FIN LÅT

When you feel all alone
And the world has turned its back on you
Give me a moment please to tame your wild wild heart
I know you feel like the walls are closing in on you
It's hard to find relief and people can be so cold
When darkness is upon your door
And you feel that you can't take anymore

Let me be the one you call
If you jump I'll break your fall
Lift you up and fly away with you into the night
If you need to fall apart
I can mend a broken heart
If you need to crash then crash and burn
You're not alone

Savage Garden – Crash And Burn


INGET PLUGG

Efter klockan tolv har det bara rullat på. Fika med the best girls. Klockan fem i tre kommer jag hem och då är det raka vägen upp till släkten. Förrätt, huvudrätt och TÅRTA. (amanda, fy fan vad gott det var)

Nu blir det slapp hela kvällen. Ska lägga plugg åt sidan och bara chilla på det. Jag kommer ändå inte kunna hitta någon inspiration så lika bra att ge upp. (Innan man börjat).

Imorgon väntar ny veckan och nya träningar. Happpy !!


WHEN THE STARS GO BLUE

Tyler Hilton (Featuring Bethany Joy Lenz) – When The Stars Go Blue

Underbar låt !

613

Detta inlägg blir mitt 613:onde inlägg sen i april. Bra jobbat?

Mormor och morfar sov över hos oss inatt för idag är det släktkalas. Inte hos oss, tack och lov. Det hade jag inte orkat. Jag är sjukt glad att jag bor granne med mina kusiner. Det blir liksom inte så långt att gå då. Man kan göra iordning sig en halv timma innan.

Vi var uppe och fira mormor klockan åtta och efter det klämde jag in en promenad. Jag tog samma runda som i torsdag. Ner mot mjörn och sen genom stadsskogen. Jag kan ju tala om att det var inte många lampor tända i fönstrerna. Jag kände mig ensam. Men med min musik var det bara skönt.

Nu bjuds det på frukost buffé. Gott.



nyduschad

VI ÄLSKAR ATT TRÄNA

Idag körde vi på riktigt ordentligt. Vi var borta i cirka 3,5 timme och det blev 2 timmar träning. Först stod vi på crosstrainer i 30 min, sedan gym 60 min och avslutade med crosstrainer i 20 min.

Efter träning satt vi i cafét och åt soppa i en timme och läste "cosmopolitan". Vi satt typ helt tysta för ingen orkade prata.

Träningen gör en seg men efter en stund blir man typ rastlös. Om jag tränar vid fyra på eftermiddagen är jag rastlös vid sju på kvällen till nio-tio och sen är jag dötrött och somnar jätte fort.

Vi älskar att träna i alla fall.

UPPE TIDIGT

.. är jag alltid.

Idag ska jag hinna med en del saker så det gäller att stiga upp i tid så man hinner. Klockan min ringde halv nio och då var jag rätt mör i kroppen men efter frukosten är jag fit for fight igen.

Nu ska jag strax sätta igång med att skriva svenskaanalysen som är sååååååhhhhhhäääääär svår. Jag brukar gilla svenska uppgifter men det här kommer bli klurig. Vi ska ha ett utkast på måndag och imorgon har jag ingen tid till plugg.

Innan träning ska jag lägga över musik på mitt usb som ronia sedan ska få på måndag. Snäll är jag.


right now

PLANER

Lördag:

- Gå upp tidigt och äta god frukost
- Skriva ett utkast till filmanalysen i svenskan
- Träna klockan tolv med mandis
- Äta soppa och njuta på hälso

- Träffa moa och emma


BLÅSNINGEN

Just nu kollar jag på blåsningen. Det är sjukt roligt. De grundlurar svenska kändisar. Kolla på det, garanterat skratt! Jag känner mig redigt ful när jag gapskrattar för mig själv men kan inte hålla mig.

PAYBACK IS A BITCH


FRUKOST (L)

Jag har gått och lagt mig innan tio varje dag den här veckan. Det innebär att man vaknar tidigare också. Idag var jag pigg vid sju så jag steg upp och tog en dusch.

Runt halv åtta satte jag mig vid köksbordet och läste tidningen. Jag hade gjort iordning  yoghurt(cornflakes), te och macka. Njuter är vad jag gör när jag äter frukost. Jag kan inte fatta att jag åt frukost på tio minuter i 7:an, 8:an och 9:an.

Jag börjar inte skolan förrän kvart i tio idag. Lektionen känns sjukt ovärd idag på något sätt. Efter första lektionen har vi håltimma. Antingen drar jag och tränar eller åker jag hem.



WONDER

Varför finns tankar?

När man har tid över kan det lätt bli lite för mycket tänkande. När jag var ute och promenerade förut så tänkte jag på mycket. Tankar rusar förbi, både bra och dåliga. En otroligt obehaglig tanke är, varför lever man? som leder till varför finns just jag? Livet är bra spännande egentligen. I en viss ålder är du tillåten att göra andra saker än i andra åldrar.

Varför fungerar man som man gör? Varför gör vi saker utan att tänka? Varför göra vi inte mer spontana saker? Varför finns dåligt samvete? Varför finns dålig mat? Varför är vissa tjocka? varför är vissa spiksmala? Varför kan inte alla spela musik? Varför måste man alltid vara så bra? Varför kan man inte alltid få vara tonåring? Varför måste man agera smart ibland när man egentligen itne orkar?

Varför, varför, varför?

Kan någon svara på detta?

nu ska jag sjunka ner i sängen med ett avsnitt how I met your mother och en kopp te(som jag längtat). Orkade verkligen inte plugga idag så får ta tag i skiten imorgon eller till helgen. Svenska arbete till måndag, grupparbete till tisdag (måste vara klara imon dock) och matteprov om typ en vecka. Jag har inte hängt med så mycket i boken så måste ta igen lite hemma. Godnattis

VECKANS TRÄNING

Nu presenterar jag veckans träning och planerna inför helgens träning

Måndag: Löpning 20 min och gymmet 50 min
Tisdag: Löpning 20 min, Powerwalk 20 min, gymmet 20 min
Onsdag: Powerwalk 20 min, gymmet 40 min
Torsdag: Långpromeand utomhus, totalt 75 min
Fredag: Spinningpass 60 min
Lördag: Gymmet
Söndag: Inte bestämt

Hoppas ni gillar att jag tränar mycket. Eller får ni dåligt samvete eller kanske tycker ni att jag är dum i huvudet? Spelar ingen roll för jag bryr mig inte ett skit ! HAHHAHA

LÅNGPROMENAD

Godkväll !

