GÖTEBORG > SLEEPOVER

Nu på dagen blir det göteborg och lite shopping med amanda. Jag ska hoppa på pendeln halv tolv men innan de måste jag till camilla först och lämna lite "sov-saker" och hämta amandas iphoneladdare så det är bäst att jag ger mig av.

Som sagt, sover inte hemma ikväll. Jag, Moa och Linnea ska sova hos camilla så det blir tjejkväll med mat och god dricka tror jag. Nice.


THE SMALL ROMANS IS OVER

Tränat har jag gjort och blev helt slut efteråt. Nu laddar jag om för att sedan kunna göra något men först ska jag äta lite fisk och potatis.

Här är en bild på en klocka som jag köpte i Rom.


I´M ON THE DANCEFLOOR

hey bloggen !

Skönt att träffa Moa och Amanda igen och allt kändes som vanligt som det alltid gör. Vi drog en sväng till sjön, satt och pratade och sen badade dem. Efter det drog jag och amanda hem till henne.

Idag är det regnväder och jag ska ta mig ner till gymmet hade jag tänkt. Jag vaknade elva (!!!) och har suttit vid tv:n sen dess så nu måste jag röra på mig. Efter det får vi se vad som händer, kanske hänga med moa och linnea?


SVENSK MARK

Jag har snart varit hemma i ett helt dygn och spenderat några timmar framför datorn men inte orkat blogga. Det var några blogginlägg man var tvungen att gå igenom innan man sätter igång med sin egen igen lite smått.

Italienresan var grym! Det går inte att sammanfatta på ett kort sett så vå säger att den var grym så fattar ni att jag inte har lidit. Över 30 grader och sol varenda dag, storstäder, småstäder, sol, svett, bad och sånt.

Snart ska jag träffa bästa tjejer som jag har väntat på hela dagen !








RUNAWAY

Nu är allt snart nerpackat. Det är bara handbagaget som ska fixas innan. Jag brukar alltid ha resfeber men jag har inte det idag. Det kan bero på att vi åker på kvällen och då är det inte samma sak. När man åker på morgonen så brukar man inte kunna sova kvällen innan.

Ne, nu ska jag in till stan snart med camilla och sen kommer mandis hem så ska säga hejdå.


REMEMBER ME



Chacha !!

Drog te stan, drog en latte, drog ett dopp i det blå, drog lite shopping, brände pengar, drog en sväng till camilla, drog en lång sväng till mig, drog grillat med min familj, drog en promenad, var helt cp, drog sjukt dåliga skämt.

EN GOOO DAG ! Imorgon drar jag och vi avslutade dagen innan på bästa sätt. Kunde dock slutat bättre, kunde ju slaggat hos camilla och haft det mys men...så blev det inte så ;pPpppPPp

THINGS TO DO

Godmorgon !

Jag vaknade för drygt en timme sedan och nu har jag ätit frukost. Idag har jag en del saker jag måste göra för imorgon åker jag ju, dock inte förrän vid åtta på kvällen lyfter planet. Så imorgon träffar jag gärna någon på dagen en stund.

Men idag ska jag hinna med detta
- köpa present till mamma
- låna bok/böcker till resan
- föra över ny musik till ipoden
- köpa koss hörlurar
- ladda kamera
- packa


PACKAR


mikael

andreas och abeling

alex och oskar



Jag har börjat packa lite inför italien nu faktiskt. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag för jag orkar inte göra något i värmen. Just det ja, var ute och cyklade lite och lämnade saker i moas och amandas brevlådor.

För övrigt är jag på galet bra humör idag. Skrattar åt mig själv och åt allt som existerar på denna jord. Ganska skönt faktiskt att kunna flippa ibland även fast man inte gör något. Nu tänkte jag fortsätta chilla på det och invänta finalen i VM.

2 NÄTTER TILL

Chacha bloggen!

Det har varit tre hektiska och verkligen långa dagar. Jag har tillbringat dem på heden med kompisar, nya som gamla och det har varit sjukt kul och jag ska inte glömma säga att det har varit varmt. I torsdags var det hällregn men i fredags och igår var det kanon väder.

Vi har lirat boll, kollat handboll, ätit glass, fikat, umgåtts och sånt där. Det har varit bra i alla fall. Nu är det bara 2 nätter till hemma, sen lämnar jag landet i två veckor. Min familj och en annan familj drar till italien och firar mammas födelsedag och vi ska ha det så jävla gött.

