WE SHOULD NOT COMPLAIN

Jag och Ronny snackade lite idag om saker man klagar över. Egentligen borde vi inte klaga eftersom vi har ändå ganska bra liv men ändå gör vi det. Antigen vill vi ha lite mer pengar, vi vill att föräldrarna ska göra saker åt en och sånt. Idag kom vi in på julklappar och vad kräsen man är. Man tjötar om att man vill ha något dyrt och så får man inte det och då blir man besviken och surig. Vi borde vara glada för att vi har familjer att fira med (i alla fall dem flesta). Det finns ju dem som inte får någonting och är helt ensamma. Så vi borde faktiskt sluta klaga.

Jag avgudar "New York" te´t som finns på "tant augusta". Det är helt gudomligt. It smells good and taste delicous.

I´M BACK ON TRACK

Det blev några timmar borta från mitt kära hem trots allt. Jag hade räknat med att åka runt fem och sen vara hemma sunt sju men icke sa nicke. Jag kom hem vid halv nio istället.

Matchen gick la inte sådär jätte toppen men jävla föräldrar som bryr sig så mycket. De sitter på bänken och skriker och klagar på en hela matchen, inte konstigt att självförtroendet åker ner i botten. Varför bryr de sig så jävla mycket? Det är för fan deras barn som spelar och inte dem själva. Alingsås var sämre, det är inte vi domare som avgör vilket lag som är bäst. Vi dömmer bara så som vi ser det. "Lägger" sig en spelare ner av ingen anledning kan vi inte dömma gult kort eller utvisning. Det fungerar inte så. Det är okej att skrika och gapa på a-lags matcher för då betyder matcherna men dessa tjejer är 12 år? Trött blir man !

Jag ville bara bort från allt men nu känns det bra eftersom vi cashat in 125 kr men jag ville inte vara där när jag stod på planen. Vi har inte hundra ögon, vi har bara fyra.

Nu undrar ni vad jag gjorde resten av tiden...eller? Pratade med Amanda om livet, kompisar och miljö.


Hallå där mandis

Camilla, ses imorgon och kolla match? ALINGSÅS- HAMMARBY !

NU SKA JAG STRÄCKA PÅ BENEN

Jag har suttit still sen jag kom hem faktiskt men nu ska jag trampa iväg enda bort till ängabo där jag och mandis ska tjäna lite pengar. Hoppas det går bra idag för orkar inte jobbiga ungar som bara slåss på planen.

I gotta do what I have to do

Wish us luck !


THE PERFECT MAN

Riktigt filmsugen så direkt när jag kom hem satte jag igång en film. Ingen mindre än the perfect man. Ingen aning om hur många gånger man sett den men den är äändå helt okej. Jag har inte så många filmer på min dator så fick bli den.



Nu ska jag fortsätta kolla. Puss

(Ikväll ska jag och mandis dömma i ängabo)


6 GÅNGER

Oj vad flitig jag var igår eller kanske är det bara jobbigt att jag uppdaterar ofta?

Idag är det skola som vanligt, börjar klockan tio så har segat på morgonen och det är toppen skönt. Tittat lite på vakna med the voice och så.

Efter skolan drar jag nog till stan en sväng och kollar om mina pengar har kommit in på kontot för det hade dem inte igår och kanske köpa min andra julklapp. Igår köpte jag till pappa och idag kanske jag köper till mamma. Det skulle kännas bra att redan köpt två och bara ha typ en eller två kvar.

Ingen träning ikväll och kommer inte vara lika flitiga den här veckan.


GOSSIP GIRL BOYS




ALLA PRATAR OM EL CLASICO

Det blev en sväng till stan och tomteparaden kom iår också. Första och sista gången jag går på tomteparaden i alla fall. Visst, det är kul för alingsås att det någon gång är drag på en söndag men fan vad ovärt. Praden var över på typ två minuter och that´s it. Det är bara en massa folks som trängs.

Jag och Moa var där i typ 45 minuter och sen drog vi hem till henne och kollade på one tree hill som är bästa tv-programmet. Idag missar jag dock gossip girl p.g.a EL CLASICO. Så ingen tv-kväll idag men får ta igen det nästa vecka.

Första gången på länge jag gör något på en söndag men har faktiskt inte varit så seg. Jag tror anledningen brukar vara den att man bara såsar runt i mjukiskläder och blir trött av detmen idag har jag tagit på mig både tröja och jeans men dock inget smink. Det var för jobbigt.

Men nu ska jag krypa ner i min egen soffa och kolla klart på sex and the city - the movie som jag började kolla på förut idag. Den filmen är jäkligt tjejig och bra faktiskt !


KAN JU INTE FÅ NOG


                       HM 299 ;-                                     NewLook (engelsk valuta)

 


SÖNDAG



Nu ska jag till stan med mamma och sen hem och äta förmodligen. Ikväll är det tomteparaden och har inte bestämt mig om jag ska gå ännu för det är ju one tree hill klockan 6 men kanske få ställa upp för mina vänners skull.

Nu ropar kärringen.

MYSKVÄLL

Igår kväll vid åtta åkte jag till Amanda som jag också spenderade hela kvällen. Moa var redan där så det blev vi tre igår kväll. Vi satt och prata i fem timmar nonstop om allting. Det bjöds på te, lussebullar och pepparkakor.
(amanda gillar julte)
Verkligen en mysig kväll ! <3

Nu bakar mamma lussebullar, gott ! Sen ska vi ner på stan en sväng.

El Clasico är ikväll så kommer missa gossip girl så ska nog gå och lipa lite snart.


?

Inte klar hur kvällen kommer se ut. Vill ut i luften och ta friska andetag !

Mormor och morfar drog precis hem. De har varit här på middag idag och hela familjen har varit samlad och ätit god mat.

Idag har jag hunnit med lite soffhäng, dömmt en match, legat i sängen, suttit här och ja, det var väl allt.

Imorgon ska jag till stan en sväng och handla lite julklappar.


SUDDIGA MOBILBILDER


Igår

förrgår

söndagar i soffan


TIRED

tierd of lies and that I will be taken for granted



EN SVÄNG TILL MANGIAMO

Nu är det så att diva har bytt namn till Sally och divorna ville inte gå dit så det blev Mangiamo istället. Nej, helt ärligt så var det faktiskt stängningstiden som hindrade oss. De stängde nämligen halv sju och vi var i stan kvart över sex. Eftersom mongo har öppet till ett gick vi dit.

Vi besällde alla in varsin god macka och till efterrätt blev det cookis, muffins och chokladboll. Gott! Dessa tjejer är underbara, allt jag kan säga.

Sovgott ! <3

(mongo står för mangiamo
Diva = för divor
Mangiamo = för mongon som vi)

DIVA

Jag säger det igen, I´m in love with frdays!

Vi slutade klockan två och hade engelska sista lektion där vi gick igenom lite ord och ännu ett nytt häfte. Prov den 11 december på alla gramatik som engelska erbjuder. Suck.

Ikväll blir det att träffa de bästa flickorna, Moa, Amanda och Camilla. Vi ska nog äta lite mat på diva (eftersom vi är sådana divor). Efter det blir det troligtvis idol. Jag är faktiskt lite gotte sugen idag med...

Innan dess ska jag och Amanda träna lite. Bodypump klockan fyra.

ALLA MÅSTE LYSSNA


HELT GLÖMT BORT

Jag som skulle vara duktig och lägga in musiktips men har helt glömt bort
det men nu får ni en med Rihanna !



Tror hennes nya album är grymt ! Ska nog börja lyssna på det !