Jag har inte suttit vid datorn idag(förrän nu då) och det känns väldigt bra. Idag var det lååång dag i skolan. Lite smått segt men det går när man har kul. Efter skolan gick jag till stan och mötte min vän camilla. Vi tog en ganska snabb fika men fick pratat en del. Vi hinner knappt ses så sådana stunder är bra/roliga. (jag gillar fejkskratt). Jag kan verkligen prata om allt med henne.

Igår skrev jag att jag var trött på att alltid göra samma saker på gymmet så dissade hälso idag. Istället promenerade jag till skolan, sedan till stan och när jag skulle hem gick jag en lång omväg. Jag vandrade upp mot stadsskogen. Sjukt mycket lägenheter där som man inte tänker på finns. Fina också men skulle inte vilja bo där. Det skulle bli lite för jobbigt när man cyklar så mycket.

Idag har jag fått upp ögonen för westlife. Ronia tipsade och deras låtar är faktiskt fina. Lite smör men ändå fina.



(L)

Oj, vad jag är slapp !

Legat i min säng och typ funderat. Sjukt skönt.

TRÖTT PÅ´T

Det är inte det att jag är trött på att träna, det är bara det att man gör bara samma saker. Går/springer en stund på rullbandet och kör vissa övningar. Det går inga pass direkt efter skolan och under den här årstiden blir det jobbigt att cykla fram och tillbaka.

När man kommer hem på eftermiddagen/kväll blir man rastlös för man vet inte vad man ska göra. Frågan är ju, vad ska man göra när man inte kommer träna varje dag längre? Jag måste helt enkelt hitta på något att göra efter träningen här hemma. Ute orkar man ju inte vara i detta piss väder (!!!!!!!!!).

Just nu vill jag bara ha någon att mysa med. Var hittar man det?

MUSIK

Musik på häg volym är något vi gillar idag. Det får en att glömma och bara ryckas med. Musiken hänger med nästan överallt nuförtiden. När jag cyklar till skolan, vissa lektioner, på gymmet och hemma vid datorn. Snart har jag väl spelat sönder några låtar men då kommer det alltid nya. Ke$ha spelas flitigt.




Alla tycker väl att helgerna går sjukt fort men går inte veckodagarna ännu fortare? Det är redan tisdagkväll. Vart tog den här dagen vägen liksom? Men gött är det. Dagarna i januari och februari får gärna flyga iväg (förrutom när vi är i london då).

Träningen idag : 20 min på löpbandet, 20 min powerwalk, 20 min på gymmet



??





Här sitter jag på mitt rum och jobbar med ett grupparbete ENSAM. Visst, jag tog på mig jobbet men ingen annan hade ju gjort det. Men jag lär mig väl något och inte de andra. Ta ansvar kan jag i alla fall.

Hejdååååå

07.32.55

det är inte roligt längre
elleeeeeeeeeeeeer?

18/30

Idag var den artonde dagen vi tränade och dagens träning blev 20 minuter på löpbandet och 50 minuter inne på gymmet med arm, ben och mag-övningar.


I TAKET LYSER STJÄRNORNA

Jag har nyss läst ut boken, I taket lyser stjärnorna. Idag har jag tänkt att se filmen. Det var nämligen så att jag läste i tidningen imorse och den var nominerad för bästa svenska film eller något sådant.

Dagen blev inte riktigt som planerad men riktigt bra ändå. Kanske lite bättre tidsmässigt. Jag och amanda drog och tränade runt halv tre, 20 min på bandet och sen en runda på gymmet. Nu börjar man märka stor skillnad. Muskler har vi fått vill jag lova.

Sedan åkte jag hennes "väg" hem, alltså genom stan och fick köpt mina leggings och lånade om min engelska bok. (Jag måste läsa en halv sida ur boken och kommentera det jag läst). Sedan raka vägen hem till datorn och Word. Pluggade i två timmar i sträck och sen var det mat.

Vid den här tiden egentligen skulle jag suttit på cykeln och varit svettig men istället ligger jag nöjd och belåten i sängen med en film i beredksap.

Ha en fin kväll !


SOVMORGON

Som alltid har jag sovmorgon på måndagar och hur skönt är inte det?

Mina planer för dagen är att först åka till skolan och direkt efter skolan måste jag svänga förbi stan. Jag har absolut inga leggings i min garberob så det måste inhandlas. Mamma gav mig till och med pengar för det igår.

Träning klockan fem idag. Spinning. Efter det måste jag skynda mig hem och stoppa i mig mat och sedan börja med engelskan.

Igår fick jag positiva besked om londonresan kan jag ju säga. Mina föräldrar är trots allt väldigt bra. Jag har i stort sett betalt min del redan. Det kanske tillkommer några hundra, högst en tusenlapp till att betala men det är inte så mycket eftersom jag hade förväntat mig att betala mer.

Positivt den här veckan: Kompletteringsdag på tisdag. Så vi går bara en halv dag. Jag slutar tio i elva.


jag kör på flanellskjortan idag med för den är superskön

STÄNGDE AV DATORN

Klockan kvart i sex stängde jag av datorn för att ha tid för att bara ta det lugnt. Jag la mig i sängen och kopplade bort allting och lyssnade till secondhand serenade. Deras låtar är verkligen underbara. Efter en stund målade jag mina naglar röda. När jag ändå var i farten klippte jag mina tånaglar som var lite för långa och rakade benen. Gud så underbart. Smörjde in dem i lotion så nu luktar benen gott också.

Sen gick jag runt i rummet och plockade undan saker och hängde in kläder i garderoben. Nu är det fint här igen. Jag är väldigt nöjd med min söndag. Jag gick upp halv nio och åt frukost vid halv tio. Sen så satte jag igång med plugget och kom en bit påväg men kom på att jag har två dagar till på mig så behövde inte göra så mycket som jag trott från början.

Klockan tolv så tränade jag med amanda i 45 minuter för att sedan bege mig till stan och möta emma. En mycket trevlig fika blev det. Jag har inte träffat henne på ett tag men allt kändes som vanligt. Skönt det. :)

idag har jag ätit upp resten av glassen vi köpte i fredags


MEDVETEN

Under den här årstiden är man allmänt trött bara. Jag är otroligt trött på vintern nu. Det räcker liksom nu. Lite varmare kan det väl åtminstonde. Jag behöver inte sommar men typ 15 grader då man kan börja klä av sig den tjocka jackan, mössan, halsduken och vantarna. Jag vill kunna och i shorts och en tröja till träning isället för mjukisbyxor och tjockjacka. Slippa tänka helt enkelt på vad man ska ha på sig.