Här kommer lite bilder.









COMMANDER

Orkar inte uppdatera med bilder. Återkommer imorgon istället.

Jag kan bara säga bra väder och bra dag. Puss

BREAK OF DAWN

Hej sol, hej göteborg !

ROM



4 dagar kvar tills man drar nu då. Det känns ganska bra. Men jag vill inte lämna det jag har hemma just nu för allt är så bra och jag är så glad.

Idag fick jag i för sig en dipp och mådde dåligt, haha konstigt det där.

EN DAG I GÖTEBORG


camilla rockar

goa tjejer

här har vi pontus gullden

Fyfan vad det har regnat men det har varit en skrattig dag i alla fall. Goa männsikor har gjort min dag. Imorgon tar vi nya tag och hoppas på sool.


LET´S GO

Nu sticker jag till tåget för att fara till göteborg och partillecup. Jag åker in med camilla och hennes samlingstid. Sen ska jag nog möta upp några andra också men vet inte riktigt hur det blir. Men det blir nog bra i vilket fall. Jag är sugen som fan på att spela handboll. Får man hoppa in i ett lag bara sådär eller??

Jag har stora problem med kläder idag nu när det är molnigt och man inte kan ha shorts och t-shirt. Här har ni en bild på min facelook i alla fall och två anda bilder. Enjoy



6 TIMMAR SOL

Jag hade tänkt lägga upp en bild på min bränna dåva men känns lite utmanande. Så ni får helt enkelt se den när ni träffar mig. Det har inte varit för varmt idag heller så man har kunnat ligga ute och pressa. För ibland är det så varmt att man inte kan vara ute.

Nu taggar vi match !!




GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

Solat heeeeeeeeeeela förmiddagen så nu har jag fått rejält med färg på magen.




Ikväll är det VM och tyskland och spanien möter varandra. Räkna med att jag sitter bänkad vid tv:n vid halv nio och håller tummarna för tyskland. Jag känner på mig att de kommer vinna.

Everywhere I go i'm always hearing your name





Till tandläkaren först och få in nya saker i käften. Gött.

Sen träffade jag girlsen och vi chillade på det. Köpte en frapino och drog till savannen. Där var det rätt tråkigt så vi gick tillbaka till stan och satte oss i solen i någon timme. Bilderna får tala för mig idag för jag har inget att skriva.


FRÅN OCH MED DU




Dagens planer
- Tandläkaren 15.00
- Träffa Moa och Amanda
- Ta en fika eller något annat
- Hämta ut mammas födelsedagspresent

Mycket mer än det ska jag inte behöva göra.

SKÖN DAG

Jag hade världens skönaste morgon. Vaknade, gjorde frukost, gick tillbaka till sängen och sen satte jag igång en film.

När filmen var slut så gjorde jag mig i ordning och sen kom ett par killar med tåget från göteborg. Mötte upp amanda och sen mikael, alex, tobias och andreas. Skön dag helt enkelt.


Godnatt !


LIFE IS GOOD

Godkväll!

Jag hade inte tänkt sitta uppe lika länge som igår då jag satt uppe till tre. Och då satt jag ute på min altan i shorts, tjocktröja och en filt och det var inte kallt någonstans. Myggen höll sig borta igår med. Men idag när jag gick ut kom myggen direkt så fick skynda in i värmen.

 

Msn är riktigt kul på kvällarna för då blir alla plötsligt jättesociala. Så jag ska fortsätta med det ett tag till. Imorgon är det en ny dag och då ska jag träffa kompisar igen. Idag var ju alla borta med idag kom två hem och det var ju himla tur.


CASH



Äntligen är mopeden såld ! Det tog sina månader men idag kom de några och köpte den. Jag tror faktiskt inte jag kommer sakna den för har inte användt den så mycket det senaste. Cyklen rullar bra.

Det har för övrigt varit en riktigt go söndag. Lite dåligt väder kanske men då kan man koppla och andas lite. Jag har varit på stan, tränat, fixat andra saker, sålt moppen och klockan är bara halv sju. Det är sådana saker som kan hålla en sysselsatt när inga kompisar är hemma typ. Moa kommer hem i natt från grekland, amanda har varit på tjörn men kommer hem idag, camilla är i grebbestad och ronia åkte till visningsö idag.