DEN SOM HA LUST

Önskelista

- Sparbössa (så jag inte gör åt mina småpengar)
- Tv-serie box (sex and the city eller något annat bra)
- Påslakan (kan inte få nog)
- Högtalare (för att bärbar dators högtalare suger!!)
- Tekopp (bara för jag älskar muggar och te)
- "Riktiga foton" (lägga in bilder på usb och sen få "vanliga" foton av det)
- Pengar (till london)
- SM-boken (När alingsås tog sm guld)
- Kläder eller skor från junkyard (för allt där är så himla snyggt)

Den som vill och har lust får ju gärna köpa detta till mig i julklapp !


EGO PICS

 

 

 

Ärtsoppa till middag idag...


SLAMP DISKUSSION

När jag kom hem från skolan idag, trött och lite utmattad är det första mamma säger "En fråga bara, vad har du på dig?". Jag hade en längre t-shirt (som täckte röven) och en tjockare tröja och strumpbyxor. Jo visst, mamma vill ha sin diskussion om "var går gränsen?".

Sjukt irriterad blir man när man haft en jobbig dag i skolan och inte ätit på flera timmar.

Ikväll blir det ingen träning så det blir barachill idag. Egentligen var det tänkt att jag skulle vara med moa men vi ställde in det eftersom vi slutade på olika tider. Men kanske träffar henne på lördag isället.

Nu funderar jag på att göra klart en svenska uppgift så jag har det gjort eller om jag ska inte göra någonting. En film står på laddning så den kan jag inte se förrän ikväll så ska nog göra lite svenska.

Slänger in ett till inlägg senare, ha det bäst !!


skriver ett referat som handlar om företaget patagonia


06.25

Godmorgon Godmorgon !

Inte många som är uppe redan. Men det blir inget spinningpass, våra kroppar skriker nejnej ! Jag gick dock upp och åt frukost för jag fick inget svar av amanda som hade somnat om. Vid tjugo över får jag sms att hon inte orkar heller så vi bestämde oss att vara hemma. Skolan börjar halv nio så nu kan jag chilla i en timme. En kopp te hade suttit fint !



JAG VANN

Just det ja, jag vann en värdekupong för mcdonalds. Innan dem ropade ut vilka som vunnit så sa jag "jag känner på mig att jag kommer vinna idag". Jag borde köpt en trisslott på vägen hem. Frågan är ju när jag ska äta min fina middag på mcdonalds?

As glad*


JAG ÄR EN ANNAN MÄNNSIKA

Om jag skulle beskriva mig själv så skull jag nog säga att jag är ganska lugn av mig och trygg. Lite fjantigt men jag känner mig ändå så. Det är inte så att jag tar allt med ro för jag kan defenitivt ha ett go i mig med.

Idag var den efterlängtade a-lags matchen här. Hanna och jag förutspådde en match som skulle bli enkel men nej så blev det inte. Tvärtom faktiskt, alingsås låg under näst intill hela matchen. Under matcherna blir jag fullständigt galen. Jag skriker och har mig.. min intensitet är verkligen hög. Säger man så, intensitet? Jag är inte mig själv i alla fall men det är det som är så himla underbart. Det är inget annat i världen som slår känslan att stå och heja på sitt favorit lag.

Det är verkligen svårt att förstå för de som aldrig upplevt detta och ni tänker säkert att jag är helt dum i huvudet men det är sån jag blir. När jag själv spelade match kunde jag bli ganska aggresiv men det var det som gjorde så att det blev roligt. När man verkligen tar ut all sin energi.

Matchen slutade iallafall lika och tur var det. Alingsås har inte förlorat i skokartongen sedan väldigt långt bak i tiden.


(För övrigt en ganska stressad dag. Jag har inte varit hemma på hela dagen sen imorse då. Efter skolan bar det av direkt till gymmet. Där fick jag en timmes paus innan passet började. Sen gick vi på core och efter det duschade vi. Vi var i nolhaga runt sex så det blev några timmar där. Nu är jag trött i benen men jobbigare ska det bli imorgon bitti. Spinning klockan sju imorgon. Det ska bli jävligt skönt att krypa till kojs innan tio. Nu orkar jag verkligen inte skriva mer, puss)

Min kamera har inga batterier så får bli en handbollsbild. charlie är nu snaggad..

TIME GOES FAST SOMETIMES

Jag var inte alls spinningsugen men det är då tiden går som fortast. Det var några "backar" och sen var det sluspurten och så var det klart. Härligt svettiga vandrade vi vidare till passet "boll". Man skulle inprincip göra alla övningar med en sådan där jätteboll. Nu vet iallafall jag att jag behöver öva lite mer på min balans men det gick bra ändå. Ett pass som vi kan tänkas besöka igen tror jag.

Efter att träningen var klar skulle jag duscha men amanda skulle inte det så vi satte oss i omklädningsrummet och började prata. Emma E kom en stund och tjötade med oss en stund och sen spann vi vidare på massa olika saker. Det blev mycket prat om julen och jultraditioner. Lite underliga traditioner men det är så det ska va och kommer alltid att vara.

Mer babbel och sen insåg vi att klockan var ganska mycket och gymmet kanske hade stängt? Jag trodde gymmet stängde tio men icke sa nicke. Gymmet stänger nio varje vardag förrutom fredag. Våran klocka stod på tio över nio och vi sprang ut till receptionen och dem skulle precis gå och dem hade inte ens kollat till oss? Det är ju deras ansvar att se till att ingen är kvar och dem skällde typ på oss och sa "Nästa gång måste ni ha koll på tiden, tjejer".
Men tänk om dem inte kollat i omklädningsrummet och vi blivit kvar? Det är också en tanke...

Time goes fast sometimes !


MYSTERIUM

När jag lägger mig på kvällarna brukar jag har utsläppt hår och nästan varenda morgon när jag vaknar har jag uppsatt hår och jag har inget minne av att jag sätter upp det i sömnen. Det är helt sjukt mysko !! Ville bara dela med mig av denna upplevelse, har det hänt er?


INTE HÄNT ETT SKIT

Den här dagen har faktiskt varit rätt onödig. Skolan har bara varit allmänt seg faktiskt och jag har varit trött. Sista lektionen var klockan tre och vem fan är pigg då? Innan dess hade jag en timme rast också, ännu bättre. Gillar inte tisdagar i skolan.

När jag kom hem strax efter fyra fyllde jag skålen med yoghurt, cornflakes, russin, linfrön, nötter och banan. Mättande. Avslutade mitt mellanmål med en kopp te (as usal). Nu sitter jag här och väntar på att få träna fast är inte så sugen för jag har ont i min överkropp så kommer nog ta det ganska lugnt på spinningen idag. Lär bli svettig som ett as ändå.

Imorgon är det a-lags match och jag är sugen på att se match. H43 står för motståndet imorgon och det ska väl svenska mästarna klara av?


VAR DET INTE UNDERBART??

ser ni? hur stor klacken var?

DRYGA TIMMEN KVAR

Långrast idag. Jätteskönt faktiskt. När jag kom hem åt jag och satte mig vid tv:n och kollade runt lite men fanns inte mycket kul så gick hit för en stund sen. Idag tog jag lite glass som efterrätt och gudarna ska veta vad gott glass smakade idag. Jag saknar våren vid ån i stan då man bara kan sitta där i flera timmar och äta glass. Magnum vill jag ha !

Det blir av på fredag, det är sällan vi ses alla fyra men alla kunde så tummen upp ! Vi drar nog och käkar någonstans och sen kanske blir det lite idol hos någon? Ååh, jag vill bara prata massa för jag känner mig lite dålig uppdaterad det sista om vad som händer, haha.

