CB



Vissa av hans bättre låtar går inte att bifoga hit eller vad man säger så det får bli den här. Någon ska jag väl hitta men orkade inte leta så mycket idag.

MUMS

Goddagens!

Jag sitter här och mumsar på en bit kladdkaka som har blivit över sen i förmiddags. Mormor och morfar har varit på besök men jag har inte kunnat umgås med dem så mycket eftersom jag har hjälpt camilla med hennes rum idag igen. Ltie segt var det men det funkade. Vi blev klara på cirka tre timmar idag så det är positivt! Dagen har inte varit så olycksdrabbad så alla ska vara glada.

Nu ska jag rulla igång en film, nämligen the proposal. tTjingeling och ikväll åker jag nog till moisen jarl <3

NYTT SCHEMA

Lite sämre än förra perioden men kan bli bra när man tar bort vissa lektioner och så. Det sämsta är bara att vi ska ha naturkunskap vilket suger för det är så lame. usch. Slutar klockan två på fredag ! Wihu!

FEEL THE DIFFERENCE

Godnatt

Otursdag för lilla familjen Rohlen idag kan man väl säga. Jag borde kanske inte berätta om denna otrevliga dag men den blev ändå ganska lyckad tillslut.

Först och främst var det fel färg när vi började måla. Vi hann nästan måla alla kanter på första väggen innan vi insåg att den här färgen kan vi inte ha. Det var bara till att dra iväg och blanda ny färg till lite mer grått.
Sen när vi kommer hem så är det krångel med datorn. Det går inte att logga in och det går inte att använda tangentbordet (god bless my computer). Så carina (camillas mamma) åker till elgiganten för att fixa den och i butiken fungerar den och sen när hon kommer hem igen så är det samma sak. Och banne mig, hon åker tillbaka en gång till.

Så mat blir det inte förrän vid sju men vid tre fick vi i oss några mackor och te/kaffe som vi klarade oss ganska bra på. Vi började måla vid halv två och var klara vid sex så lite trött är man nu redan klockan elva.

Kvällen slutade med idol/skavlan med mini yoghurtar som smakade bra !



 


FOREVER (CB)



En av de bättre låtarna helt klart och en del minnen med låten

KATCHING

Cha cha bloggen*

Dagen närmar sig tolv och jag har inte orkat göra något förrutom att äta frukost och sitta vid tv:n. Det enda "bra" program på tv:n var hannah montana, haha men det fick gå.

Gårdagen spenderades i Göteborg med Amanda och Moa. Det blev en del shopping trots allt gående. Fy vad trötta vi var när vi kom till allum. Så fort man gick in i affär ville man sitta så det var väl ingen lyckad shopping där men annars så var det bra. Mycket skratt som vanligt med dem två och det behövdes eftersom kvällen förlåt men sög. Det skulle vara en tillställning i gerdskalokalen men blev inget av det. Alla bara satt och jag vet inte vad folk gjorde. Jag ville lyssna på Dr. Bombay men ingen mer än jag verkade gilla den sortens av musik.

Pictures of my new clothes

Moniki 300;-

Monki 350;-

HM 250;-

My beautiful friends

Moa Jaaaaarl

Amanda Axelsson

Och jag

Hanna Ahlström

HAHA


var tvungen

Gött go dag med tjejerna. Shopping, fika och maaasa skratt.
Skriver mer om det imorgon för nu ska jag dra. Puss

TEXT

Damn,I want my baby back
It's so cold without her
Cold without her
She's gone
Now I'm alone, no one to hold on
Cause she was the only one
And I know I dead wrong
But if you youuuu
If youuu
See her sooonn
Ask her will she forgive me

If you ever see her
If you ever meet her
If you ever get a chance to sit down, talk to her
Then tell her it's so cold
It's so cold, it's so cold
Here without her
And tell her I miss her
Tell her I need her
Tell her I want her
I really want her to come back home, back to keep me warm
Tell her I'm sorry, I'm really sorry
Can you forgive me?
Please forgive me
And come back home, keep me safe and warm

Now my baby's really gone
I don't know if she's coming home
My love's up, I fucked up
I know
Tell me what to do to get her back
Back where her heart belongs, been gone from me for way too long

So if youuu, seen my boo
Please can youuuu
Can you tell her for me

If you ever see her
If you ever meet her
If you ever get a chance to sit down and talk to her
Then tell her it's so cold
It's so cold, it's so cold
Here without her
And tell her I miss her
Tell her I need her
Tell her I want her
I really want her to come back home, back to keep me warm
Tell her I'm sorry, I'm really sorry
Can you forgive me?
Please forgive me
And come back home, keep me safe and warm

If you ever see her
If you ever meet her
If you ever get a chance to sit down and talk to her
Let her know it's so cold
It's so cold, it's so cold
Wïthout her


SUPER HUMAN - CHRIS BROWN feat. KERI HILSON




Godmorgon sunshines !

Från och med igår och en vecka framåt ska jag försöka lägga in en ny låt med chris brown varje dag bara för att han sjunger så bra. Jag har länge velat gå konsert med han. Jag kan ju säga att jag är fett avundsjuk på isabelle som var och såg han i våras. Tror det var grymt ! Nästa gång han kommer till sverige hoppas jag kunna åka dit med någon?

Idag bär det av till göteborg över dagen och sen på kvällen blir det andra grejer (och grunkor).

JA HÄR ÄR 4:A BILDER


sovrummet - sjäv tycker jag det är mysigt

vi ordnade så det blev bättre utsikt

utstyrseln är snyyygg

pappa är söt han


SO COLD

Vi alla tror låten är till rihanna. Låten är faktiskt riktigt skön och bra.



