MOA MIN MOA

Dagen har varit otroligt lång men ändå inte seg. Jag har inte gjort ett skit frrän nu lite på kvällen. Jag har varit instängd inne på mitt rum med musik och bok. Verkligen skönt, regnet har ööst ner och det har varit underbart att sitta inne och glo på regnet. Gud måste ha varit riktigt kissenödig idag. För tio minuter sen kom jag hem från camilla. Jag var där en stund dels för att byta lite kläder med henne och tjöta lite. Väldigt sega var vi.

Nu till min sak med detta extra inlägg. Moa, även fast vi inte går i samma klass kommer vi fortfarande ha samma kontakt. Det är vad jag tror och det måste man tro istället för att tvivla på hur det kommer att bli. Ibland måste man sluta tänka på saker och ting och bara låta saker hända av sig självt. Jag har inte gått i samma klass som moa jarl på tre år men varje gång vi är med varandra har vi alltid lika kul och har alltid massor att prata om och så känns det med dig med. Vi kommer kanske inte ses/vara med varandra varje dag men vi kommer förhoppningsvis ha samma kontakt. Nu låter jag väldigt fånig men stå ut.. Det vi byggde upp i vintras, allt vi gick igenom, du vet. Det vill jag inte släppa. Det är bara att ringa mig närsomhelst, jag har väl aldrig sagt nej till ett telefon samtal från dig? Du är underbar <3 Vi är för tajta för att säras på redan.. <3 Ta en titt på dessa bilder och njut och det kommer bli fler bilder, tro mig.






HÖST



Jag vill ha höst, fina färger och goa varma kläder.. nu är det bara jobbigt varmt/kallt. Ena stunden är det som sagt varmt, sen är det kallt. Sommaren är över, okej.. nu kan hösten komma! Punkt slut. Puss


SÖNDAGENS PROGRAM

.. (än så länge)

- bachelorette kl.11.20
- sitta i fotbad (haha)
- läsa lite bok
- träna (ikväll någon gång)

folk får gärna höra av sig, så får vi se om jag har tid eller inte.

slapp dag

CLOTHES



sjukt bra dag !
måste bara tala om vem jag träffade, max karpefors ! Han var i göteborg
med en gamal vän och jag och camilla satt och fikade och så kom han gående
nedanför oss. Det var verkligen helt oväntat. Jag fick pratat lite med honom,
grymt kul att träffa dig igen ! Det var typ öde.. jag är nästan aldrig i göteborg
och tror inte han är det heller så ofta.. kul!

max är en vän från konfirmationen och från åre-lägret i vintras.

GODMORGON !

ååh, här sitter jag och gäspar men snart bli det ändring på det eftersom jag ska hoppa in i duschen efter jag skrivit detta inlägg. Jag är hungrig också så det blir nog en sanbb dusch idag. Om en och en halvtimme tar vi tåget till göteborg, där väntar efterlängtad shopping. Känns inte som jag har något vettigt att ta på mig så man får hoppas man hittar lite nytt då.

bilder på käder kanske kommer i kväll, vem vet. Puss och kram.

MUSIK

Musik påverkar verkligen humöret. Toppen och botten !

GOD NATT !

Min säng väntar på mig skulle jag tro. Nu ska jag läsa och sedan ska jag sova ! puss och kram.
Hotellet imon med alla tvåor och treor också, jippie !

KLÄDER - MONKIGIRL.COM



SOVMORGON

Godmorgon ! Här sitter man vid sin dator och har lite tråkigt. Jag vaknande halv sju och kunde inte somna om och så har man sovmorgon till elva. Man kan ju säga att jag har tagit det väldigt lugnt på morgonen men det är ändå en och en halvtimme tills vi börjar. Lite smått segt. Jag får lära mig att sova på morgonen för jag får vänja mig vid sovmorgon. Vi har det 4/5 dagar i veckan. 9,9, 10 och 11. Rätt slappt plus att vi har långa håltimmar två gånger i veckan.

åååh, kläder.. jag behöver nytt !