Nu ska jag ta och ladda ner lite mer sex and the city avsnitt, ha det bäst !


IT´S OVER

It used to be someting?
(jag förstår inte varför)



bättre på youtube än spotify

GRÅTER

Nu ligger jag här i min kära säng med mussepigg påslakan och nej jag gråter inte men det är nästan så att jag vill det. Jag var precis inne på camillas blogg och där blir man påminnd om bästa dagen i sittliv, alingsås tog sm guld. Det är sjukt vad den dagen betyder för en. Även fast jag inte spelar handboll längre så har det varit en sådan stor del i mitt liv. Jag rös av videon och ville nästan gråta för jag vill uppleva allt det där igen..

Plus att jag vill lipa lite till texterna som secondhand serenade sjunger. Låtarna får mig att tänka på en speciell person eftersom jag lyssnade på dessa mycket under den tiden. Åååh, jag saknar den tiden på ett sätt. Verkligen jättefina texter som passar in på en själv oftast, i alla fall mig.

Träningen var rolig. Eller spinning var väl inte rolig men det var bara en halvtimma, sen körde vi bodycombat och det var förvånande roligt. Orkar inte förklara vad man gör men kul var det. Jag känner på mig att jag kommer ha lite träningvärk imorgon men det får gå. Nu ska jag äta lite frukt och ja, läsa lite bloggar kan jag tänka mig.

Bilder från den fina dagen jag aldrig kommer glömma. 9/5 !

charlie sjöstrand

klacken var så jävla grym


NEDRÄKNING

- 6 dagar till advent
- 31 dagar till julafton
- 38 dagar till nyår
- 84 dagar till london

(om man inte räknar med idag och man räknar med den
dagen man räknar ner till, om ni förstår)

Lite saker att se fram emot nu när mörkret kommer redan vid tre då man får krypa ner under täcket och tända massa ljus. Eller så kan man ge sig ut i regnet/mörkret och dra iväg på träning. Det väljer man själv. Jag väljer båda delarna.


det var allt från mig, ha ett bra liv


MELISSA HORN

Jag har också fallit för trenden och börjat lyssna på melissa.


SEX AND THE CITY

Ligger här i min säng och tittar på sex and the city, ska snart koka mig lite te och ta mig en macka. Just nu är jag väldigt slapp och så men ikväll blir det träning och det ska bli jävligt skönt att skaka av sig lite fett. Klockan är snart tre och jag har varit hemma i två timmar.

På fredag kanske vi kan ses alla fyra igen eller vad säger ni tjejer? Ta en fika på diva och sen göra något mer? Ni vet vilka ni är.


MUSIK TIPS

Nu har jag suttit i någon/några timmar och grejat lite med bloggen. Lagt till lite grejer och ändrat lite typsnitt. Nu har även jag kategorier men än så länge finns inte så många inlägg i kategorierna men från och med nu ska varje inlägg läggas i en kategori.

Jag tänkte börja med musiktips imorgon. Ingen aning om folk lyssnar på det jag lägger upp men skitsam. Den här gången bli det nog ingen speciell utan lite mer blandat.

Om en timme är det one tree hill och klockan sju är det gossip girl. En kväll att se fram emot. Jag har kommit på att jag älskar söndagar. Man bara lullar runt här hemma och gör saker man tycker är gött. Skolan börjar inte förrän tio imorgon så behöver knappt passa någon läggdags tid.

Just det ja, jag satte ju upp lite nya foton på mitt rum igår...

Skolfoton från iår på mig och bror


ADVENT?



En vecka kvar till advent. Vill ta fram alla mysiga adventljusstakar
och adventsstjärnor nu. Onödig vecka fast gött med typ inget plugg.
Sen kan vi börja räkna ner dagarna fram till julafton, hur känner alla
inför julen nu när vi börjar bli stora?

VI HAR MÅNGA PLANER

Nyss hemkommen från ett lite mindre lyckat träningspass men vad spelar det för roll när man har sällskap?

Det var tänkt att vi skulle gå på ett intropass som det kallas. Det är ett introduktions pass, man går dit om det är något nytt man vill testa så det betyder oftast att det inte är så många på just de passen. När vi väl var där och märkte att det typ bara skulle bli vi två blev vi tveksamma och hoppade över. Väntade en stund och sen kom vi på att vi kunde ta en sväng på gymmet isället. Lite blandade övningar och så var man klar. Det blev lite bänkpress och frivändningar, höhö. Dock inte så seriöst.

Efter det satte vi oss ner och kollade igenom alla pass hälsostudion erbjuder och vi kom på att vi kanske skulle hoppas över skolan och bara träna 24/7. Det hade blivit ett helvete och trött hade man varit men ändå kul att testa vad kroppen pallar? Fast lite orimligt kanske, det blev till slut nio pass vi ska hinna med om vi orkar men kommer säkert bli mindre i alla fall för tror inte vi kan gå på alla eftersom vissa krockar.

Planering för kommande vecka ser ut såhär..
Måndag: 18.00 - Spinning 30 min, 18.30 BodyCombat 60 min
Tisdag: 18.30 - Spinning 60 min, 19.30 Boll 30 min
Onsdag: 17.00 Core 30 min, 17.30 Gym 45 min
Torsdag: 07.00 minspinning 45 min
Fredag: 17.00 - Challenge 60 min
Lördag: 9.30 - Bodypump/spinning - 90 min
Söndag: Lediga !!

Återstår att se om allt kommer att göras..


mitt lilla datahörne, här sitter jag oftast.


TRÄNA

Nu ska jag strax åka iväg och träna med Amanda. Vi ska testa på ett "boll" pass för första gången. Imorse kollade jag på tv4 nyhetsmorgon och det var faktiskt mysigt. Martin Stenmark var bland annat med.

EFTER TRE-FYRA TIMMAR

Nu har jag suttit här ett jävla bra tag men jag har faktiskt gjort lite nytta här idag. Min dator har varit/är ganska seg så tänkte att jag kanske kunde göra något åt det idag eftersom jag har haft tid. Jag har en hel del bilder och nu har jag lagt över dem på vår hårddisk så om min dator skulle krascha har jag ändå bilderna kvar så det är bra.

Min dator kanske också kan bli lite snabbare nu när jag har lättat trycket lite. Allt skickande och sparande och allt sånt har tagit mig typ 3-4 timmar. Sjukt egentligen men rätt ska vara rätt ! Vet inte varför det tagit så lång tid men aja nu är det klart.




LITE NOSTALGI


påslakan som jag alltid hade förr         fyfan vad jag är tuff
 
men så kan det också se ut

vid mormor och morfars stuga

glass, glass, glass i stora lass

jag och fredrik klädde ofta ut oss hor mormor och morfar

här sover man gott

 

NU ÄRE MATCH

Ska bänka mig framför tv:n igen för att kolla på alingsås-zagreb. Kommer ett till inlägg senare! Då ska jag bjuda på lite bilder från förr i tiden.

Idag var det riktigt gött att vara hemma ! Latat mig rejält och sånt !

BUMS I SÄNG

New Moon var riktigt bra eftersom jag inte hade några höga förväntningar. När filmen var slut som var runt halv elva slängde jag mig på cykeln och trampade hem. Jag sa såklart hejdå till mina vänner men sen for jag. Mådde ju inte bäst igår så bums i säng var det. Hörde bara ett Reza åkte ur idol och gött det.

Imorse vakande jag nio men orkade inte gå upp då så jag nördade lite mobilspel under tiden. Jag brukar inte gilla att ligga kvar men idag var en sådan dag jag orkade ligga kvar. Sen var det frukost med mamma och pappa. Och fram tills nu har jag soffhängt en del. Kollat klart det sista på veronica mars och sedan lite skidor.