CHRIS BROWN SÄGER JAG BARA

Det han gjorde mot Rihanna glömmer man väl inte men han är ju så otroligt fin på något sätt. Jag tror verkligen han ångrar sig och förstår att det var fel gjort. vad fin han är..
Hans röst och musik får man ju inte direkt nog av heller. Fina texter och vem älskar inte forever låten? minnen med den låten och ja, han är snygg.

VART ÄR MIN BLOGG PÅVÄG?

Besökarna kan variera men dem sjunker drastiskt ibland och då känns det på något sätt onödigt att blogga. Visst ibland gör man det för sig själv och det är kul men man vill väl ändå ha folk som läser? Det kan ju bero på att jag inte bloggat på typ två dagar men ändå tråkigt.

Jag har i alla fall haft två superbra dagar hos farmor. Jobbade igår och en del idag så drog in en extra femhundring, det tackar vi för. Jag älskar farmors säng som jag sovit i. En 130 cm säng och mysigt rum. Ganska gammeldags men så himla mysigt och välkommande. Jag saknar de dagarna jag och min bror var små då vi bodde hos farmor i flera dagar och bara var med henne. Vi fick alltid honungsmjölk och skorpor på sängen och vi gick ner till sjön på dagen och matade fåglarna med gammal bröd. Önskade jag var liten igen.

Lite bilder och sådant kommer senare eller imorgon. Pussen<3

ÅKER SNART

Godkväll !

Det är helt sjukt vad mörkt det är redan, nästan läskigt vad mörkt det kan bli såhär tidigt. November kommer inte bli kul. Grått, mörkt och dåligt väder. Vem ser fram emot något sådant?

Idag har varit en äkta söndag även fast det inte ens är söndag enligt almanackan. Det är måndag men min dag har varit en söndag. Vandrat runt här hemma till ingen nytta men det har varit underbart. Inte så många hemma och jag har sett film, accepted. Jag har även packat lite inför resan, vi ska snart ge oss iväg. Egentligen inte mycket att packa eftersom vi bara ska vara borta till onsdag och jag vet inte hur många gånger jag har packat inför en dalslands resa så börjar bli van. "Böse kläder" som det heter enligt oss, kläder som man inte är rädd om menas det, haha. Det är sådana kläder man använder när man åker till dalsland. Det ska bli arbete förmodar jag, alltid bra med lite extra pengar.

Det är bara jag och pappa som åker, lite tråkigt att min bror inte åker med men han har blivit stor. haha. Han hade nog åkt med om han inte skulle vara "taxi" för sin kompis. Vi ska bo hos farmor så det blir supergod mat i varje fall. Saknat henne, hon är snart 83 år men ändå alltid så pigg och glad. Om jag ska vara ärlig har jag en riktigt cool farmor!

Farmor har bara 1:an,2:an och 4:an så blir inte så mycket tv och ingen dator men det är skönt ibland faktiskt. Ska försöka ta lite kort så ni som inte vet hur det ser ut där får veta det. Kom på nu att jag kanske kunde frågat en kompis men too late nu hanna.

Några år sedan, snygga är vi
 

13.20

Jag sov länge idag. Det händer inte ofta eller länge för mig är till halv elva. Sedan dess har jag typ suttit vid tv:n. Jag hann se två tv-program, one tree hill och seven heaven. Bra program båda två faktiskt. Snart måste jag stryka och det är ju så tråkigt men något får man väl göra för mamma.

Planer för lovet
Måndag: Åker till stugan i Dalsland (träffa farmor) 
Tisdag: (stugan) Jobba med pappa
Onsdag: (stugan) Jobba(?) och åka hem
Torsdag: Göteborg med Moa och Amanda?
Fredag: Hjälpa camilla med hennes rum
Lördag: Öppen för förslag, moa jonasson?
Söndag: (ångest inför skolan) Vara hemma


I LOVE

stomp the yard med dessa attraktiva killar.. seriöst, dem är äckligt snygga tycker jag och deras personligheter gör dem ännu snyggare. Killar som kan dansa som dessa är sexiga, okej?



columbus och chris


chris brown


columbus short

VART TOG KORDINATIONEN VÄGEN?

Jag var som sagt på ett step-intervall pass idag (som jag trodde bara skulle vara 30 min långt så jag skulle hinna hem till gossip men det visade sig vara en timma långt). Kul var det inte heller för man skulle göra massa step kombinationer och jag hängde inte med alls. Första gången också men ändå, jag skämde ut mig där jag stod. Längst bak i salen som tur var. Nej, det gör jag faktiskt inte om. Spinning är till och med bättre. Jag förstår ändå inte, varför hängde inte hjärnan med? Så svårt var det inte när jag tänker efter.. Det blev i alla fall träning.

Ikväll ska jag inte göra någonting.. har ingen film, inga vänner avsnitt så vad ska man göra? kanske hittar någon gamal bra film på datorn.


IT´S SUNDAY, AGAIN

En väldigt kort runda på stan, testade lite kläder men ska till göteborg på torsdag så kände inte för att lägga ut pengar precis. När jag kom hem var det som vanligt den traditionella fikan som alltid sker på lördagar och söndagar med familjen. Runt ett fikar vi alltid ! Det blev tal om skidresor. Mamma och pappa ska till italien men är inte sugen på att åka med bara dem iår så vet inte hur det blir. De hade också ett förslag om att åka bort några dagar på jullovet.. hmm, inte över nyår, då vill man ju vara hemma men jag vill ju åka skidor med ! det är en del av mig, har gjort det i stort sett varje år sedan jag var typ fyra..

Och om jag ska åka på åre-lägret i år igen måste jag kanske betala själv? Och min mamma och pappa tror jag kan punga ut 6000 kronor är dem nog dumma i huvudet. Det löser sig alltid, så här veligt är det alltid i början, i alla fall i vår familj.