Jag är väl medveten om att mitt liv just nu inte är så social tförrutom när jag är i skolan eller när jag tränar med amanda. Jag har nästan ingen tid över och om jag har det är jag trött. Det sliter på kroppen att träna så mycket som vi gör. Ingen har tvingat oss men vi vill klara det här och då får man ta konsekvenserna. Haha. Konsekvenserna blir att man inte orkar vara så social. Låter knäppt men det är så det är.

Så jag är medveten om hur mitt liv ser ut just nu men lovar att bli piggare efter 13 dagar.

JAG LYCKADES

För typ en gångs skull lyckades jag somna när jag egentligen inte ska sova. Jag märkte inte ens att jag hade somnat förrän jag vaknade, haha. Det lät konstigt men kändes inte som jag somnade.

Jag skulle egentligen träffat moa och amanda ikväll men moa kom hem så sent kändes det lite onödigt. Nu sitter jag här, fortfarande trött och funderar på vad jag ska ta mig till. det blir nog några avsnitt "how I met your mother" innan jag somnar om igen.

Imorgon ska jag gå upp tidigt och plugga för att sedan invänta, träning och fika. Godnatt


förut

SKJORTA OCH MÖSSA

Nu har jag samlat kraft för att få till ett inlägg. Just nu känner jag mig sååååhääääär trött.

Igår hade jag en mysig kväll hos camilla. Vi lagade först mat, tacos. Det var gott men fy vad ont det gör i käften när jag tuggar. Seriöst, jag vill bara äta soppa, potatismos eller glass. Det blir väl bättre snart får vi tro. Vi la oss framför tv:n i några timmar men sen var vi så trötta att vi la oss. Klockan blev kanske halv tolv innan vi sa godnatt. Det blir alltid så när man ha släckt så börjar man prata mer.

Idag har jag dömt och tränat inprincip. När vi satte oss för att äta soppa inne på hälsostudion var kropparna inte i bästa skick. Trötta och kanske lite slitna efter 16 dagars träning.

Jag fick med mig en skjorta hem från camilla som jag lånat. Nu sitter jag i den, mjukisbyxor och mössa. Bästa klädseln för mig just nu. Helt slut verkligen, ska nog lägga mig i sängen och sova en stund. (Inte ofta jag känner för det men idag känns det rätt)



TORSDAG

Varken tid, lust eller ork till att skriva något här idag. Tråkigt nog men får väl slänga in ett kort inlägg om min dag.

Prick klockan åtta satt jag i tandläkarstolen igen. De grejade där i munnen och man ligger där som ett fån. Man kan inte säga något utan man bara ligger där och "ler". Samtidigt som tandläkarna står och glor i min mun ser jag bara deras huvuden som flyttar sig fram och tillbaka över mig. Jag kände mig som ett litet spädbarn faktiskt. Ja, ni vet hur man är mot dem när de ligger i vagnen. Man sticker in och ut huvudet.

Efter besöket kände jag mig inte helt frisk, lite yr och så. Jag bestämde mig för att stanna hemma till klockan tolv då vår tredje lektion började. Sen segade sig dagen fram med matte, prov och bild. Jag ville bara hem men hem åkte jag inte efter skolan. Eftersom jag inte mådde för bra så orkade jag inte med spinning idag. Hoppade över det men tog mig en timmes "promenad" på rullbandet. (Fan jobbigare än vad alla ni som läser tror!!).

När jag kom hem och hade duschat så var jag helt slut. För en gångs skull kände jag att kroppen var utpumpad. Efter 14 dagar med träning kände jag mig riktigt trött. Med bara 16 dagar kvar så ska vi klara det.

Jag har inte slagit på datorn förrän nu typ eller för typ en halvtimma sen. (duktigt av mig)

Imorgon får ni inte förvänta er inlägg för imorgon händer det grejer. Nej, men jag hinner inte uppdatera här förrän på lördag eftermiddag om ens det. Imorgon ska jag direkt hem till camilla för mys efter träning och på lördag ska jag dömma två matcher som följs upp av träning och soppa med amanda.

Hejdåååååååååå, nu ska jag stänga av datorn och gå och borsta mina gaddar som kommer ta typ hundra år. Fruktar det nästan nu. Ni får ha en underbar helg ! <3


fint va??

GODMORGON!

Oj, varför vaknar jag alltid så tidigt? Den här veckan har jag vaknat innan klockan ringer varje dag. I förrgår vaknade jag fem och idag vaknade jag runt halv sex. Jag lägger mig typ vid elva men ändå vaknar jag så tidigt?

Om några minuter ska jag bege mig till tandläkaren. Idag ska jag alltså få min räls på "under" tänderna. Bild på det kommer i eftermiddag. Efter det ska hinner jag nog dra hem en sväng innan skolan. Jag får skippa svenskan idag.

Ha det bra !!

KL. 8.00

Imorgon kommer det nya tåget klockan åtta. Då sitter man i stolen igen i en och en halv timma. Just lovely.

Nu ska jag kolla klart love actually !!

I´M GOING DOWN

Godkväll på er !

Just nu sitter jag här hungrig som ett djur. Snart är det mat. Köttfärssås och spagetti.

Idag har jag verkligen nada att skriva. Sova, skola, träna, äta, sova.

Veckoplanering
Torsdag: tandläkaren, skola(prov), träna
Fredag: skola, träna och träffa camilla (saknad!!!!!!)
Lördag: Dömma (?), träna, träffa moa och amanda?
Söndag: Fika med emma och moa, träna, VILA

DÅ SÄGER JAG,

Godnatt. Helt plötsligt blev jag jättetrött. Efter jag har borstat tänderna ska jag lägga mig i sängen och läsa min bok. "I taket lyser stjärnorna" ligger och väntar på nattduksbordet. Imorgon har jag lång sovmorgon så det blir en härlig slapp morgon. Det blir nog några paradise avsnitt också.

Godnatt då.