Nu ropar mamma att det är fika så måste rusa, hadt !


lite skillnad?

CRAP!

Skrivit ett långt inlägg och så försvinner det bara.. trött blir man.

Jag är i alla fall en nästan serie beronde person. Nu när jag sett vänner, testat på veronica mars, one tree hill och allt sådant ska jag testa något nytt som jag vet är ganska bra. Inte sett mycket av det tidigare men nu har jag laddat ner några avsnitt. Nämligen sex and the city.  :)

Antingen ser jag något avsnitt idag om jag hinner eller imorgon.
Perfekt längd på avsnitt, cirka 25 minuter !!

"SOFFHÄNG"

Det var några veckor sedan jag fick reda på ett nytt ord, nämligen "soffhäng". Min nya vän Ronia skrev något liknande att hon skulle sluta med soffhäng. Vem gillar inte det nya ordet?

Idag har det blivit lite soffhäng på eftermiddagen, eller enda sen jag kom hem faktiskt. Jag hade lite värk som bara tjejer kan ha så kände att jag fick tillåtelse att sitta i soffa i tre timmar. Det blev lite veronica mars, one tree hill och på slutet blev det projekt runaway.

Nu är jag lagom seg och funderar på ta en dusch och fräscha till mig innan bion, kanske en bra idé. Det är cirka två och en halv timma som jag ska vara vid saga. Nej, nu fanns det inget mer kul jag kunde dela med mig av för jag har gjort nada idag !

såhär kan det se ut eller såhär ser det ofta ut

DÅ VAR DET REDAN FREDAG !

Det kändes inte som det var en vecka sen jag och Ronia var och käkade thai. Den här veckan har gått sjukt fort. Skoldagen erbjuder bara en till lektion och det är engelska. Ganska lockande att stanna hemma men måste lämna ett arbete så får nog dra mig till skolan i alla fall, fast jag skulle kunna skicka det? Nej, det är onödigt att hoppa över och få frånvaro så jag ska gå !

Igår sov camilla här och det blev prat som vanligt om allt möjligt sen så kollade vi på fina bilder från slovenien och fick ett gött skratt åt mig.. fyfan och sen kollade vi på vidoes från när jag och fredrik var typ 12 och 14 år. Seriöst, hur ful får man vara? Skulle inte komma på tanken att lägga upp någon video här..
Imorse segade vi vid frukost och det var mycket skönt, läste tidningen och drack te!


Nu känner jag lite hunger så ska ta lite och äta nu innan jag ska tillbaka till skolan. Hadetgött!

Ikväll blir det NewMoon. Länge sedan jag var på bio så ska bli riktigt kul faktiskt och att se NewMoon på världspremiär är inte heller fel. Inget jätte fan faktiskt men ändå, man ska se dem filmerna.


SOVA ÖVER?

Goddagens !

Längsta dagen i skolan och det finns egentligen inte så mycket att säga förrutom att vi fick reda på våra matteprovs resultat. Det var ett Vg-prov och jag fick vg så jag är nöjd och igår fick vi reda på företagsekonomiprovet och det gick också bra, mvg. Ska skryta lite med att jag fick 53/54 och ett jätte slarv fel men många hade full pott men jag är nöjdis.

Det var sjukt länge sedan någon sov här måste jag säga.. hm, det måste nog varit tobbe som sov här senast i augusti och så länge sen var det ju inte, trodde det var  Camilla har praktik och är ledig imorgon och jag har sovmorgon till tio så vi tänkte att hon lika gärna kunde sova här. Eller inte lika gärna, så klart jag vill det! Det är något konstigt med oss två eftersom vi tänker väldigt ofta samma saker eller tänker säga samma saker. När jag föreslog att hon skulle sova här sa hon att hon precis hade tänkt på det...

Detta mörket, vart är vi på väg? In i mörkrets djup eller något liknande. Redan vid fyra börjar det bli mörkt. Nej, nu orkar jag inte skriva mer.. Nu är frågan vad jag ska bjuda på för bild idag. En sommarbild eller en vinterbild?


moa i februari                                            hanna i grekland
det fick bli en från vinter och en från sommaren


P-P-P-L-A-N-E-R

Onsdag: Skola, träning (coreintervall-hathayoga)
Torsdag: Skola(slutar fyra), camilla sover här
Fredag: Käk och sen bio med vänner(moa, lovisa, emma)
Lördag: Träna
Söndag:

Har tänkt att jag bara ska ta det lugnt i helgen och låta tiden gå lite långsamt. Jag är ganska konstig ibland men tycker det är skönt att bara vara hemma och göra sådant som är skönt(höhö). Titta på tv, träna, sova och kanske ta ett bad. Aja, återstår att se vad jag hittar på. Ska ut på fredag i alla fall.

Nu ska jag träna, möter amanda där nere som vanligt. Ha det nice !


detta är sverige och det är osannolikt vackert i norrland..

ALLT ANNAT ÄN OKEJ

När jag la mig igår kväll började regnet piska mitt fönster och min altandörr. Det var mysigt för då låg man i sängen och redo för att somna. Imorse när jag gick upp regnade det och då var det ändå ett tag tills jag skulle cykla till skolan så ingen fara tänkte jag men sen när man skulle bege sig regnade det fortfarande. Jag kan bli så jävla trött på regnet för det är så äckligt jobbigt att cykla i regn, blöt överallt och sminket borta. Det var nära jag inte åkte till skolan men antog utmaningen (höhö). Bestämde mig för att moppen skulle ta mig till skolan och den startade. Hyffsad blöt när jag kom fram men det torkade.

Och slutligen så spöregnar det när man ska hem såklart. Väl hemma bytte jag snabbt om till myskläder som jag i för sig alltid byter om till.

Nu ska jag göra mig lite mat tänkte jag, eller värma lite wook som mamma gjort och slänga på lite nötter. Frågan är ju om man ska sitta i köket och läsa tidningen, sitta vid tv:n eller vid datorn? chingchong..


9.05

Godmorgon !

Som dagt har jag sovmorgon till elva idag typ. Det känns ganska bra att hälften av min klass redan är i skolan för att ha datorkunskap. Själv har man inte börjat göra iordning sig ännu men har ätit en frukost bestående av yoghurt, macka och te.

Börjar med språk, en liten läxa som jag ska göra sedan och sen har vi engelska. På företagsekonomin ska vi utvärdera våran projektvecka vi hade veckan innan lovet så det blir lite spännande.



FOKIS.SE

Godnatt !



Första gången jag medverkar i en tävlning inom bloggvärlden men någon gång ska ju vara första gången. Det är nämligen så att "foki" (www.fokis.se) har en tävlingen där man kan vinna en iphone så varför inte vara med. Det hade verkligen varit superkul om man vann ! Behöver en ny mobil också för min är ju lite sleten. Börjar bli gammal. Det var så att man skulle hitta det snyggaste skalet på en hemsida(http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Engraved-Case-med-fjarilar-svart.html) och enligt mig själv är det har skalet snyggast. Ganska neutralt men ändå snyggt !

Sovmorgon till tio i elva imorgon. Godnatt folk !


FLÅS OCH LÄNGTAN

Jag måste bara säga att jag älskar att träna. Först på schemat var bodypump och nu börjar man bli svettig på det passat med och det måste betyda att jag har fått mer muskler, inte sant? Jojomen ! Jo, just det ja. Det var en kvinna som låg bredvid mig och ni vill inte veta vad hon flåsade. Det vi gjorde var inte ens jobbigt och ändå "stönade" hon som jag vet inte vad. (?)