Ska strax klicka igång en film, "the day after tomorrow" och camilla is on her way over too me. Kram

ÅRE LAST YEAR, SJUKT BRA VAR DET !

stina och jag dampar loss (?)

en aning kallt men vad gör man inte för killarna? haha

bäst var det


VINTERTID

Nu går vi mot mörkare tider. Inatt skulle man dra tillbaka klockan en timme så egentligen är klockan halv tolv men är istället halv elva.

Inget direkt inplanerat idag. Funderar på att dra mig till stan en stund själv och bara varndra runt och kolla lite kläder och så. Eftersom det är söndag och det alltid är något skumt med söndagar så ska jag nog inte vara med någon idag för det brukar ändå bra vara segt. Just det ja, träna ska jag ju göra också ! härligt ! Frågan är ju den bara om man ska gå på spinning eller core och step-intervall. Om jag går på det sistnämda hinner jag hem till gossip girl så frågan är ju.. Spinningen på söndagar är inte så roliga så det blir nog core och step.




den nya säsongen har ju börjar gå nu, toppen !


GLÄDJE OCH SKRATT

Inga förväntningar alls på hur kvällen skulle bli men det blev väldigt roligt. Det var ett tag sen jag skrattade så mycket. Nya och Gamla vänner är en bra kombination. God mat, gott snacks, kortspel i alla dess former och lite privata frågor men sjukt kul alltihop ! Nu tror alla jag är lesbisk men det är jag faktiskt inte, haha. Finns inte så mycket att säga, braaaaaaaaaaaaaaaaa kväll !

Magen och käkarna gjorde ont för man skrattat så mycket...

Min käre bror kom och hämtade mig vid tio i ett och nu är ligger jag i min säng med färdig borstade tänder. Ska kolla igenom en del bloggar för spelar roll när man går och lägger sig. Det är looooov ! Det är först nu jag har insett att det faktiskt är lov. Godnatt då mina vänner <3


VARFÖR MÅSTE MAN SAKNA?




stor saknad av 9B ibland .. (frankrike så jävla bäst)

ÄNDRADE PLANER

Ingen a-lags match för amanda ville inte eller orkade inte åka ner och jag vill inte vara ensam, inte för att jag skulle vara det. Många andra kompisar från handbollen hade varit där men känns så konstigt eftersom man inte längre går kvar.. även fast jag vet att jag är välkommen.

Det blir väl till att slappa fram till sex nu då, kanske träffa camilla lite tidigare.

oj, vad jag saknar er två nu då,
fan vad jobbigt. <3


GOOD RESPONS

Hej både goa och glada ! (positiv jag är då)

En match att dömma stod på schemat och det gick väldigt bra måste jag säga. Tjejerna vid dömde var duktiga så vi behövde inte göra något svårt jobb så det var skönt. Idag fick vi kontanter rakt in i egen ficka. Både bra och dåligt. Vi fick också bra kritik från ledare och föräldrar, det tackar vi för !

A-lags match idag. Alingsås-Helsingborg. Hoppas på en bra match annars är det inte kul. Och ikväll blir det mys med några tjejer, vilka som ska vara med har jag ingen aning om men det blir säkert kul.



(Jag måste bara säga att jag klarar inte av folk som smaskar. Det kan göra mig galen ibland. usch nej, ibkand är jag lite väl petig men tycker det är jobbigt och jag tror inte jag är ensam om det.)


Just det ja, här är en bild på tunnikan. Färgen
 ser lite annourlunda ut men ungefär så här.

IT WENT VERY WELL FOR EVERYONE

Det var faktiskt inte så farligt att stå där uppe. Jag visst vad jag skulle säga och alla i gruppen var väl pålästa. Fick bra kritik av vår mentor jens också så det är bara kanon. Vi var klara med allt vid halv tolv så då började lovet. Lite lyx sådär jämfört med alla andra som kanske fortfarande är i skolan, mohaha.

Hade ju inte direkt något att göra hemma så tog en sväng på stan med ronny (ronia). Söt tjej ! Jag hittade en oversize tunnika som jag letat efter på Lindex. Det är svårt att förklara färgen men lite rosa/lila typ. Nice ! Nu ska man bara se till att hitta en snygg kavaj eller något likande till den. Mys

Jag lipar också för nu har jag sett klart alla mina vänner avsnitt, vad fan ska jag göra på lovet? Seriöst, det har varit mitt liv i några månader nu ! panikpanik. Jag kan ju inte direkt börja om, igen. Det löser sig.


SNART DAGS DÅ

det kommer gå bra, det kommer gå bra, det kommer gå bra..

Vill bara ha mitt sagt och sen bara kolla på alla andra,
kommer prata i cirka 3 minuter och sen lite till när vi
ska redovisa våran tvål, lycka till hanna !

DET ÄR FAN LOV SEN !

MINA TAL-KORT

Godkväll !

Nu sitter jag här med mina talkort. Jag försöker öva in vad jag ska säga imorgon på redovisning. Nerverna kryper sig allt närmare men hoppas jag kommer kunna kontrollera min nervositet. egentligen känner jag mig ganska säkert på vad jag ska säga och så men när man väl står där så kan man lika gärna glömma allt. Har tagit tid också och det tar ungefär 2,5 minut. Aja, efter redovsingen är det ju för fan lov ! Känns verkligen inte så men ska bli så himla gött. Inget direkt planerat på lovet men vafan, man ska vila och ha det gött!

Ska göra mig en kopp te nu och plugga vidare på mitt lilla tal. Natti då !<3

mohahhaha


TUDILU

ååååååh vad jag är trött !