SKÖNT MED REGN



Fan.. Skulle ju gymma vid tolv idag men de öppnar ju inte förrän tre nu på sommaren. Drog till stan istället med mamma. Nu sitter jag här och planerar lite inför italien. Det är bara 9 dagar kvar nu och jag börjar längta lite faktiskt. Åååh vad skönt det kommer bli, 14 dagar i italien och cirka 30 grader i skuggan.


SATURDAY

Varmaste dagen på hela året. Våran termometer översteg 30 grader.

Jag, mamma och pappa drog till göteborg strax över nio. Vi började med en fika i solen på cappuccino. Det fick bli en islatte och en smörgås. Efter det blev det lite shopping för pappas del och sen även för oss andra. En ny kamera inför italien blev det också och den var inte så fasligt dyr eftersom det är sommarrea nu i alla butiker.

Och en skjorta köpte jag också, eller mamma betalade men jag köpte.



Klockan halv ett tog vi bilen till mormor och morfar och stannade där ett antal timmar. Vi kollade på matchen mellan tyskland-argentina. Och tyskland ägde skiten. De kommer vinna VM. Egentligen skulle jag ut till ödenäs ikväll men kom inte hem i tid så stannade hemma och käkade pizza i trädgården istället. Nice.

NEW CAMERA

Idag införskaffade vi oss en nya kamera. Nice. Här kommer provsmak.



ÄR DET PÅ RIKTIGT?



Nu drar jag till göteborg med mami och papi. Gött att det ska bli 30 grader i skuggan.

HELA SOMMAREN ÄR EN LÅNGHELG

Chacha !

Nu är det verkligen sommarlov. Fyfan vad det är härligt. Lägga sig sent, vakna senare än vanligt, vara med kompisar, ta det lugnt i det fina vädret, äta gott, bada, sola och jaa, ha det allmänt gött bara. Man ska verkligen njuta varje minut av sommarkvällarna. Just nusitter jag halvt ute med massa go musik.

Det var väldigt kul eller vad ska man säga, trevligt att träffa ronia idag. När vi möttes kunde inte min mun sluta prata och inte heller hennes. Vi gick i affärer men kollade inte på kläderna utan bara pratade. Så vi tog en fika och pratade istället, haha. Sen drog vi hem till henne och bada i hennes pool och stekte.

Imorgon ska jag in till göteborg med mamma och pappa. Vi ska fika, shoppa och hälsa på mormor och morfar. På kvällen blir det nog grillfest i ödenäs.

Pusss




DOM HADE MYCKET ATT SÄGA

SUMMER 2010
min sommarlista hittills




Jag ska möta Ronia på stan klockan tolv. Antar att vi ska prata massa, kolla kläder, äta glass och kanske bada. Och klockan fyra är det en stor match ju, brasilien-holland. Den kanske vi får kika på.

Vi får se om det blir mer uppdatering idag..

IT WASN´T MY PLAN

Jag som faktiskt var taggad på träning. När jag kom ut i garaget märkte jag att min cykel inte vad där (för den ställde jag ju på maxi igår) och så skulle jag cykla iväg med mammas så var det punktering på den. Jag ringde till amanda och sa att jag skulle hämta min cykel först innan träningen. Men istället möttes vi och gick till maxi och köpte jordgubbar och godis, drog till sjön och satt och pratade.

Kvällen avslutades med ett dopp i det blå. Och nu ska jag bara chillaaaaaaaaaaaa. H


I PUT MY GLASSES ON

Chacha

Nu är jag hemma en sväng innan jag drar vidare till gymmet fakatiskt. Jäklar, det var längesen jag var där. Jag tar med mig amanda också så det blir till att pumpa alla kroppsdelar idag.

Kvällen igår var enastående bra. Vänner, tacos, musik, filtar, jordgubbar, vindruvor, ahlgrensbilar och massa skratt åt extremt goa/fula bilder. Om ni har tur kommer det kanske upp några bilder senare. När vi vaknade var det strålande sol så vi la oss ute på deras veranda en stund och solade men det blev fort väldigt varmt.

Ikväll blir det kvällsdopp med Camilla och Linnea och kanske Amanda? Nice


(ps. det ska typ bli sämre väder i alingsås när jag åker till italien)



RSS 2.0