DÅ SÄGER JAG,

Godnatt. Helt plötsligt blev jag jättetrött. Efter jag har borstat tänderna ska jag lägga mig i sängen och läsa min bok. "I taket lyser stjärnorna" ligger och väntar på nattduksbordet. Imorgon har jag lång sovmorgon så det blir en härlig slapp morgon. Det blir nog några paradise avsnitt också.

Godnatt då.

HANDBOLL

Idag är det EM i handboll. Sverige möter slovenien och det börjar runt halv nio på tv4. Så bänka er framför tv:n för det ska jag med lite popcorn. Nu blev jag ännu mer irriterad. Skönt sitter jag här i min soffa under täcket men då ringer det. Pappa skriker att jag msåte ta det när han själv siter i soffan. Gubbe.



Jag borde nog gå och lägga mig innan det händer något annat.

UPP OCH NER PÅ EN SEKUND

Mitt humör har verkigen varit på topp idag. Ingen anledning men jag ääääääälskar det. Jag antar att det är folket kring mig som får mig att skratta och må bra. När jag efter skolan träffade amanda på hälso så började vi skratta på en gång åt olika saker. När man sedan går inne på gymmet och gör övningar och det blir "liiite" för tungt gör man gärna fula miner. Då brister man ut i skratt ännu en gång.

När vi körde bänkpress orkade jag inte upp riktigt sista gången och då ska amanda vara beredd att hjälpa mig. Men idag stod hon och dagdrömde så jag gav ifrån mig ett konsitgt ljud vill jag lova. Hoppas inte alla hörde...

Vi solade solarium för första gången, jihuu. Lite panik i början men sen vande man sig. Dock inte så himlans brun efter bara fjuttiga åtta minuter men det lär bli några fler gånger i buren.

När humöret var som bäst så ska ju alltid något komma och trycka ner det. Jag är på väg hem cyklandes (!!!) och kommer på att jag har glömt Ipoden. (Tankar: Tänk om någon har snott den och FAAAN jag måste cykla tillbaka. Jag ORKAR inte). Ringer min bror och frågar om han kan köra mig när jag kommer hem. "Nej". Han har tydligen inte förstått att jag hatar att cykla i det här vädret. Guppigt, slirigt, skvätttigt, kallt, förjävligt!

Det är bara att vända. Arg, förbannad, sur, ledsen och allt sånt var jag nöär jag fick vända. Ipoden återfunnen och jag GÅR hem.


detta är ett helvete för alla cyklister


om det ändå vora så lätt

Ser du mig?

SKOLA

Just nu har jag engelska och vi har grupparbete. DEt går väl inte så himla bra men får kämpa på mer på torsdag. Några har bokredovisning men "slapp" idag. Egentligen innerst inne hade jag nog velat ha så jag har haft det gjort men så blev det inte. Redovisning för min del blir på fredag eller tisdag.

Jag längtar bara till träningen nu !!

TISDAG




Nu ska jag kila och borsta tänderna för nu börjar skolan snart.

(hatar att cykla i vädret men vad ska man göra?)

NYA FAVORITER



 

Jag lyckas alltid hitta bara svarta plagg. Det är ju färgsprakande kläder man ska leta efter nu till våren.


GODNATT

Just nu sitter jag i min goa säng och ska strax stänga av datorn. Imorgon behöver jag inte stiga upp förrän vid åtta för jag börjar tio. Älskar att ha god tid på morgonen så jag ställer klockan på åtta ungefär. Kvällen har varit stillsam. Det var några dagar sen jag laddade ner nya gossipgirl och one tree hill avsnitt men idag kollade jag på dem. Vad de programmen är bra alltså ! Vi hörs imorgon !

Angående inlägget innan så är det nog inte bara jag som har komplex. Skönt det.

KOMPLEX

Varför finns komplex? Jag hatar det.

BLOGG

Vad ska man skriva om för att ha en bra blogg egentligen?

Lägga upp dagens-outfit, skriva om fester och allmänt om mode?

Men tänk om man inte orkar lägga upp dagens-outfit och allt sådant där?

Hur skaffar man sig många bloggläsare? Kommentera andras bloggar?

Skriva om sina känslor för andra männsikor?

Provocera?

______________________________________________________________

Ibland har jag lust att bara skriva av mig känslor och sånt men det går inte. Om jag ens har en minsta text om någon eller något så blir det alltid tjöt om det på ett eller annat sätt. Kan folk inte bara acceptera att man tycker olika om männsikor. Jag eller någon kan inte älska alla på samma sätt.

Låt andra leva som dem gör och låt dem göra sina egna beslut utan att du lägger dig i och låt folk göra sina misstag. De kommer själva komma på om de gjort fel. Ingen behöver säga det till dem. Man måste göra misstag för att förstå att det är ett misstag.

Skitsnack kommer alltid att finnas men man bör verkligen tänka på vad man säger. Vem fan vinner på skitsnack egentligen? Jag undrar hur mycket skit folk har sagt om mig egentligen som jag inte vet om. Tror det är bäst att inte veta om det.

Det som stör mig mest är de tjejer som nästan enbart snackar strunt. De har nog inget vett överhuvud taget. Seriöst, det finns annat att prata om än om andra. Jag kan erkänna att jag inte går felfri om det där med snacket men försöker vara en ärlig männsika verkligen.

Jag önskar jag vore en kille och slapp allt det där som vi tjejer håller på med. Komma ifrån det gör man nog aldrig tråkigt nog.

DÖTT?

Allt är dött idag. Vad är det frågan om? Just det ja, det är söndag !

God eftermiddag. Här stter jag med myskläderna på och även glasögon idag. Ingen vidare syn men jag ska ju bara vara hemma med familjen och de bryr sig inte. Vädret är förjävla tråkigt och allt är bara fult ute just nu. Landskapet är svart och vitt och lite brunt på vägarna. Jag och Amanda säger varje gång vi är och tränar att vi vill ha sommar.

Idag var vi på hälsostudion klockan elva och de öppnar ju klockan tolv så vi fick sitta en timme i trapphuset och roa oss med prat om pengar m.m. Det blev en ganska kort stund idag men svettig blev man. 20 minuter på rullbandet och 10x3 i bänkpress.

Eftersom jag varit sugen på semla ett tag nu var jag ju bara tvungen att köpa det till söndagsfikan. Men det tog ett tag innan jag hade köpt den. Semlorna varslut på ljungblads så fick ta mig en jobbig cykeltur till maxi. När jag satt och åt den framför tv:n sen var det värt besväret. Sjukt gott var det. Semla och kaffe !