Snart klara med hela arbetet. Vi har bara redovisningarna imorgon kvar. Två stycken dessutom. En om företaget och en om våran tvål. Rapporten är inlämnad och är rätt nöjd med den så det känns skönt.

Jag hoppas vår grupp klarar oss galant imorgon, vi ska bra försöka låta glada under redovisningarna. Sen r det liksom över. Jag tror vi ska redovisa som nummer två. tagga!

Idag kommer jag nog också bara vila. Min huvud värker men mår bättre. Har tagit panodil under dagen så det har gått bra. Finns ett inlagt bodypump pass klockan 7 men tror jag skippar det i alla fall.

(inget kul att skriva om den här veckan eftersom vi jobbar med samma sak hela tiden och så vill jag bara att det ska vara över nu och gå på lov) Vi är värda det, iaf vi entreprenörer ! hihi

Nu ska jag kolla lite bloggar och så för det är nice, pusspådet. Vill till stan och kolla kläder men orkar fan ingenting. Jag är latis !


bjuder på en bild från norrland förra året ! nice var det !

INTE BRA

Förlåt för att det inte blev något inlägg igår.. jag var hemma typ hela dagen men mådde inte alls bra. Mår inte utmärkt idag heller men ska ta mig till mio nu på morgonen i alla fall sen får vi se hur jag mår..


2 TIMMAR TRÄNING

.. och dessutom intensiv. Först ett bodypump pass som innehåller enbart styrka med vikter. Härligt! Sen direkt efter det gav jag mig fan på att jag skulle klara av en timma spinning och jag gjorde det. De första minutrarna tänkte jag att det här klarar jag aldrig men det gick rätt fort. Intervall spinning och svetten rann från ansiktet. Helt sjukt men nu ligger en trött hanna i sängen och har det bara bra. Jag kan ju säga att tröjan var blöt !

Ähh, hörs imorgon ! loove

RAPPORT, ALMOST DONE!

God eftermiddag !

Rapport från sängen, väldigt bekvämt, ja. Första gången jag är riktigt tröt efter skolan och det känns bra för då vet jag att jag har jobbat bra. Entreprenörsprogrammet har varit rätt slappt hittils och det kan jag ju säga att det trodde jag inte. Det har varit skönt på sätt och vis men jag gillar att ha att göra.

Den här veckan är det ju som sagt projekt vecka. Våran grupp fungerar bra och vi är snart klara med våran skriftliga rapport och det är oerhört skönt. Powerpointen börjar också bli klar, vi har i stort sätt bara det vi ska säga kvar att göra. Alltså när vi ska redovisa måste vi vara förberedda på vad vi ska säga och i vilken ordning vi ska göra det.

Igår och idag morse så skrev jag ner allt för hand med hjälp av de andra. I slutet på dagen fixade killarna det mesta. De satt och skrev in allt på datorn så jag tycker vi har delat upp arbetet bra ändå. Det sista är att någon annan ska läsa igenom det och ändra lite småsaker som blir fel när jag jobabt med en text för länge. Det blir lätt att man stirrar sig blind och inte ser felen.

Aja, om en timme ska jag möta Moa för vi ska träna bodypump. Vi ska möta Amanda där nere så det blir lite nice. Känner att jag kommer somna gott ikväll och imorgon har vi bestämt att vi ska börja halv tio så det är skönt. Eftersom vi känner oss såpass klara så tyckte vi det räckte.

Nej, mycket text nu... Ha det allra bäst !


DET BÖRJAR BLI MÖRKT NU



en snyg tjej
en kopp kaffe
en promenad genom stan
en dag imorgon med mycket jobb
en vänner avsnitt idag bara

natti

EN AV DE BÄSTA DAGARNA I MITT LIV


ibland måste man få drömma sig tillbaka. seriöst en av de bästa dagarna i mitt liv och dagen innan då man upplevde allt i globen. alingsås första sm-guld. obeskrivligt. att känna en sådan glädje och lycka kommer ta långt tid att uppnå. i alla fall sådan ren lycka. jag kunde inte sluta le dem två dagarna. fick krama min charlie som jag trånat efter. han är som en riktig kändis för mig. åååh vad jag saknar. han är så snygg på sitt sätt. CS <33


PROJEKTARBETE ÄR I FULL GÅNG

Interljuv med Jens på Mio idag. Gick toppen så nu har vi en hel del fakta om mio som vi ska framföra i en skriftlig rapport och i en muntlig redovisning.

Orkar inte blogga idag. Imorgon är det nya tag med arbetet. Halv nio börjar vi igen för jag tror inte vi har några riktiga lektioner. Ähh, ha en go kväll, nu ska jag äta, sen vila.

Godkväll !

ORKA

Tandställningen har rört på sig för jag skulle få ut en nöt som satt i tandställning. Troligtvis så gjorde jag sönder något när jag stack upp ett finger i käften. Nu gör det ont och tänderna verkar redan har flytat på dig. Jag har egentligen tid hos tandläkaren på tisdag men vet inte om jag behöver gå dit redan imorgon. Ska försöka ringa imorgon bitti. Jag blir så trött på mig själv, kunde jag inte bara tagit bort den lilla nöten med tandborsten? nej tydligen inte.

Snart ska jag sova...... trött blir jag

HELT TOM

Jag är fortfarnade hel och nu är jag tillbaka i min säng. Väldigt skönt med spinning idag även fast det var otroligt jobbigt när man väl satt på sadeln. Minutrarna efter är man helt tom i både hjärna och kropp. Huvudet snurrade när vi strechade. Duschen och en clementin gjorde susen !

Snart kommer mamma hem och fixar kvällsmat, det gillas. Innan dess ska jag kolla vänner, orkar verkligen inget annat. En sak till, måste tacka rebecca för låt tipset "walking with a ghost" av Tegan och Sara.