NU BÖRJAR DAGARNA SE LIKADANA UT

Först stiger man upp ganska tidigt och tar sig till skolan. Sedan efter skolan kanske man hittar på något med någon eller så tränar man eller något liknande. Efter det sätter man sig vid datorn i någon timme eller mer. Och man äter lite däremellan också, något man inte får glömma! Sen är det så att det är så gott med te på kvällen så jag brukar göra mig lite te och ha vid datorn och smutta på eller så läser jag en bok och dricker lite te. Mysigt tycker jag! Och sedan är det dags att krypa till sängs och nana lite innan det börjar om. Inte så tokigt ändå, eller?

nu slänger jag in någon ful random bild också..
jag vill ha halsduk och vantar men det är alldeles för varmt ännu, jobbigt
 


2,5 TIMMA RAST

.. gånger två. Jag kommer ha 2, 5 timma rast två dagar i veckan. Det är jävligt tur att man bor i stan så man bara kan dra hem och vila eller när man har läxor kan man ju göra dem den här tiden.

Nu ska jag tillbaka till skolan, svenska och engelska väntar ! ha det !

FÖRSTA DAGEN AVKLARAD

Nu ligger man i sängen igen och är lite nervös hur första riktiga skoldagen ska bli med lektioner och allt. Men det kändes helt okej ändå med skola fast jag kan ju inte påstå att jag längtar till redovisningar och sånt för då kommer jag typ dö.

Denna dag har varit ovanligt lång.. eller det har känt som det varit en lång dag. Mycket information och skolan så fick lite huvudvärk men det hindrade mig inte från att umgås med mina vänner. Vi gick till ljungblads och drack lite te och tog en kaka. Efter det bar det iväg hem frö att vila lite, slapp tittade på gossipgirl. Och på kvällen blev det en kort springtur. Jag kände för att röra lite på mig men rundan blev inte alldeles för lång så det var skönt.

Konstigt nog efter sena kvällar på sommarlovet har jag blivit väldigt trött. Jag la mig redan i sängen vid nio fast jag ligger och läser min bok för det är så himla avkopplande. Det är verkligen skönt så nu ska jag läsa lite till och sedan ladda och sova så jag orkar med morgondagen. Ska träffa lite vänner efter skolan. Puss på det.

Nu bjuder jag på lite cam bilder jag tog i sommaras..haha
 


SKOLSTART

Strax bar det iväg med cykeln till josephine för att möta upp lite folk och sedan gå till Ahlströmmer för upprop. Jag kommer garanterat gå fel eller lämna min klass fast jag har ju Oscar och Jonathan, jag får hänga med dem. Jag börjar bli lite nervös nu men det tror jag alla är lite grann, inte sant?

nu dröjer det ett år till nästa sommarlov... lite tragiskt men så är det, man har ju överlevt ett skolår alla år innan så det ska väl gå vägen iår med.

Efter upprop och allt sånt så ska jag träffa moa, emma och lovisa. tror vi ska hem till mig och fika. Hejsålänge !

POWERNAP

ååååh, det var så skönt. Jag låg och läste min bok och sen bara jag släppte den och somnade i en halvtimme och det var så underbart. Avkopplande ! nu känner jag hunger, har inte ätit sen ett. Det är hela fem timmar !

DET ÄR GALET

Det är typ sjuttio dagar sedan vi gick på sommarlov och det är bara en dag tills vi ska tillbaka. Sen ska vi gå två långa terminer innan det blir ett långt lov igen. Jag har hunnit med så mycket den här sommaren så jag kan ju inte klaga. Jag ska vara nöjd och glad men en vecka till hade ju inte varit fel. Förbereda sig på skolan en aning till hade inte skadat det minsta faktiskt... men på ett sätt ska det bli skönt med vanlig "vardag". Då kommer i alla fall helgerna uppskattas mer.