Nu ska jag fortsätta att njuta av söndagen. Jag har pluggat lite och ska nog göra lite till snart.

(29 dagar till london) räknar ner varje dag nu..


SNART SÖNDAG

Helsike vad helgen går snabbt. Imorgon är det söndag och imorgon ska jag njuta hela dagen. Förra veckan slösade jag bort tiden framför datorn, inte okej.

- träning klockan elva
- plugga
- se på tv
- kanske äta semla, förjävla sugen

den ser gudomligt god ut


18.02

Det har varit en go lördag med träning coh sällskap. Klockan halv tolv mötte jag amanda på hälsostudion. Efter en och en halv timme träning åt vi soppa och bröd. Varje lördag serverar det gratis soppa på hälsostudion och bröd. Verkligen gott! Jag tror det blir träning på lördagar ofta.

Vi var nästan borta i tre och en halvtimma och när jag kom hem slängde jag mig i soffan. Skidor på tv:n och det gillar jag. Helena Johnsson vann, Anja pärsson kom trea, det är några resultat jag kan ge er.

Nu ska vi snart äta mat här hemma och det blir sjukt go mat. Kyckling med tomat och fetaost och till det har vi bandpasta. Nu var maten visst klar.

Ha det bra !

FEST ?

Godkväll !

Nu förmodar jag att halva alingsås är på fest i gerdskalokalen men inte jag. Inte sugen för fem öre på att åka dit. Gillar inte lokalen och alldeles för mycket folk är det säkert också. Men ska inte klaga men så känner jag just nu i alla fall. Hehe. Jag känner mig trött efter skolan och allt tränande så ska lägga mig under täcket snart.

Moa Jarl har sagt att dirty dancing är en grym film så ska faktiskt kolla på den ikväll. På tal om moa så saknar jag henne. Vi har inte setts sen skolan började.

Idag kom det ett bra från alingsås handbollförbund. Blev väldigt förvånad först och det visade sig vara en förfrågan om att dömma i potatiscupen. Just nu känner jag för att dömma jätte mycket och tjäna pengar. Ska prata med amanda imorgon om detta så ser vi vad vi kommer fram till.


sommar sommar sommar sommar sommar sommar sommar

HOTEL ROOM



Börjar ju bli uttjötad men ändå värd att lyssna på när man har minnen med låten. :)

HEELG !

Och så var det helg igen !

Den här veckan har gått fort som vanligt, tror jag. Man hinner typ inte tänka så mycket på vardagarna eftersom man inte har så mycket fritid men antar att det är bra att inte grubbla alltför mycket ibland. Det känns som man går på standbye.

När vi kom till skolan idag får vi reda på att engelskan och bilden är inställd så vi slutar efter första lektionen. Det vill säga kvart i elva. Jag och Ronia gick och åt och stannade i skolan till cirka halv två. Vi satt och pratade i över 2,5 timme. Det kändes inte som vi satt där så länge men vi hade en del att prata om. Hon har ju varit sjuk hela veckan och innan det var det ju lov och vi lyckades inte klämma in någon dag att ses.

Jsut nu mumsar jag på lite mackor och dricker te. Vid halv fyra-fyra ska jag hoppa på cyklen igen och åka och träna med amanda. Det blir nog rullbandet och lite styrka som många andra dagar den här veckan. Hade tänkt träna spinning men skiter i det. Jag tränar ju hellre med mandi.

Efter träningen hoppas jag att någon kan hämta mig och svänga förbi maxi och köpa GODIS!



Lite naturgodis hade varit gott


SUGEN







Riktigt flitig med inlägg idag. Hejja mig?

Nu ska jag ta mig lite fruktsallad och sedan lägga mig i min underbara säng och spela mobilspel eller läsa. Godnatt på er och hoppas ni får en fin fredag. Jag är lite godissugen men ska vänta till imorgon kväll. Ronia kommer till skolan imorgon också. Då blir det prat !

Vi har engelska bok redovisning muntligt också. Så jag får väl lycka till med den.

7/30 - CHECK

Det har gått sju dagar sedan vi började träna och än så länge säger min kropp inte nej. Det är bara 23 dagar kvar så vi får se vad den säger då. Jag vägde mig idag och vägde runt 62 kg så ska väga mig igen efter 23 dagar och se om det är någon skillnad.

Nu kan man bocka av 7 dagar av 30 dagar i alla fall. 

Undra vad folk egentligen tycker om denna sjuka idé. Eller det kanske är vanligt att man tränar så extremt. Nu ska vi se om någon vågar svara på mig fråga. Hur ofta tränar ni ?!

Sikken going alltså !

Är du svettig eller?



Puss och kram <3

DEAR BELOVERS

En hektiskt dag i hannas liv idag eller kanske inte så värst. Skoladagen började så tidigt som halv nio och slutade klockan fyra. Jag har bara en enda dag som är så jobbig och tycker verkligen synd om de som har sådana dagar ofta. Man är helt död sista lektionen typ och vill bara hem.

Jag skrev ju ett inlägg runt tio och då var jag hemma på en 50 minuters rast och hämtade träningskläder för amanda tänkte träna direkt efter skolan och då kunde jag ju också göra det. Det innebär att min "lediga" dag skjuts fram till fredag eller lördag och det känns faktiskt skönt. Den lilla cykelturen fram och tillbaka tar väl ungefär 20 minuter. Jag fick i alla fall lämnat in mina domarpapper så snart har jag tvåtusentvåhundra på kontot.



HÄMTA TRÄNINGSKLÄDER

Dorg en sväng förbi stan och sen hem och hämta träningskläder.

Nu ska jag tillbaka till skolan och ha tyska och sen följs dagen med matte, företagsekonomi och estetisk verksamhet(?). Efter skolan blir det träning och sen hem för plugg. Ska försöka at tinte sitta vid datorn mer idag.

Hejsålänge !<3

TRÄNA TRÄNA TRÄNA

Det enda jag gör är att träna nuförtiden. Kanske inte riktigt hela tiden men det är så underbart. När jag går i skolan längtar jag till att få svettas och känna att man gör av med massa energi. Underbart! Idag blev det också träning direkt efter skolan. Jag har aldrig tränat direkt efter skolan förut men har gjort det två dagar i rad nu och det är skönt. Sen när man är klar med träning har man hela kvällen hemma för plugg och "relaxing". Det blev 20 min på löpbandet idag också och en kvart powerwalk.