Godnatt


SPINNING

nu ska jag gå och dö lite på ett spinningpass. hoppas jag kommer hem levande. aa puss då

DET DOFTAR BULLAR

Söndagen börjar med bullbak. Eller min mamma bakar och jag hjälper till. Snart är dem klara för att smaka på men jag provade degen förut och den smakade bra. Spinning bokad ikväll och jag har bestämt mig för att jag ska klara det idag !


DEAR GOD !

Godnatt gott folk därute som just nu kanske dansar loss, redan sover, myser med pojkvän, gråter över pojkvän/flickvän, chillar vid datorn och små slumrar vid tv:n !

En värd lördag! På lördagar brukar det vara lite skönt att ta det lugnt på dagen och sedan hitta på något på kvällen men idag minsann som ni evt har jag dömt matcher och jag känner hur värt det är nu. Emma drog precis, vi har bara haft en mysig kväll. Rebecca var med från början men drog vid nio ungefär.

Tack för sådana här dagar, dem behövs. Nära vänner och film mys. Jag har inte bråttom i säng så det är skönt och känner mig ganske pigg och fräsh. Eller inte så fräsch kanske. Imorgon ska jag förbereda mig mentalt inför kommande vecka som kommer bli hektiskt. Vi ska interljuva våra mentorsföretag och utifrån det ska vi skapa en rapport och en powerpoint. Vi snackar grupparbete nu och jag måste lära mig att inte bara jag bestämmer. Det kommer nog bli bra tillslut och jag ska göra mitt yttersta för att det ska bli bra!

Många rader idag... Jag läste just Fokis blogg som jag följer att hon vann tre priser i årets blogawards. 1. Årets mest orginella blogg 2. Årets nykomlig 3. Årets blogg. Grattis till henne måste jag ju säga.

"Have a nice night"

TRÅKIGT

Riktigt jävla tråkigt var det att dömma idag. Segt och småttingarna kunde ju fan inte ens regler. Vissa körde fult så gav de utvisning. Men nu har man i alla fall tjänat in 375 kr så får vara nöjd. Nu ska jag vara med Emma och Rebecca! Puss på dem



DAGEN I PUNKTER

*ensam hemma hela morgonen så frukost på sängen
*13.00, 14.00 och 15.00 ska jag dömma handbollsmatcher
*ikväll blir det nog film och godis med någon/några tjejer hos mig

Pengar för matcherna : 125 kr matchen = 375 kr
(kanske) Matersättning : + 75 kr






Enda bra bilden från igår


MANGIAMO

Halv sju var bordet uppbokat på mangiamo. vi blev lite fundersamma när vi fick ett bord mitt i resturangen men efter ett tag vande vi oss och kunde prata och skratta utan ngra helst problem. Tiden rann iväg väldigt fort. Vi satt där i ungefär fyra och en halv timme. Jag, Moa och Amanda beställde in pizza (sjukt god). Camilla tog pasta och kyckling, fick smaka en bit och det smakade också sjukt gott.

Efter en hel del babbel om allt som har hänt sedan vi senast träffades (5-6 veckor sen) var vi nöjda och gick därifrån. Jag måste bara säga att vi var de yngsta där. Egentligen var det arton års gräns men vi fick komma in på något sätt eftersom vi bokat bord och blabla. Så det var lite lustigt!

Vi tog massa fula kort som jag hoppas kan få av Moa någon dag. Jag tog typ ett eller två kort, om dem blev bra lägger jag in dem imorgon. Vill egentligen bara säga att ni är underbara tjejer ! Alltid kul med er och jag är helt ärlig. Ni är bäst <3 Hoppas på fler sådana här kvällar framöver. Eller fika nästa? haha

Godnatt folk !

DET ÄR FREDAG ! UNDERBART HÄRLIGT !

Äntligen är fredagen över. Orkade inte med skolan idag, inte för att det var jätte trist men var tvungen att cykla i detta jävla piss väder vi har idag. I morse snöade det och vi hade bara en lektion sen hade vi lång rast så då tog jag cykeln hem igen(snöade då med).

Nu är skoldagen över i alla fall. Jag har precis tryckt i mig lite mellanmål med njutning. Ingen hemma och det betyder att man äter och kollar på vänner samtidigt. Idag gjorde jag kaffe, två mackor, ett glas proviva och ett knäckebröd. Vill bara tala om att det smakade grymt gott! Ni får se mina underbara mackor på bild här nere.

Idag ska jag på middag med tjejerna. Kommer bli sjukt nice ! Innan dess ska jag bara slappa och kanske dra ner på stan en stund innan och köpa hårspännen.

Lite bilder från denna fredag!
 



tack för att jag älskar mat

NI FATTADE KANSKE INTE

Förlåt.. Ni kanske inte fattade hela grejen med tvålen. Vi har ett projekt i skolan som handlar om att marknadsföra en produkt. Vi fick ta fram den digitalt eller på riktigt. Vi valde att göra en digital prototyp. Detta arbete ska redovisas samtidigt som vi redovisar om våra företag men mer om det nästa vecka.

Vi ska alltså försöka hitta på en produkt inom "tvålvärlden" som inte finns. Den ska vi konstruera som vi själva vill. Den ska namnsättas och vi ska göra en powerpoint presentation. Som ni såg innan har vi gjort en pumptvål som ser ut som en stjärna. Jag tycker den är sjukt snygg! Den passar i moderna badrum.

Här är en halsduk man inte tackar nej till direkt. HM for the win.


Nu ska jag sova, godnatt !

HMM?


Jag och dennis kom fram till att den här såg helt okej ut. Det återstår bara att se vad lilla hanna tycker men vem kan säga nej till detta konstverk? haha.