Tillbaka till sommaren. Första veckan på sommarlovet var jag hemma och chillade med kompisar och bara tog det lugnt, sedan drog några tjejer till tjörn och hade sjukt skoj, träffade ilan och victor. Sköna killar. Efter det drog handbollslaget till Slovenien och bara götta sig och spelade lite handboll. Några dagar efter det var det mitten på juli och då drog the family till stugan och vilade mest. Moa och Camilla kom på besök några dagar, trevligt ! När jag kom hem den 7 augusti hade jag en dag på mig innan Tobbe skulle komma på besök över helgen. Mycket uppskattat besök det med (hann träffa ellen och colle också). Och slutligen efter det drog jag till Grekland och bättrade på brännan lite och hade det allmänt skönt i solen. 35 grader i skuggan. Jag ska ju inte heller glömma Frankrikeresan med klassen dagarna innan sommarlovet, det var en underbar resa som jag inte kommer glömma i första taget. Tack till mina underbara vänner som har gjort mitt lov så ootroligt jävla bra, det känns faktiskt helt okej att börja skolan när man haft ett så bra lov ändå. Puss

> Frankrike med klassen



> dagarna hemma



> tjörn



> slovenien



> sommarstugan i dalsland



> Tobbe på besök


> Grekland



Fy vad jag är nöjd med min sommar !


THE NEW BAGS...

Lyckad middag med er, ni är kanon ! Nu är jag proppätt efter en milkshake på mcdonald´s. Nu tänkte jag lägga in ny musik på min mobil och ta bort typ alla bilder och så, så den är ny och fräsh inför gymnasiet. Den är ju trots allt bara 3 år gammal ( vill bara säga att den aldrig krånglat, vilken super mobil, inte sant?) haha.

en bild på mina ny inhandlade väskor.


MIDDAG VÄNTAR..

Klockan sju är bordet bokat. Middag på Musses. Det ska bli jäkligt gött för maten där är kanongod. Middagen kommer bli en fin avslutning innan skolan börjar igen. Menigen är väl att fira Mike för han fyllde år men tycker vi kan fira mig med för jag fyllde ju år för en vecka sen. Jag hoppas dock inte att det är ett "hejdå" till gänget. Det får det inte bli.

Idag har det varit lite firande för mig. Åkte till mormor och morfar på fika. Innan dess inhandlade jag en väska. Jag älskar den redan. Puss


GOD NATT VÄRLDEN

Alldeles strax kryper jag till sängs. Det är bra att ändra sina läggdags tider nu känner jag. Jag kan ju i för sig inte påstå att jag är värst. Jag lägger mig oftast i ganska bra tid eftersom jag är ganska kvällstrött. Varför inte sova när man är trött liksom? sova ska jag väl inte, jag har en bra bok jag ska läsa, nämligen gossip girl.

Det börjar dra ihop sig, det är bara två dagar kvar till skolan ska börja. Lite nervös börjar man ju bli eftersom allt är helt nytt. Det blir säkert lite jobbigt i början men efter någon månad kommer man känna alla(förhoppningsvis vill någon lära känna mig).



... och det där ser jävligt gott ut !


21 AUGUSTI

" när man är mer ledsen än glad så är det något som inte är bra "

ett bra uttryck

GREKLANDET VAR BRA

och nu ska jag visa ett par härliga bilder, orkar inte skriva något men ni förstår
att jag har haft det gött i solen och maten har varit en ren njutning.
Grekisk sallad, mums!








AMANDA OCH MOA

ska iväg och träffa amanda och moa nu ! puss

ALLUM OCH MÖLNLYCKE

Igår gjorde jag och mamma ett besök hos mormor och morfar i Mölnlycke. Morfar är lite sjuk så jag hoppas det uppskattades att jag var där igår och åt lunch med dem. Innan vi drog till dem var vi på Allum en kort stund. Det skulle inhandlas lite grejer innan resan. Bland annat, en strandklänning och ett svart linne. Jag hittade också en lila mysig tröja som kommer bli fin till hösten. Kanske kommer bilder någon gång men förmodligen inte för då kommer det vara gamalt. Ni får se mig med strandklänningen på isället och likaså med den lila tröjan.