Direkt efter skolan är det inte så himla mycket folk heller.

Strax väntar god mat, chicken nuggets, ris och currysås. Jag har precis skickat in ett arbete i engelskan som är ett lov försenat men orkar inte bry mig faktiskt. Nu har vi börjat med ett nytt projket i engelskan. Vi ska nämligen planera en resa till new york. Vi ska kolla upp flyg, hotell, sevärdigheter, resuranger och sånt. Efter lite forskning ska vi redovisa detta på engelska. Vill inte det men antar att vi måste.

På fredag ska vi redovisa våran engelska bok men det får jag ta itu med imorgon hur jag ska berätta om den och så. Funderar på att ta min vilodag imorgon så jag kan plugga på riktigt men ska höra med amanda vad hon tycker.

Det var allt från mig idag. Jag har inte så mycket att säga eftersom jag går i skolan, tränar och åker hem och segar typ. Vilket liv alltså men det fungerar ganska bra nu faktiskt !


Det går typ inte att ladda upp bilder så ni får ta det som det är, ok?

MÅNDAG

- skola till fyra
- träna
- hem
- kanske se match

"PAPPA KAFFE"



Igår unnade jag mig en stoooor kopp "pappa kaffe".

Hälften mjölk, hälften vatten
Nescafé
Kardemumma
Rå-socker

Gott !

SKOLSTART/TERMINSTART

Måndagen den elfte januari var det skolstart/terminstart. Tänk hur många terminer vi har klarat av redan och nu kan man faktiskt börja räkna ner dem. Jag har fem terminer kvari skolan innan jag är "fri". Min bror går ut nu till sommaren så det är alltså hans sista termin.

Det läskiga är, vad ska man göra efter skolan? Skolan har ju varit ett "säkert kort". Man har vetat vad man ska göra när hösten kommer men efter studenten vet man ju inte det längre. Ska man fortsätta plugga eller jobba? Jobba lite och sen dra utomlands? Frågan är ju avd man ska göra.

Men jag behöver inte ora mig ännu.

Imorse när jag skulle stiga upp ur sängen hade jag lite ångest faktiskt. Jag har ingen aning varför men ångesten lurade i mig. När man väl kom till skolan var det väl inte så farligt. En del goa kompisar fick man ju hänga lite med men favoriten var ju sjuk. Hoppas hon blir frisk snart ! Krya !

Det var några dagar sen jag lovade att berätta om en liten resa jag och mandi ska göra. Det är nämligen så att vi ska träna i en hel månad. Vi ska alltså träna varje dag i en hel månad och se om kroppen förändras på något sätt. Får man mer muskler? Går man ner  vikt? Går man upp i vikt? Händer det ingenting?

Vi kanske inte ska träna ALLA dagar. Vi funderar på att ha några vilodagar faktiskt. Idag blir det en halvtimma spinning och en halvtimma core. Det bästa med att träna är att man kan vara lat resten av tiden på dygnet. Just nu ligger jag under mitt duntäcke med datorn i knät. Lovely.


NYTT SCHEMA? NEJ!

Det verkar som många tror att ett nytt schema startar imorgon men nej så är det inte.

Ojojoj nu ska jag stänga av detta helvete till maskin.

VÄRMELJUS I MITT HUS

 

Go-slapp klädsel en dag som denna


 Nu har jag suttit i några timmar och fixat med min ipod så nu har jag ny musik på den och jag älskar det. Jag kommer såklart fortsätta spela in musik så jag kan lägga in ännu lite mer för man tröttnar fort på sin ipod musik. All gamal musik åkte faktiskt ut fast några låtar fick läggas till igen. 

En del värmeljus går åt till mitt kalla rum kan man ju säga. Vi har kommit på anledningen också. Det är kallt som fan ute och har varit i några veckor nu och under mitt rum ligger vår ingång och där är det inte heller varmt. Så jag får ingen värme underifrån och inte heller från utsidan.

Tur att värmeljus är billiga


ÅNGEST?

Sista dagen på lovet har tagit fart och nu går det bara utför. Klockan är lite över två och ångesten börjar komma lite smått. Fast egentligen ska det bli gött med skola för vad skulle jag gjort den kommande veckan?

Skolveckorna brukar gå sjukt fort och det är bara fem veckor till älskade londonresan. Jag vill ju träffa ronnyponny också så skola blir helt okej.

Jag har redan hunnit träna idag vilket känns otroligt gött. Resten av dagen ska jag bara vara hemma och pyssla med det ena och andra inför skolan. Ipoden ska vara full av ny musik och lite annat ska fixas.

Just nu sitter jag med en kopp te framför mig och läser lite bloggar. Ska snart hoppa in i duschen för duschade inte på gymmet idag för det ska bli en riktigt skön dusch och göra lite girly stuffs. Ni vet hur det är, eller hur tjejer? Jag var så hungrig att jag var tvungen att ta ltie fika innan duschen. Äckligt? Nee.

Det kommer nog lite mer inlägg idag för att ni ska bli glada !


LÖRDAG

Jag har helt glömt bort att blogga idag. Bättre updates imorgon väntar.

Camilla kom hit vid fem. En mycket trevlig kväll. Vi ahr inte setts så mycket det senaste så ett uppskattat besök. Jag avr väldigt trött ett tag när vi spelade kort och sa kanppt ett ord rätt så en hel del goa skratt.

Sov gott !

EN KYLIG KVÄLL

Åååh, jag har fått nytt täcke, ett duntäcke ! Jag är lite överlycklig. Just nu längtar jag till att få krypa ner under det och kolla på en bra film. Problemet är att jag inte har någon bra film på datorn. Tips på bra filmer man kan ladda ner?

Kvällen erbjöd handboll i nolhaga. Om jag ska vara helt ärlig blev det inte mycket tittande utan mer skratt och tjo med moa och amanda. Vi kan verkligen inte hålla tyst någon gång. Tjejerna vann överlägest mot motståndarna och det är huvudsaken.

Imorgon blir det träning klockan 10 på morgonen med mandis. Jag ska berätta om våran resa vi ska göra i 30 dagar framöver. Spännande va va va?

SMÅTT OCH GOTT

newlook



newlook

newlook

newlook

newlook - topshop

 

newlook

Kläder för sommaren och lite annat bra att ha saker. Riktigt sugen på dessa örhängen. I höstas slarvade jag bort att par svarta lite större så skulle gärna vilja ha ett par nya. Älskade den vit-blommiga korta tröjan. Jag har ingen aning vad man ska ha till den men det löser sig. Dessa plagg har jag hittat på internet. Det mesta kommer från newlook och newlook ligger i england om ni inte visste det.