 Jag är jätte tråkigt idag men har inte hänt så mycket. Veckan har bara segat sig fram. En fika paus med millan gjorde det blir bättre i alla fall. Pussen

TVÅL PROJEKT

Sitter här och håller på och tänker, grejar och velar fram och tillbaka. Har lite nya ideér som jag ska visa Dennis och Hanna någon dag. Hoppas det blir okej till slut. Pusshej,

TRÄNAD

Här sitter jag iförd min brors stora tröja, looove it. Det var ett tag sen jag kom hem från träning men kände att jag behövde en powerdrink ändå. Haha.

Spenderade några timmar med camilla på dagen, prat som vanligt och hon hjälpte mig i PAINT för jag kan inte photoshop för jag suger! Nu ska jag återgå till bonde söker fru och en sak till, skolan segar sig fram den här veckan. Inte kul alls !

GÖÖÖÖÖÖÖR SLAPP MORGON

Klockan börjar närma sig tolv och jag ska snart dra mig till skolan för två lektioner. Det är svinkallt ute, tror jag och då blir det inte kul att cykla. Jag har ännu inte varit ute eller på undervånigen. Löven faller här utanför som bara den. Ser ut som det snöar löv idag.

Äh, har inget mer att skriva. Ska till camilla efter skolan och sen är det träning! Härligt ! Ska packa grejer nu kom jag på inför träningen, ha det gött !

Min mat...

macka med ost, sallad och tomat, avokado och gulash soppa !


VI HAR KOLL (?)

Nu har jag och Amanda stenkoll vad det gäller pengar när det gäller att dömma.
Vi hade ett snack med stocken idag och fick reda på ett och annat. Satt i kansliet när vi egentligen skulle kolla på träning men vafan, det var as gött. Drack lite kaffe och planerade. Låter som vi är vuxna, haha. Go kväll i vilket fall!

Sovmorgon till halv ett imorgon så det är därför jag kan vara uppe såhär sent. Det är kompliteringsdag igen. Dock så kommer det några hit imorgon ska fixa med min altan dörr men det är bara på utsidan så hoppas på att jag kan somna om efter de varit där. Som vanligt ska jag se vänner nu, godanatt på er!


ÄR JAG DEN ENDA?

När jag cyklar till skolan eller till något annat kan jag bli väldigt anfådd. Är det bara jag som blir det eller? Inte jäätte anfådd men flåset är liksom inte normalt. Det kanske är för att jag cyklar så extremt fort, höhö. Nej men det var bara något som flög upp i min hjärna.


GODMIDDAG KAN MAN SÄGA

Tråkigt väder ute idag och kallt är det också !

Jag fick just precis ett sms från boomboom. Hon frågade om jag ville dömma idag och klart jag vill det. Behöver verkligen extra pengar innan jul till julklappar och sånt. Som ni vet dömde vi ju i helgen men det blev inte alls så mycket pengar vi hade trott. Vågar inte ens berätta hur lite det blev, haha. Eller extra pengar är extra pengar så det är väl bra antar jag.

Ska kila tillbaka till skolan alldeles strax faktiskt. Jag har haft lång rast och tiden bara försvinner om jag ska vara ärlig. Tittat lite på vänner och ätit, det är vad jag har hunnit med.

Halv sex blir det träning och sedan vidare och dömma med boomboom, nice ! Pusshej <3


kolla vad fint jag har dekorerat min
spegel. med höstlöv. fyndigt hanna!

THE BEST SERIE RIGHT NOW


MIO

Godmorgon ! Ska kila till mio snart för vi ska dit på möte i min grupp. Har ingen aning om vad vi ska snacka om där men det löser sig nog. Vid halv elva har vi i alla fall lång rast och då ska jag åka hem, nice nice !

KAN INTE KOMMA PÅ NÅGOT

Det blir svårt att komma på vad jag har gjort idag. Hm, ätit och legat i min säng är typ det jag har gjort. Plockat på mitt rum och varit allmänt slapp. Begav mig till träning halv sex, ovärt som fan! En halvtimmas träning är inte så värt men jag gjorde i alla fall något annat än att ligga i min säng...

Har funderat på hur livet ser ut om cirka ett år. Hur allt egentligen är, vänner, pojkvän, utseende och ja kanske man har ett litet jobb vid sidan av? Det återstår att se.

En enda sak jag ser fram emot med den här veckan är middag på fredag med bästa tjejerna ! Den nyöppnade resturangen/cafét i storken blir det. Längtar !


(KUL) SÖNDAG...

Det vet jag dock inte m jag kan påstå men grymt slapp och det är sjukt nice. Jag hade lite kul med kameran förut så kan väl lägga upp lite bilder här och nu. Träning halv sex om jag orkar, jo det måste jag !





LITE PLUGG



tyskaprov imorgon ju


JOSHUA RADIN

Jag säger bara joshua radin ! good shit !

En hemmakväll med familj, fotboll och popcorn ! Nu checkar jag runt på internet vad jag ska köpa när jag har fått pengarna. Funderar på en kavaj, kan det vara något gott folk? eller hmm, skulle gärna vilja ha någon oversize tröja/kofta som man kunde mysa i. Lär ju inte hitta något men kan alltid försöka. Jeans hade inte heller varit fel och inte heller en lite längre t-shirt/tunika.





Härom dagen kom jag på mig själv att man ljuger verkligen för sig själv. Eller åtminstone jag. När jag är med andra kan jag ganska lätt stå över "för mycket" gosaker. Inte för att jag inte kan det när jag är själv men när ingen ser att man äter så vet ingen och då tänker man att "det gör inget", jag har/är förtjänat/värd det eller något.
Men varför har man förtjänat det egentligen? När man mår dåligt? Nej! Då vill man väl fan inte gå upp i vikt och bli ännu mer ledsen? Am I right? När man tränat tycker man oftast att man varit duktigt men om du då äter för mycket gosaker vad var då meningen med att träna?