Sen var det ju det älskade spinning-passet. Hon som brukar hålla i passet var inte där för det hade blivit missförstånd så själv spinningpasset blev lite försenat men vi körde igång med egen uppvärmning och sådant. Konstigt nog kom jag in i andra andningen väldigt bra idag. Var inte ett dugg flåsig faktiskt. Jag har nog fåttt spinning kondition eller något liknande och det känns ganska bra. Först tänkte men gud vad skönt att jag inte flåsar men sen kom den andra tanken, kör jag för lätt? Hmm, det kan jag inte gjort för tröjan var fan blötare än vanligt. (Det ville ni veta).

Och ja, jag längtar till mina träningspass imorgon ! Yogan speciellt. Jag har aldrig varit på det innan så det blir lite nytt imorgon annars brukar jag ha mina vanliga pass jag går på. Mandis är ju såklart med så vi kan skämma ut oss tillsammans med våra viga kroppar.


38 MINUTER KVAR

Lite segt faktiskt att ha rast från två till tre och sen ha en timmas lektion. Man vill ju bara hem nu. Vi har bara adminstration, så ovärt men hoppade över förra veckan så måste stanna kvar. Som tur är har erica och ronia stannat kvar. Hejdå

Massa träning ikväll så kommer inte uppdatera.


MINA VÄNNERS BLOGGAR


www.ccrohlen.blogg.se - camilla rohlen


www.roniag.blogg.se - ronia gustafsson


www.moajosefine.blogspot.com - moa jonasson


www.idavendela.blogg.se - ida sandell stålsjö

Men min är bäst så sluta aldrig läsa !!

nu har ni fått reklam, nu vill jag med ha det (känn ingen press)

KAFFE OCH MASSA KLÄDER

Pappa erbjöd sig att göra "pappa kaffe" som är.. hälften vatten, hälften mjölk som värms. Sedan lägger man i nescaffe och lite kaddermumma och socker om man vill. Smakar delicious i alla fall och pepparkakor till det. Nyåkers pepparkakor är godast så nu vet alla det.

Klockan är tjugo i nio och jag har snart letat kläder på internet i två timmar. Internet har varit lite segt men har hittat massor. Butikerna är i London och jag kan knappt bärga mig till jag får shoppa loss där. Mitt och camillas shoppingsug är inte dåligt nu. Båda har kollat runt på internet efter butiker vi kan gå till. Det är sjukt vad man bara vill handla nu men måste spara pengar. Jag ska inte gå utan tillräckligt mycket pengar i London.

Här kommer lite smakprov.. (allt från topshop eller newlook)





Det får räcka för den här gången. Mycket man vill ha ibland.


16 NOVEMBER

Vart tog hälften av november vägen? En halv månad tills man får ta fram adventsstjärnor och ljusstakar. Någon jag vet, nämligen min vän Amanda tycker det är väldigt mysigt med advent och jag med för den delen. I mitt rum hänger en rund sak i fönstret, nu har jag hjärnsläpp vad en sådan kallas men den är fin i alla fall.

Jag har dragit ut på matte pluggandet idag men nu ska jag äntligen sätta igång. I för sig har jag inte många sidor kvar att läsa på och hörde lite från skolan idag att det inte skulle vara så svårt, dock var det en del man inte fick använda miniräknare. Ähh, det ska la gå vägen i alla fall. Bästa sättet att plugga matte på tycker jag är att göra rummet mysigt först, massa ljus tända och go musik i bakgrunden. Tyler Hilton för min del.

Hmm, tänkte också på er gamla tjejer? Ni som läser detta får gärna kommentera och säga om datumet är bra eller dåligt. Nästa gång vi ska ha en tjejträff passar det ju bra med jultema så den 12/12 är väl ganska bra? En Lördag är detta. Då kan ju moa också vara med. Det är inte säkert vi kan vara här men vi kanske skulle kunna det om jag kan köra bort mina föräldrar. :) Kolla gärna hemma med. Puss


jaaa, så ful bild men jag har varit duktig......

jaa, posa kan vara kul.....

en kopp te, självklart...........


EN SNABBIS

Hallåå!

Mycket bra skoldag, började tio och innan dess låg jag i soffan och åt frukost vid tv:n. Tyskan gick fort och kul på idrotten med erica, eric och simon. Skrattade galet mycket och så blir det alltid när vi spelar badminton? Haha.

Nu ska jag cykla iväg och hämta min kusin på dagis sen ska jag plugga matte men uppdaterar mer senare ikväll säkert.

TV TV TV

Just nu sitter/ligger jag i soffan och ser nog lite nördig ut. Glasögonen på och datorn i knät. Ska strax lägga undan den igen för att fortsätta kolla på tv. Det har ju varit one tree hill och gossip girl sen klockan sex och timmarna går fort när programmen är bra. På tv just nu är "vem kan slå philip och fredrik?".

RESAN TILL LONDON ÄR NU BOKAD, SÅ JÄVLA GLAD ÄR JAG ! VI KOMMER HA DET SÅ JÄVLA BÄST ! LÄNGTAR TILL MASSA SHOPPING PÅ LONDONS GATOR.
Idag har jag och camilla kollat in massa butiker vi kan gå till, skriver mer om det imorgon när jag har tid. Nu ska jag återgå till tv:n, sista inlägget för idag.

Skolan imorgon börjar tio så det är ganska nice. På eftermiddagen är det planerat att jag ska hämta min lill-kusin på dagis och imorgon blir det också lite matte-plugg. Ha det gött för det ska jag !
 

PLUGGAT I SNART TVÅ TIMMAR



Inte aktivit hela tiden men nästan. Jag har gått igenom de flesta sidor
vi har prov på i alla fall. Tid till resten av sidorna finns imorgon men
nästan lika bra att göra allt idag kanske? Så slipper man imorgon.

MUSIK


jag brukar inte lyssna på miley men den här är faktiskt helt okej (hannah montana)


härlig kille säger jag bara (han som sjunger har varit med i one tree hill)

NU KAN VI "BOCKA" AV DET

Klar som domare idag och träningen är gjord. Skönt det. Matchen gick inget vidare, eller på sätt och vis okej men tjejerna kör fult och kan inte spela bra på ett sjysst sätt så blir jobbigt att dömma men pengarna är våra!

Efter det stack vi till gymmet en sväng.

Nu ska jag äta det som är på bilden och kolla Veroncia Mars. Och ikväll är det one tree hill och gossip girl, jag längtar men innan dess matte plugg. Inget jag längtar till. Puss

KAN INGET ANNAT ÄN ÄLSKA

- att vara ensamma hemma på lördag kväll
- jul musik (last christmas kommer alltid vara bra)
- att alingsås gjorde en bra match i jönköping
- att jag och mandis har tjänat 600 kr idag
- alla mina vänner
- vårat hus...

Den här helgen har jag knappt varit hemma någonting än så länge men idag ska jag vara hemma hela lördagskvällen och bara ta det lugnt. Jag har faktiskt saknat att bara vara hemma en lördag, konstigt men det är så himla skönt ibland. Nästan alltid är det ju roligare att vara med kompisar och skratta och ha kul men har faktiskt hunnit med det också.

Runt halv fyra började jag smått fundera på hur jag skulle ta mig till camilla idag. Jag var helt slut i benen efter fyra matcher som domare så jag kände att jag orkade verkligen inte cykla dit (10 minuters cykelväg). Pappa föreslog moppen och det var en lysande idé. Det fanns knappt någon bensin men åkte och tankade och sedan precis innan fyra var jag på plats.