Längtar till London så in i helvete nu !

SPELAR IN MUSIK

Programmet fungerar så nu kan jag spela in spotify musik ! Superbra !

FREDAG

Dagen började med en sovmorgon till tio. Det är skönt att ligga i sängen när man vet att vissa går i skolan. Jag chillade lite på det och sen var det träning klockan tolv och där mötte jag mandis. Vi körde först spinning i 45 minuter och sen gick vi in på gymmet en stund. Skrattade och roade oss.

Vi testade rullbandet och så skulle jag börja springa och amanda sa att jag såg handikappad ut så tror inte jag ska springa där mer. Haha. (Amanda, du vill inte veta hur du ser ut när du springer)

Nu ska jag chilla på det lite till. Jag ska försöka installera ett program så man kan spela in sin spotify musik och sen lägga över till ipoden. Det är nämligen så at tjag har tänkt göra det hela lovet och det börjar dra ihop sig nu. Lovet har iallafall varit sjukt bra. Vila, julklappar, fest och häng med kompisar, det är så det ska vara !

Ha det bäst goingar !




HAN ÄR GRYM !



Häftigt att man kan ha två helt olika röster

NEW LOOK



Nu fick jag ett london rus. Shoppingsug

SLAPPIS DAG

Sov till halv tolv idag. Det var väldigt skönt men imorgon ska jag börja gå upp vid nio för att få in rutiner. Det enda jag har gjort idag är att jag läst min gossipgirl bok och nu är den utläst. Jag ville inte bara fördrivna tiden vid datorn idag så kände att jag lika gärna kunde ligga i sängen och läsa min bok. Nu har jag bara engelska boken kvar. Dessto segare att läsa den men frå ta mig an den någon annan dag. Haha.

Ikväll ska jag banne med se filmen "nyckeln till frihet". Den är så lång så har inte orkat se den ännu men ska göra det idag.

Jag vill utomlands till sol och värme. Bruna ben.



SOMMAREN 2011 ??



http://www.apollo.se/SE/vart-vill-du-resa/Europa/Kroatien/Makarskarivieran/Makarska/Accomodations/Pages/Lucija.aspx


Vad säger ni, moa, camilla och amanda?

Egen lägenhet, 5 meter till stranden, nattliv och luftkonditionering. Helt ok place.

2009 - ETT GRYMT ÅR !

En eller två bilder för varje månad får det bli

JANUARI - inleder det nya året med bästa vänner



FEBRUARI - Skidresa till Åre med gött folk



MARS - Mycket häng med jonasson och rohlen



APRIL - sol och värme kommer



MAJ - ALINGSÅS VINNER SM-GULD
Jag får min efterlängtade autograf och kram



JUNI - Frankrike med bästa klassen
- Tjörn med tjejerna






JULI - Slovenien med handbollen
- Mysiga kvällar i sommarstugan





AUGUSTI - Greklandet




SEPTEMBER - Tandställningen kommer



OKTOBER - Allmänt mys bara med kompisar och sånt





NOVEMBER - börjar umgås med M och A mycket mer
(enda bilden jag hittade på er tillsammans)



DECEMBER - det gamla vanliga
och mycket mys med kompisar





ETT FETT BRA SÅ HOPPAS PÅ ETT LIKA BRA OM INTE BÄTTRE


SVART

 


Haha, inte så "vårigt" men snygga klänningar och skorna måste jag ha. Jag älskar verkligen sådana skor som man knyter upp på benen.


I VÄNTANS TIDER

Dagen blev ju inte riktigt som planerad kan man ju säga. Det var ju tänkt att vi skulle träffa ronia men hon verkar ha åkt på någon äcklig sjukdom. Jag som ville träffa den goa tjejen men får väl hålla mig till måndag eller till helgen. Hursomhelst så blev det en hel del väntan. Innan Moa stod i dörren här var klockan fyra och då drog vi oss till Amanda för prat och te.

Klockan åtta drog vi oss hemåt för att moa ska till skolan imorgon så ville inte hem försent. Så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på för bus. Antingen se paradise hotel eller how I met yout mother. Jag lär ju hinna båda så klickar nog igång paradise snart.

Imorgon ska jag nog bara chilla hemma. Lite gött faktiskt och kanske träna lite.

Hos mandis bläddrade jag igenom HMs nya vår katalog och blev rätt sugen på vår-kläder och det såg ut som hm hade mycket snyggt. Det gillar vi.

Godnatt då !

SNÖSTORM?

Jäklar vad mycket snö det har kommit inatt eller?
Det enda negativa är att det är svårt att ta sig fram. Jag har sjukt mycket lust till att dra ut och åka pulka eller något liknande. Det var års sedan jag åkte pulka. Jag tror inte jag gjorde det förra året eller förr förra.

Idag ska jag träffa Moa, Amanda och Ronia. Vi ska nog åka till Ronia men vet inte hur jag ska ta mig dit bara. Gå eller åka bil. Cykla blir nog lite jobbigt tror jag. Det löser sig hoppas jag.

Just nu laddar jag över hela första säsongen av how I met your mother till min dator. Fredrik hade tydligen alla säsonger på sin dator så det var ju toppen. Jag har hört mycket bra om den serien.



enkel klädsel

over and out, peace


EN JANUARIKVÄLL

Efter sex och en halv timme i idas mysiga hus skulle vi bege oss till tåget och det hade lagt sig fin pudersnö på marken. Det var förvånansvärt lätt att cykla i snön jämfört med att cykla i alla små snödrivor och slask som är på vägarna annars. Ni som cyklar vet vad jag menar.

Det har varit en jättemysig kväll med de gamla polarna. Till en början var det kanske lite stelt men sen blev det liv på oss. Det är la inte så konsitgt när man aldrig träffas längre? Det blev lite film-tittande, prat, kladdkaka och thai mat.

Nu sitter jag här, klockan är snart halv två på natten och jag är inte trött överhuvud taget. Vad är det för fel på mig? Jag är ju morgonmänniska och inte alls kvällsmänniska. Håller jag på att förändras eller? Hoppas inte det.