Jag ska inte säga något för jag tänker i samma banor som alla andra..


VÄLFÖRTJÄNAD VILA

ooh god!

Nu är vi klara med dömningen och det gick helt okej ! En hel del beröm så det stärker självförtroendet ! Inga planer för ikväll. Blir nog en hemmakväll med "vänner" och film. Kanske fotboll med. 850 spänn inkasserade i alla fall, kanske mer om det går vägen. Pengarna rullar dock inte in förrän den 25:e. 2 veckor kvar.

När man står på planen och det är ett tveksamt läge vill man bara dö kan jag ju säga, haha

I min kära säng ligger jag nu, benen är helt slut (sprungit i 3 timmar totalt). En kopp te och vila ska göra mig lite piggare eller så blir jag tröttare. Det återstår att se ! Puss så länge <3


NATTI

Ibland önskar jag att jag var ett barn som gick på dagis. Leka, leka och leka.

CUP OF COFFE

En kopp kaffe och två och en halvtimmas rast. Det är så det är.


FRAMTIDS PLANER

Bli journalist. Alltid varit ett intresse och insåg idag att det kanske kan vara något att sträva mot eftersom att jag inte kan komma på något vettigare som jag vill bli. Så journalist hade varit kul och det är faktiskt något jag har velat bli från och tillbaka.


CLOTHES TODAY !


gör som alla andra "mode" bloggar idag, hihi
skor : eurosko
jenas : jc (crocker)
linne : gina tricot
tröja : jc
scarf : indiska

LITE NICE MÅSTE JAG SÄGA

Jag ska försöka beskriva hur skönt jag har det nu. Sitter i min säng med fötterna på nattdukbord med datorn i knät. Runt om mig har jag ett gosigt täcke och som ryggstöd har jag flera kuddar. Vet inte om alla läsare vet så är jag en morgon männsika. Jag vaknar nästan alltid tidigt och det kan vara jobbigt ibland för man behöver slå ihjäl så mycket (död) tid. Idag behövde jag ju inte gå till skolan för att det hade krånglat massa med våran lektion och ändå vaknar jag sju ! Det är sjukt! Jag la mig ändå vid elva...

Var ute och tog lite kort i morse för att jag kände för det




här bor jag

ARMARNA ÄR LEALÖSA

Igår skrev jag att jag skulle berätta något idag och det är en god nyhet för mig och amanda i alla fall. Vi ska döma newbody i helgen och kommer tjäna runt tusen kronor och det är fett nice ! Längtar till Lördag kväll när man vet att man gjort något bra och att man tjänat mycket pengar.

Nu ska jag lägga mig i sängen och surfa lite och sedan se mer av vänner!

armarna är lealösa efter hård träning, ville bara att ni skulle veta! Puss

EUROSKO

Jag måste säga att jag var emot den här sorten av skor i början men har börjat gilla den. Antar att det är för att det är mordent. Lite sorgligt men jag vill inte ha höga stövlar och den här typen av sko tar över utbudet i år och dessa var till ett bra pris och helt okej snygga ! Ser lite "långa" ut på bilden men det är dem inte, eller det tycker inte jag dem är i alla fall.


EUROSKO - 699 kr. (jag hade 20% rabatt också)


HMM?

Sjuk dag!
Skolan började klockan tio med språk och sedan får jag reda på när jag sitter och äter
att vi inte har några fler lektioner idag. Vi som verkligen behövde de lektionerna. Lär ju
bli pannkaka av allt på slutet men ändå gött! På senare tid har jag varit shopping sugen
och eftersom jag inte orkade dra hem direkt tog jag mig en sväng på stan och inhandlade
ett par vinterdojjor. Riktigt nice ! Mamma pröjsar också.

Nu kikar jag på vänner och ska strax göra mig lite mellanmål. Träning ikväll halv sju.


Imorgon på eftermiddagen är det kompliteringsdag och där behöver jag inte vara med
och på något konsitgt vis har de sällt in bara våran språklektion så jag går inte till skolan
förrän på fredag igen. Skulle ju haft tyska prov imorgon men det blir framskjutit, lite
nice faktiskt. Har inget plugg idag så kan bara chilla järnet ! Ha det nice ! Puss


TYSKA PROV IS COMING UP

Jag har små startat med mitt pluggande till tyska provet idag ! det skulle jag gjort för länge sedan men antar att jag tror jag kan det ganska bra utan att behöva plugga. Det brukar fungera så med mig om jag inte kan det börjar jag typ en vecka innan och tar en sak i taget men när jag känner mig säker så räcker det att jag pluggar två dagar innan och det är skönt att man känner sig själv? inte sant? Hoppas ni förstod min poäng där !

Tror jag har fått in glosorna i hjärnan nu i alla fall. Sen är det bara resten kvar men han sa att om man kunde glosorna så hade man i alla fall G. Imorgon har jag ännu mer tid så ska plugga mer då.

Nu har jag förtjänat några avsnitt vänner. Jag är fan helt jävla beroende. Vill inte tala om hur mycket jag glor på det programmet. Sanslöst... Men det är sjukt bra, kan inte hjälpa det ! Jag lovar er, om ni börjar kolla kommer ni fan bli fast. För en stund sen gjorde jag mig en stor skål yoghurt(vilket jag älskar) med massa nötter och annat i och en stor kopp te. Mitt liv är inte alltid dåligt, inte för att jag sagt det heller. Imorgon ska jag bjuda på en kanon grej som kommer inträffa i helgen!