Amanda kom precis innnan matchen började och sen har vi bara pratat om allt möjligt. Slutsifforna i matchen skrevs 24-26 men ändå en grym match av Alingsås. Aa, kort och gott om vad vi sysslat med. Så nu ska jag bara sitta vid tv:n (ingen hemma, mamma och pappa på bio som jag hade glömt och fredrik är la någonstans).

bild från igår, på tåget hem.

becca och moa

8.20..

ringde väckarklockan denna härliga lördagsmorgon. Eller jag har inte tittat ut ännu men det är ju lördag. Alltid härligt! Mandis och jag ska ju upp och dömma kl.10,11,12,13. Första matchen blev inställd och tack gode gud för det. Jag hade inte orkat upp halv åtta.

Senare idag är det den VIKTIGA matchen. Alingsås mot Ciduadreal. Eller kanske inte viktigt men en match som alla bör se!

Hej så länge !


STICKER TILL IDA NU, HERRÅ


bytte lite kläder för kände inte för det andra, kul va?

ME LOVE FREDAGAR

Det är fredagen den trettonde och visst, lite motgångar har det varit. Skolan har bara varit för härlig idag och lär bli alla fredagar. På håltimman drog vi till stan och kollade runt lite och hade det allmänt gött sen drog vi tillbaka till skolan för genomgång i engelskan. Ett häfte skulle man göra och sen fick man dra, gilladet. Så kort och gott så började vi kvart i tio och slutade halv två med en två timmars rast. Helt okej.

Det var ju tänkt att vi skulle käka på rasten men vi tog det på eftermiddagen istället och nu till min motgång. Jag trodde jag hade tappat min plånbok, blev orolig och tänkte att den måste ju ligga i skåpet. Vi drar tillbaka till skolan och kollar i skåpet, nejdå där är den inte. Ronia säger "men ta ut allt i väskan" och ja där ligger den gömd i matteboken. Då blev man inte glad.

Vi drog till thai takeaway och åt i typ två timmar, tjöt och sånt, treeevligt ! Go tjej !

Ikväll blir det tjejkväll hos ida stålsjö (www.idavendela.blogg.se). Gamla gänget, mys !


KVART I ÅTTA

Jag älskar verkligen att ta det lugnt på morgonen och kan gå upp två timmar innan för att verkligen ha god tid på mig. Oftast vaknar jag tidigt och tycker att det är lika bra att gå upp. Det är ju inte precis så att man gör nytta när man ligger i sängen. Idag steg jag upp vid kvart i åtta, två timmar innan vi börjar. Då hinner man läsa tidningen, dricka te och duscha och göra sig i ordning i lugn och ro.


plus att man hinner blogga, höhö*
kul att tidnings artikeln på denna bild handlar om sex


MYS DRESS


någon mer än jag sm tycker denna ser extremt bekväm ut? julklapp?

VARFÖR SKA JAG ALLTID TABBA MIG?

I nästan varje match har jag tabbat/gjort bort mig nu. Det är i vissa situationer man fortfarande är lite osäker och då blir det bara fel. Svårt att förklara men allt blir bara omvänt men det är ändå kul, alla tar det med en klack spark(hoppas jag). Idag skulle jag säga till ett par tjejer att de inte skulle "bråka" så mycket inne på linjen och då sa jag typ "ni får ta det lite lugnt för det ni håller på med nu är lite för.. (tänker ut ett ord).. grovt." Lite skratt från sidan blev det allt och ja, något sådant här händer typ varje gång.

hejhejhej, hemst mycket hej

TRÄNA? NEJDÅ

Jag som hade planerat att träna mycket den här veckan efter godiset i lördags.. men nehe då. Isället går man och blir förkyld och så, visst det är väl inte så farligt men har ingen lust att vara sjuk i helgen när jag och amanda ska dömma ännu mer. Hon vill ju inte precis stå själv på plan  och än så länge känner jag mig hyffsat frisk så det är bra.

Om sisådär en kvart ska jag och pappa hämta amanda så åker vi till ingared. En match är inte så farligt så det ska vi väl orka med.

Bestämde precis med Ronny att vi ska käka lunch ute imorgon och vara lite sociala på vår håltimma isället för att sitta hemma och uggla sönder. Vart vi tar vägen imorgon beror på avd vi är sugna på. Hadet nu fint läsare! Aaaatshhoooo

in action.. yeah!

INGET FAN AV LÅNGA SKOLDAGAR

Första riktigt långa skoldagen. Vi började halv nio och slutade fyra. Efter klockan tolv hade vi lektion i ett kör (eller vi ska ha det men idag ade vi prov så man kunde gå tidigare). Naturkunskap sista lektionen, vem orkar? Alla tjötade hål i huvudet på en. De andra lektionerna har varit mycket bra annars, "ganska" lugnt i alla fall.

Imorgon har vi sådan jävla skön dag så man ska inte klaga.. börjar kvart i tio och sedan håltimma(åker hem och chillar) och sen en lektion vi ett och slutar två. det kanske blir käk på stan imorgon med.

Just nu så dricker jag te, äter en skorpa och en pepparkaka(sjukt goa pepparkakor, det vet M&R). Ikväll ska jag och mandis dömma i ingared, inte taggad men pengar får vi. Hoppas bara det är en enkel match.

Mina nerbody paket.
så sjukt sköna träningstrosor !


FÖRETAGSEKONOMI PROV

Jag försökte dröja med det så mycket som möjligt med efter one tree hill kände jag mig tvungen att sätta mig med det i handen. Bästa sättet att verkligen gå igenom allt var att läsa igenom boken så jag la mig i sängen och började läsa. Vissa saker förstår man verkligen inte och vissa fattar man direkt. Två saker som jag inte riktigt har fått in i hjärnan är, juridisk person och solidariskt ansvar. Tur som jag har fick jag hjälp av pappa. Han kan faktiskt sånt eftersom han jobbar med det. Det återstår att se hur provet går imorgon. Vi har fått alla frågor vi ska ha på provet men kommer säkert vara att man ska skriva sitt svar så utförligt som möjligt och blablabla.

En och en halv timma har jag suttit och lär behöva läsa igenom frågorna igen sedan. Självklart har man gått och blivit lite lätt snuvig och halsont men måste bita ihop för jag tänker inte vara sjuk på helgen. Massor som händer, nej kanske inte massor men ska dömma 5-6 matcher eller något och så är det ALINGSÅS - CIDUAD REAL. Längtar lite grann.

Ser inte fram emot morgon dagen direkt, börjar halv nio och slutar fyra. Vi har lektioner från tolv till fyra med tio minuters pauser endast. Inte kul alls! (Prov på en lektion då)

Nu ropar mamma att det är käk, korvstoganoff och ris, mums !


brist på nya bilder(orkar inte ta) så får ni se härliga sommarbilder
isället i mina inlägg.

CHAILATTE

.. kan tillfredställa en ibland.. eller kan man säga så? Smakar bra gör det iallafall!

smet in på espressohouse och köpte med mig en.

LITE KORT OM ALLT

- träning som tog ett av mina nio liv idag (jobbigt, jobbigt var det)
- har pluggat företagsekonomi i någon halvtimma, känns bra ändå!
- har fått nya newbody trosor och strumpor
- dricker te och kolla veronica mars
- ska till syo imorgon för mer information om allt inprincip

Ska dömma massa matcher i helgen och ska tjäna stor kovan på riktigt den här gången. Vi fick även en extra match på torsdag som ska dömmas, dock i hemsjö !!!!

that´s all you have too know !

bjuder på slovenien bilder bara för att det var bäst, saknar sjukt mycket
ibland saknar jag handbollen med, att spela match och ha kul med tjejerna!