När det slutat regan ska jag dra mig ner till stan för ska låna en bok och köpa någon skvaller tidning.

ENDAST 34 TIMMAR

Det är helt sjukt.  Det känns inte som man sitter på flyget om sådär 34 timmar och på väg ner till Grekland. Med andra ord känns det overkligt men det ska bli jäkligt nice ändå. Jag och min bror ska bo i en lägenhet och mamma och pappa i den andra. Jag tror dock inte på så mycket röj, haha för efter en dag i solen är man rätt slut i både huvud och kropp. 

Greklandsresan blir sista resan innan sommarlovet är helt slut. Vill börja skolan på ett sätt men vill inte att sommaren ska vara slut för innan man hunnit blinka kommer de fina löven vara försvunna och november kommer vara här, igen. Visst, hela september är ganska mysig men sen kommer det gråa trista vädret.

Man får vara glad för det som varit för min sommar har varit den bäsra på mycket länge. När jag kommer hem från grekland ska ni få se en sammanfattning på vad jag har gjort. Det blir ett bildkolage(?).

Här kommer lite sköna bilder från andra utomlands resor..





BRA HELG MED TOBBELITO



Som de flesta vet så kom tobbe hit i fredagskväll. Hela min dag gick åt till att vänta fast som tur var hade jag min Moa. Jag måste ju erkänna att jag var lite nervös faktiskt. Vi hade ju inte träffat varandra sen i höstas och nu skulle han komma till mig och till och med sova här men kan ju meddela att allt har gått fin fint! Kan ju dra lite vad vi har haft för oss.. I fredags kväll satt vi ute på min altan till typ tolv och tjötade, spelade kort och tjötade lite till med Moa som hälsade på oss. Igår blev det ett strand besök på lövekulle. Skönt i vattnet måste jag ju säga. Har inte badat på lövekulle tidigare iår men alltid lika skönt att ta sig ett dopp där. Klockan var väl ungefär fem när Moa drog sig hemåt och då drog jag och Tobbe och hälsade på Ellen. Egentligen var det meningen att vi skulle hängt med Colle igår men han var inte hemma. Besöket hos Ellen var väl lite uppskattat hoppas jag. Vi gick dit och plinga på utan förvarning men en överraskning är väl aldrig fel? Vi var ju tvugna att ha något att göra på kvällen så vi åkte och tog ett kvällsdopp och köpte oss senare lite godis. Jag vet att det är tråkigt att skriva vad man gjort bara men nu gör jag det i alla fall.

Idag besökte vi Colle och det var riktigt kul, vi skrattade mest. Lyckad helg för min del i alla fall !


FULLT UPP

Puuh ! Hur ska jag få in allt i mina dagar? Och jag lovar nog för mycket men ska göra mitt bästa för att hinna med alla. Något kommer garanterat komma i kläm men det ordnar sig, det gör det alltid. Idag ska jag första träffa Moa och det kanske blir sista gången innan lovet är slut. Ikväll kommer tobias och imon ska vi väl i alla fall träffa Colle. Sen på söndag vill jag hemskt gärna träffa folk från klassen om det går för sig, det är min plan i alla fall. På Måndag måste jag till gymmet för senast jag var där var den 11 juli och dit ska jag med Camilla. Och senare den kvällen blir det kanske handbollsträning. Och slutligen på tisdag måste jag packa och inhandla något fint att ha på mig på resan. Sen blir det avkoppling en vecka i Grekland. Under tiden där har jag en del saker att klura ut. De fyra sista dagarna har jag inte planerade men jag har massssssor jag har sagt jag ska göra. Aja nu kommer jag inte orka blogga i helgen sen får jag kanske någon stund över innan jag åker, Puss

LITE BILDER, LITE TEXT.


blåbär i yoghurt

fiska

många fika stunder

nakenbad på kvällen

farmors stuga

kvällar att bevara i minnet

båt båt båt

vattenskidor

..och så hem igen. Back to normal.

RSS 2.0