Skolan var också kul. Blev lite mobbad på bibliteket med det är okej, jag ska bli bibliotikarie (?) när jag blir stor ändå så(skämt). Sen var Engelskan rätt kul med ! Gott, vi ses, puss <3


en bild serie på tiden då man lirade handboll får det bli






ETT BESÖK

När jag vaknade imorse var jag rätt trött men jag blev faktiskt rikigt fort pigg. Som ni vet hade jag datorkunskap imorse och efter det hade vi språk. Egentligen gjorde vi ingenting förrutom att gå igenom saker vi ska ha på provet på torsdag. Många glosor som jag borde plugga på. Jag har haft all tid i världen idag men kände inte för att sitta ner och plugga. Ngon konsitg energi gjorde så jag började städa hela mitt rum. Vartenda hörn är nu rent från smuts och damm. Men idag var det kul att städa.

Jag är för tillfället vädligt intresserad avinredning. Pengarna räcker dock inte så långt men små investeringar är alltid kul. Jysk har en del fina kuddar, ljus och annat små plock så jag drog mig ditt och fann ett par lyktor. Fick mig också ett spegelunderlägg som jag kan ha min te-kopp på.

Jag har kommit på att jag älskar hösten och jag säger inte det bara "för att" men den är verkligen mysig. Tända ljus kan man inte ha på sommaren och det passar bäst nu på hösten när mörkret lägger sig. Mitt rum ser väldigt mysigt ut nu måste jag säga och jag älskar det med. Mitt rum består av mycket rött och när det är mörkt och man har tända ljus blir det en väldigt go känsla(tycker jag)

Det händer inte allför ofta nuförtiden men jag har varit på extremt bra humör. Pratat glatt med mamma, bror, jag har städat, köpt ljus lyktor och sen ska jag läsa på tyskan.

Camilla, min vän Camilla mår inte så bra. Jag var där en sväng förut för att vara lite snäll och höra hur det var med henne. Knappt hört från henne sen i Torsdags. Det beror på att hon knappt har kunant prata och kan det knappt nu heller. Tycker sjukt synd om tjejen. Imorgon ska jag föröska fixa hem lite läxor åt henne. Det enda jag kan säga är väl, krya på dig kära vän <3

mina ljuslyktor


DATORKUNSKAP

Enda dagen vi börjar åtta och då börjar vi med datorkunskap. Ganska slappt ändå ! Det enda vi gör är att sitta och trycka på lite knappar. Tjohej !


JAG ÄLSKAR VÄRMELJUS

Jag sitter här med mina glasögon på som jag inte användt på hundra år. Känner mig som en glasögon orm och en tandställningsnörd. Inget illa menat på de som använder glasögon, bara det att jag är så fruktansvärt ful i mina! Kom nyss hem från släktkalas, helt okej var det ändå !

Nu har jag massa tända ljus i mitt rum och funderar på om jag ska ta mig en promenad och hämta lite rönnbär. Det är så fint tycker jag. Ni får gärna tycka att jag är konstig men det är jag inte!  Det är fint !

min kamera är....bäst



VAD ÄR DET MED SÖNDAGAR?

Man vill alltid vara hemma och inte göra något fast jag antar att det är det man vill eftersom man är insälld på det. Det blir dock inte så idag, ska på släktkalas till mina grannar som också är mina kusiner. Ha en fin söndag!<3


STOPPA BAKELSERNA

Nej, nu får det fan med räcka med bakelser och sådan skit. Det har blivit mycket firande den här veckan på något konsitgt vis. Fredriks körkort, gäster och jag själv har varit gäst och blivit bjuden. Nej, usch, stoppa bakelserna innan de hinner in i min mun förfan ! Jag känner mig fet och nu mår jag inte bra, dåligt samvete!

Det blir ju inte bättre med att jag tänker lägga mig i min säng och kolla på vänner... Men imorgon ska jag försöka mig på ett spinningpass eller något liknande. OCH INTE ÄTA ONYTTIGT.

det här har jag ätit, så jävla gott men slut på det nu

och denna gång ska jag verkligen lova mig själv att hålla det

morotskaka är nog det godaste jag har ätit i hela mitt liv, i kakväg menar jag då

Pusshej

BIG DEAL

Nervositeten som alltid kommer innan man ska dömam en match är konstig. Man blir så osäker på sig själv och man tror man glömt av hur handboll fungerar. De sista minutrarna innan går man igenom alla blåsningar och vilka tecken för att vara helt säker.

Jag kan tala om för er att det gick galant, jag och amanda skötte oss jättebra! Mycket ros och lite ris, det är så det ska vara ! 150 kr in på kontot gillar vi (men inte förrän den 25:e men då blir man abra gött överraskad) Nice !



PROMENAD MED MOA

Fyfan vad gött det är att ligga i soffan/sängen i tre timmar och bara tjöta om saker och ting. Verkligen blandade samtalsämnen, alltifrån jobbiga föräldrar till väder och vind. Go dag, det gör vi om (fast inte en söndag) !? Puss<3








Vet ni vad jag ska göra imorgon klockan nio? Jag ska upp och dömma små tjejer födda -99. Kul en lördagmorgon men det är i för sig värt pengarna. Tror man får över hundra!


FRÄSCHT VÄDER






.

I have cried once over you, yes I have
- but I can´t tell anyone how I feel


MONKI


 I want it now

BLACKOUT

Idag har jag verkligen inget kul att skriva så ska inte tråka ut er. Matteprov imorgon bara ! Sista lektionen på fredag, kan det bli bättre? Nej, det kan det fan inte. Sen är man fri. Måste bara säga att veckorna går så sjukt fort och lika fort som det är helg är den över.


NÅGON HADE TRÅKIGT



RSS 2.0