TVÅ TIMMAR TRÄNING

Väskan ska snart packas och sedan drar man iväg på ett träningspass som varar i två timmar. Först bodypump och sedan spinning. Jag ska dit med de bästa, mandis och mois.

Pluggat företagsekonomi och det känns bra nu ! Jag tror jag kan det ganska bra så tummen upp. Ingen rolig bloggvecka för min del. Orkar inte skriva något kul men stå ut !


TIDEN GÅR SJUKT FORT NUFÖRTIDEN

Det är sjukt vad tiden bara springer iväg. Veckorna bara går utan man knappt märker något. Det går för fort nu. Jag vill hinna tänka mer. Stanna tiden, jag vill vara ungdom ett tag till.

Till och med några timmar går snabbt utan man gör något.

MÅNDAG

Ingen inspiration alls.. hejdå


write is my thing*


HOROSKOP

Varje måndag i alingsåstidningen kan man läsa horoskop och oroväckande som det är så stämmer det ganska bra.

"Tvinga dig nu att ta itu med sånt som du går och gruvar dig för, så kommer du snart underfund med att du ängslats i onödan! fråga hellre för mycket än för lite om du inte är absolut säker på din sak"

Stämmer ialllafall ihop med förra veckan..

JOSHUA RADIN - WE ARE OKAY


HELGEN GÅR FÖÖÖR FORT

Okej, jag kan erkänna att den började ju inte alls bra. Jag fick reda på att jag nog inte kommer in på media (men ska göra ett till försök) och tårarna kom bara. Kvällen blev bättre när jag fick pratat med emma och det gav mig lite hopp. Senare kom Moa och det blev idol och film.

I lördags var jag med vännerna, Moa och Amanda. Vi spendera större delen av dagen i holmalyckan och kollade på fotboll. Kvällen blev galen. Ni är bäst och jag säger det inte bara för ni är det.

Idag har dagen gått ovanligt fort! Den har inte varit seg alls. Det började med plugg och sedan gick jag och Moa på en promenad. Inte tyst en minut, munnarna bara gick och ändå var vi med varandra hela dagen i går men antar att igår skrattade vi mest. Mycket bra snack fick vi idag och det känns, precis som vi sa idag att vi står varnandra närmare än på länge. Du är viktig för mig moajarl <3

Ikväll var det ju one tree hill och gossip girl. Varför ska det vara så bra? Två koppar te blev det också och snart blir det kvällsmat med bror och far. Fetaost mackor som jag ska göra nu för mamma jobbar !




hoppas allt löser sig snart bara,

PROMENAD

Ska ut och lufta mig lite på en promenad med bästa Jarl.

Idag trodde jag att man skulle få sova ut men nejdå. Det är farsdag och man blir väckt till frukost klockan nio. Inte kul alls men jag tog mig upp och väl var det kanske för jag har redan pluggat. Det hade jag inte gjort om jag vaknat typ halv elva. Det blev ganska sent i säng igår så hade kunnat sova til halv elva...

Ikväll är det One tree hill och Gossip girl, räddar kvällen !

one tree hill

gossip girl


BÄSTA FLICKOR

Ni får mig på så jävla bra humör. Det är stört vad ni kan göra mig på bättre humör. Det bara blir så när vi är med varandra eller? Tråkigt flummiga var vi idag, helt jävla sjukt. Min käke har ont efter allt gapflapp som jag vräkt ur mig under kvällen. Galet många video:ar och en del foton. Amanda tar dock priset för dagens foto, hur många gånger skrattade vi inte åt det idag? typ 5 och lika mycket flabb varje gång.

Ni är bäst och jag tror ni vet det vid det här laget.. <3

Imorgon ska jag ta itu med lite problem, kul !


nya bilder från slovenien med, me and amanda

SÅ SANT

..när du sa det igår.


INGEN BRA DAG !

har inget att säga..

vill abra tt allt ska bli bra

OLD LADIES

Haha, väldigt exalterad över att vi återförenades idag lite tjejer. Jag, Moa och Rebecca var åtskiljaktiga ett tag på låg-och mellanstadiet men sen splittrades vi men idag var vi med varnadra igen och hur kul var inte det. Vi såg ett gamalt videoband på mig och rebecca och jag önskade att alla skulle få chans att se det. Helt sjukt vad kul det är att se sig liten. Söt var jag då iallafall, mitt utseende nu kan ju diskuteras. Mycket skratt som vanligt med er vänner. loveugirls.

Hursomhelst så ska jag titta på EMA på mtv klockan nio och innan det vet jag inte vad jag hittar på. Oj, nu var det visst vänner på tv. Tjjingeling!<3


någon är vääääldigt söt                 och en tuffing



HEMMA FRÅN TRÄNING

Just nu sitter jag här och är lite stolt över mig själv faktiskt, om man nu kan vara det. Jag hade klockan på ringning tio över sex och det var inte lätt att gå upp men jag hade bestämt mig. Det är okej att gå upp halv sju ibland men tio över sex är mycket tidigare. Klockan sju skulle jag var på hälsostudion för ett spinningpass. Det var lugn och fin musik och man fick köra sitt eget tempo men jobbigt var det. Passet höll på i typ 35 minuter men det räckte för att man skulle kännas sig utpumpad. Gött go svettig gick man in i duschen.

Hemma här igen vid kvart över åtta och nu har jag ätit en god frukost, mmm vad gott det var. Skolan börjar elva idag så har några timmar på mig att göra mig klar. Lite glosor att öva på också.


06.27

Drar till gymmet nu för mindspinning med Amanda !

TOTAL LYCKA

MÄSTARNA SPELADE MATCH IDAG OCH VET NI VAD DEM PISSKADE SÄVEHOF MED?

Okej, jag överdriver lite med att vi piskade dem men vi vann iallafall. 27-25 blev det och jag är glad. Jag satt och skrek och gapade i camillas morfars lägenhet. Det hände att camilla kollade snett på mig men whatever? Dem slog sövehof och behåller den välförtjänta platsen som nummer ett. Sådana här dagar är underbara! De borde vara fler av dessa! Loove !

Helt klart våra hjältar var, Kappelin, Enström och en släng av Bliznac !


AM I RIGHT?

Jag tror nämligen att biljetter till nya twilight filmen är beställd. Närmare bestämt "new moon". Jag kan tala om för er att jag är inget fan av böckerna men filmerna kan la vara värda att se ändå. Det gäller ju att ställa upp för kompisar eftersom de gärna vill ha med mig. Den 20 oktober tror jag vi ska se den på Saga här i Alingsås. Bio besök inträffar mig aldrig så det här blir kul !



ps. träning, coreintervall ikväll med mandis !


MITT TÅG RULLAR INTE

Just för tillfället är livet inte på topp. Min tåg rullar inte på rälsen längre, det har spårat ur. Jag vet inte hur de kommande veckorna kommer bli, det enda jag vill är att vara nöjd med mitt beslut och trivas där jag går. Det kan bli väldigt jobbigt att börja på ev. media eftersom jag kommer ha massa att plugga ikapp. Det kan jag nog klara bara jag tycker det är roligt sen, och det vet jag ju inte förrän jag har provat gå där. Sen är det en jävla massa annat att tänka på... behörighet, betyg och vad jag vill bli, är det rätta linjen?

Någon som ha råkat ut för detta? Lite smått velig?


detta hade jag på mig idag !



GODMORGON!

Första gången jag kollade på klockan var den halv sex men som tur var somnade jag om och vaknade vid tio i sju igen. Jag har i för sig sovmorgon men gick upp iallafall och åt frukost länge. Läste tidningen, drack te och åt yoghurt med massa nötter. Gott!