Jag hade först tänkt ta mig lite natt-mat, pizza men blev inget med det för onödigt att äta när man inte är hungrig. Fast det hade varit lite gott faktiskt men är rätt mätt och belåten efter kvällen faktiskt. Det får bli lite pizza till frukost/lunch. Man vet ju inte när jag vaknar imorgon.

Ni får inte bli sura för att jag inte har några bilder för jag har uppdaterat två längre inlägg nu det sista.

Här kommer en från frankrike i sommras. Tråkigt att inte träffa Erik och Wilmer.


Update bild snodde den från idas blogg


RAKETFART TILL GYMMET

God eftermiddag !

Idag tänker jag vara så snäll att skriva ett längre inlägg. Det är ju trots allt min namnsdag idag så ni kan ju börja att gratta mig eller vad man nu gör. Skitsam. Jag tror jag kommer börja blogga mer som vanligt när skolan drar igång för då händer det lite mer. PÅ lovet händer inte så mycket egentligen, man umgås med kompisar, skrattar och har kul. Ser en film eller två och bara glider omkring. Jag rullar faktiskt inte omkring för tränat har jag banne mig gjort mycket. Förra veckan blev det 3 spinning pass och ett pass inne på gymmet. Om man inte är med kompisar segar man runt i hemmet och gör saker som är skönt.

Just det ja. Igår var jag med moa och amanda som har blivit till en vana det senaste. Goa tjejer, alltid något kul med dem ska ni alla veta. Vi hade en sjuk konversation på facebook häromdagen. Det blev tillsut 190 kommentarer typ. Vi kunde helt enkelt inte sluta tracka eller reta varandra. Mest interna skämt. Sååååå kul !

På kvällen undrade moa om jag eller amanda ville dra med till gymmet på morgonen (idag då) men ingen av oss kände för det så vi skulle låta moa vandra omkring ensam på gymmet men icke sa nicke. Hon ringer mig tio över elva och gissa vem som är på hälsostudion fem i halv tolv. Jo, jag. Är jag snabb eller är jag snabb? Det hade iallafall kommit en del a-lags spelare dit och moa "känner" en av dem och hur kul är det att gå runt själv på gymmet då så jag antar att jag blev hennes hjälte eller något. Hon sa att jag skulle få 50 kr men tror inte riktigt på det.

När jag kom hem käkade jag lite och sen satte jag igång och städade rummet. Jag möblera om men fan vad dåligt det blev så jag möblera tillbaka igen. Mitt rum går bara att ha på ett sätt. Lite tråkigt men så är livet. Gillar det som det är egentligen. Skrivbordet ut mot fönstret och soffan omringad av väggar typ.

Nu är jag helt slut. Jättekonsitgt men blev fan varm och trött av att flytta alla möbler helt själv. Det är cirka 2,5 timme till jag ska vara hos Ida i Norsesund. Trevligt, hoppas bara jag piggnar till tills dess.

GOOODBYE !

Är ni glada nu?


FACEBOOK

Just nu har jag en sjuk konversation på facebook. Sjuka vänner har jag.

SÖNDAG, 3 JANUARI

Min dag

- Vaknar klockan elva
- Åker till stan klockan ett
- Drar hem till camilla och chillar
- Tränar med mosan halv sex (spinning)
- Nu är jag hemma

... Och jag ska sova innan tolv idag !

Det har blivit rätt sent de sista nätterna men det har varit roliga nätter. Jag har spenderat mycket tid med moa och amanda. Vi har busat mycket. (bra tjejer)

Jag måste säga att jag älskar att vi har lov en hel vecka till. Hur underbart som helst.

TRÅKIGT

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? börjat dömma handboll
2. Höll du några av dina nyårslöften? vet inte om jag hade några ?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? nej, klarade mig från det iår med
5. Vilka länder besökte du? Frankrike(bussresa så passerad ett par länder och bodde i tysklnad påvägen hem), Slovenien och Grekland
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? inget jag kan komma på nu, mer pojkväns mys

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 17/2, 2/6,
8. Din största framgång 2009? svårt... tränar regelbundet även fast jag inte spelar handboll längre
9. Största misstaget? små detaljer som är viktiga som man missar ibland.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? väldigt frisk tror jag

11. Bästa köpet? kommer verkligen inte på något. men bästa jag har fått är mina högtalare
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder.. sen mat/fika
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? vänner, resor, klass 9b
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2009? boom boom pow

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare tror jag !

16. Vad önskar du att du gjort mer? varit i min sommarstuga

17. Vad önskar du att du gjort mindre? jag är rätt nöjd med vad jag gjort, hehe
18. Hur tillbringar du julen? Släkt. I mölnlycke med kusiner och sedan hemma med farmor

19. Var du kär i år? jaa
20. Favoritprogram på TV? One tree hill, Gossip girl
21. Bästa boken du läste i år? gossip girl serien
22. Största musikaliska upptäckten? erik hassle, joshua radin,

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? greklandsresa, kläder

25. Något du önskade dig men inte fick? mer pengar kanske, haha
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Solade och badade i grekland sen middag med familjen på en mysig resturang
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? förlorat kontakten med vänner

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? blandad, väldigt blandad

29. Vad fick dig att må bra? lycka är vänner som bryr sig om en alltid
30. Vilken kändis var du mest sugen på?  chris brooooooown

31. Vem saknade du? alla.. jag saknade ju inte bara en på hela året. allt ifrån killar till kompisar


Imorgon ska jag försöka göra ett bildkollage från år 2009.


SECRET BOX


En aning dammig. Ett tag sen jag tog fram lådan.

Lite ful är jag men jag har en hemlig låda som jag skriver ner saker som händer i
mitt liv. Det är rätt roligt att gå tillbaka i tiden och minnas roliga saker. Killar och
kompisar handlar de flesta texterna om men det är ju det som är roligt att läsa om.
 Idag passade jag på att skriva lite i en "betty spagetti" dagbok som jag fick när jag
var nio år.


WEBBCAM

 

 

 


kolla mina fina tänder... fina redan innan tandställning


2 JANUARI

Jag säger bara

- musik
- värmeljus
- raggsockor
- två tröjor
- mycket snö
- färdig tränad för idag

.. skönt.

Detta bloggande, ibland känns det så meningslöst och ibland känns det lite meningsfullt.



2010

Nyår var helt okej måste jag ju säga.

Mat, stress, smink, tåg, buss, partille, pinsamt, champange,
raketer, pussar, hög musik, goa männsikor. kort och gott.

nu börjar det nya året.


RSS 2.0