Idag är det en viktig match, Alingsås-Sävehof. Jag vill så gärna kolla men vet inte om min ekonomi vill det. Dem matcherna är de bästa. Det hade varit skillnad om den är i stan men den är i partille. Ojdå, nu fick jag precis ett sms från camilla, jag kan visst kolla hos hennes morfar tillsammans med henne. Toppen för den visas bara på alingsås energi kanalen. Nu blev hanna glader!

Ska hoppa in i duschen och tvätta mitt rufsiga hår sen ska jag till syo. Puss <3

VEM GILLAR INTE SÅDANA HÄR BILDER?


LONDON BABY LONDON !

(Hej och välkomna till min blogg)


För tillfället sitter jag och smuttar på en kopp te och lyssnar på bästa chris. Jag njuter lite av livet när jag tänker på sportlovet. Nu tänket alla, vaddå sportlov? Det är nämligen så att camilla har en bror som bor i london och jobbar där och vi ska förmodligen dit ! (är ni inte glada för min skull?) Inga biljetter bokade ännu men det ska vi fixa så fort våra föräldrar har snackat ihop sig och nu har jag redan gått "public" så nu kan de ju inte säga nej. Det blir nog tre nätter och vi bor hos hennes bror och hans rumskompisar (australienare tror jag). Jag har aldrig varit i England och det hade varit mys om detta nu blir av. Mamma gillade det men var lite skeptisk "två tonårstjejer på londons gator". Då sa jag "Marcus är vår beskyddare och vi kommer inte gå ensamma".
Vem vet hur det blir?




Sen när jag tänker på hur jag ska göra med allt blir jag inte lika glad. Jag vet bara att jag vill tycka om att gå till skolan och veta att jag trivs och har kul. (Sen är det skitsamma). Vänta ett år eller inte..

Nu blir det Veronica Mars !!!!!


STORT FRÅGETECKEN

God afternoon och hej på er!

Det är tisdag och det betyder för mig träningsdag. Jag har varit skit lat på lovet och inte hunnit träna någonting och det är lite sant att jag inte har hunnit för jag har gjort massor. Två-tre dagar var jag hos farmor, två dagar hjälpte jag camilla med hennes rum och så var jag i göteborg en dag och det var faktiskt lov så det är okej att inte trända då. Nu är det dock dags att dra igång igen med dubbla pass. Bodypump och sedan spinning.

Idag har jag funderat över vad jag vill göra med mitt liv, låter dramatiskt men jag ska kanske byta till media för entreprenörs känns faktiskt inte riktigt "mig" och det är först nu jag börjat fundera. Det bär av till syon(?) klockan halv tio imorgon och se om jag kan få prata av mig lite. Det blir nog en del att ta igen om man ska börja på media eftersom de har mycket specialämnen men jag ska väl klara det? jobba lite extra skadar ju inte när man inte har gjort ett skit sen gymnasiet började..

Pratade lite med emma förut och hon trodde jag skulle gilla media :)

den här killen är rätt ok faktiskt.

och han här är lite småsöt såja



SIST MEN INTE MINST - LOVE ROCKET


Detta är sista låten men chris brown jag lägger upp. Låten är ganska ny tror jag. Helt okej bra också. Nästa vecka kommer jag kan lägga upp låtar med en ny bra artist !

OH MY GOD !

Idag fick man reda på en sjukt grym sak och jag är förevigt tacksam camilla !
Ni får veta ikväll eller något om vad som är på gång. Ha en bra dag allesammans !

POSITIV

Nu har jag fösökt ladda om känslorna med massa bra musik och dans här hemma innan skolan så detta ska bli kul ! mohaha.

SKOLAN

Det är blandade känslor med skolan och så. Ibland känner jag attt linjen är rätt men emellan åt känns det så tråkigt. Förlåt calssmates men vi måste göra det roligare att gå till skolan. Eller är det jag som är tråkigt? Jag vill bara kunna skratta och ha kul. Jag läser idavendelas blogg och där står det om hur kul det har och jag vill också ha det så. Jag vill kunna känna att jag vill gå till skolan. Det enda som måste göras är att bli positiv och göra kul grejer efter skolan och på helger. Nej nu klgar jag mycket men jag vet nte vad jag vill. Jag trivs bra men det är bara inte kul att gå till skolan, jo ibland men inte alltid.

JAG VET ATT NI VILL


nej det var inte skönt någonstans och det blödde som fan..
japp nu vet alla !


IT`S A CRAZY WORLD OUTSIDE MY ROOM

Ibland händer det bara. Saker som man inte tror ska hända och
man bli så himla glad bara.

Ibland händer fruktansvärda saker som man minst sagt hade räknat med.

Ibland händer ingenting och man är ständigt besviken på alla i världen.

Ibland händer saker som man kan påverka.

Ibland händer saker som man inte kan påverka överhuvudtaget.

Ibland händer saker som du själv vill ska hända.

goaste kläderna iallafall


CRY NO MORE



Skolan började idag igen och jag var inte alls pepp imorse men det gick ändå. Det flöt på och sedan satt man bänkad framför datorn med en ny serie, Veronica Mars. Tre avsnitt som är fyrtio minuter har vi hunnit med. Det var väldigt mörkt tidigt idag måste jag säga! Nu ska camilla snart dra hem och jag ska, hmm kolla lite fler avsnitt kanske? Inget specielltplugg så det är tummen upp. kyssåhsmek <3

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Jag är ju så klantig va. Idag skulle man vara duktig och raka benen för att imorgon ska vi bada men såklart skär man sig som fan och det slutar inte blöda. Får la se om det slutat blöda imorgon annars fr jag la hoppa över badet. aaaaaa sur blir jag!


CRAWL - CHRIS (5:E LÅTEN)


SÅ HÄR ÄR DET

Det är sista dagen på lovet och alla känner lite ångest?

Jag gissar på att det var många som var ute och festade igår och mår inte riktigt lika bra idag som man gjorde igår. Det är dock okej att ligga inne på en söndag och det är faktiskt sista lovdagen. Jag stannar inne idag också, inte för att jag var ute och festade igår bara för att det är söndag. Men för att klara av söndagen på bästa mysiga sätt har jag tagit mig en ganska lång sovmorgon (notera gott folk, klockan elva gick jag upp!), slöat länge vid tv:n. Jag stängde in mig på mitt rum för några timmar sen och har sedan dess lyssnat på go musik och hunnit dricka en kopp (rabarber/grädde) te. Gott !

Jag har en förklarning till varför jag sov så länge faktiskt. Jag var inte ute och partaja men gick och la mig vid två ändå. Det blev myskväll med bästa tjejerna, M&A. Min sömn blev som vanligt 9 timmar. Det är sjukt för det spelar nästan ingen roll när jag lägger mig, jag sover nästan alltid 9 timmar.  När jag lägger mig ett vaknar jag tio och i natt la jag mig två och vakande elva. It makes sence.

Som ni såg i mitt tidigare så är det massa bilder från tjörn i sommras. Det är amandas bilder men nu har jag äntligen fått dem från ett usb. Moa har haft usb:et ett tag men igår fick jag det så varför inte ladda upp ett par goa bilder?

partyy (?)

(jag vill inte vara ensam längre)


ÄNTLIGEN ÄR DEM HÄR






you bring out the best of me



MINNEN












ICA PRAKTIKANTEN

Jerry har gett oss många goa skratt denna lördag kväll och det tackar vi för !



Moa och Amanda är superduper bra ! Puss<3


RSS 2.0