A CHANGE

Jag skulle visst döma idag så skiter i träning och missar matchen. Det blir lite mer chill innan jag åker och dömer. Egentligen har jag väl plugg men det kan jag göra innana jag börjar imon, jättebra hanna.

Imorgon ska jag ju in till göteborg och fika. Och det ska bli lite sol så hoppas vi kan sitta ute en stund! 

Jay Sean – Do You Remember
Darin – Paradise

FOR YOU

Eftersom mina vänner är så fruktansvärt besvärade över att jag ska lägga ner bloggen får jag väl fortsätta en stund till. När jag hade skrivit det igår tänkte jag "men nej, jag kan ju inte lägga ner den, stora delar av mitt liv är ju nerskrivit i bloggen så om jag vill gå tillbaka så är det bara att göra det". Så jag fortsätter nog trots allt. Kul va?

Nu sitter jag här efter en "hård" skoldag och funderar vilka bus jag ska göra idag. Jag har tränat hårt två dagar i rad nu men tror jag kör ett till pass idag så hoppar jag över imorgon. För imorgon ska jag till göteborg och fika med fina flickor.

Senare idag är det a-lags match och jag ska banne med gå idag! Heja Alingsås!


Ett fynd jag gjorde idag, 149 ;- Lindex



den får duga

BACK TO NORMAL

Det var ett tag som jag var mer aktiv men är rädd att det har gått tillbaka till det vanliga. Sorry. Jag ska hålla ut till den 10 april sedan kommer jag lägga ner bloggandet.

Nu ska jag iväg och träna! Dubbelpassa idag. Först bodypump och sedan 60 min spinnning.



ISN´T IT OBVIOUS

I spend time to try to get to know you
As life passing by I show you my heart
I couldn't be more true

I spend trust despite of everything that i've lost
I put my trust in you isn't it obvious
That I do love you

If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
Help me God, tell me what to do
Couldn't be more true
Isn't it obvious that I love you

I get down on my knees to get you walk and run
And to please your need to be connected with me
In every way you can

If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
Help me God, tell me what to do
Couldn't be more true
Isn't it obvious that I love you
Isn't it obvious that I need you
Isn't it obvious that I love you
Isn't it obvious now

Couldn't be more true
Isn't it obvious that I love you
Isn't it obvious oh oh

Good song!

DO YOU WANNA BE MY BABY?

Denna måndag har varit riktigt seg. Är det bara jag som tycker början på veckan är seg och resten av veckan går jättefort? Den här veckan är vi till och med lediga på fredag eftersom det är långfredag. Det kommer bli sjukt gött på torsdagkväll. Då vet man att man är ledig på fredag och kan "sova ut".

Om en timme åker jag på träning och innan dess ska jag bara ta det lugnt.

I wanna hug you now and forever

MY PLEASURE



Dessa saker kommer till mig i veckan. Inte dåligt, hoppas de passar bra bara!


SMÅTT OCH GOTT




Samma tröja och samma shorts.

Vilken gillar ni bäst?

SÖNDAGS MIDDAG

Just nu sitter jag i fotbad och kan jag ju säga att det behövdes. Jag tappar skinn på min fotsula. Så snart ska jag fila bort det och smörja in mina fötter i en fotkräm. Ni kanske inte  ville veta det men det fick ni veta ändå.

Lite tråkigt att jag inget hittade på allum men ekonomiskt. När jag väl är "rik" då är jag snål. Märkligt?

Farmor och hennes kusin har varit här på middag och såklart får man efterrätt då. Våffeldagen var ju i torsdags men vi sköt fram våfflorna till idag. Nu ska jag inte äta något "tjockt" på 500 veckor. Okej, lite överdrivet men är sjukt trött på sånt nu. Det blev too much den här helgen.


BEAUTIFUL SUNDAY

Jag kommer njuta av den här söndagen. Jag vaknade upp efter 6-timmars sömn men fullt frisk även fast det var lite fest igår. Det var gött att komma ut och träffa lite folk kan jag ju säga!

Nu ska jag snart åka till allum en sväng (själv). Pappa ska hämta farmor i göteborg och åker förbi allum så då släpper han av mig där och hämtar mig sedan efter en timme. Jag hade tänkt kika mest på hm för de har kommit in mycket fint där.



!

Tjena (till amanda)

Det enda vettiga jag har gjort idag är väl min raska promenad runt halva alingsås. Sedan vet jag itne vad jag har gjort riktigt, fördrivit tiden med film, handboll och mat!

Nu ska jag strax iväg och träffa ltie folk. Ska bli gött!



Ha det nice!

TAKE ME BACK TO SUMMERTIME



BORING WEATHER



Hur är vädret där ni bor?

Igår smälte jättemycket snö bort men var är det fina vädret? I skånde verkar våran vara på väg på riktigt. Men här i västsverige är vädret mesigt!

SWEET DAY YESTERDAY

Det blev en väldiga massa ändringar hela dagen igår. Tjöt hit och tjöt dit. Jag blev trött på allt och ville bara skita i allt och på ett sätt gjorde jag det.

Vi slutade halv ett istället för fyra och det var underbart. Jag hade ingen lust att åka hem vid halv ett och inte göra någonting så drog med ronia till ica. När vi var därinne kunde vi lika gärna köpa med oss lite gott och sätta oss ute på en bänk. Och det var precis vad vi gjorde. Efter många timmar på bänken åkte vi till gimgott för pizzaaaa!

Vid sju åkte jag vidare till amanda. Där stannade jag till tolv med lite utgångar i stan. Jag kollade mitt bankkonto och det var mycket positivt!


SEE YOU TOMORROW

Förvänta er inga inlägg idag för det tror jag inte det blir. Nu drar jag till skolan och ikväll blir det förhoppningsvis lite partyy. Ha det bäst !


HOW TIRED

Vilken lång dag kan jag ju börja med att skriva. Jag var hemma först åtta efter en hel dag i skolan, fika/mys på stan och träning i två timmar. Det var lunch i skolan klockan elva och efter det åt jag en ynken liten macka vid tre. Sen åt jag när jag kom hem vid åtta någongång. När jag tränade förut så kändes det som min värld snurrde.

Lite utmattad är jag nu men ska titta på bella&tyra show nu. Och äta min fruktsallad!

Vi hörs imon!

BREAK DOWN AND COME AGAIN




Tjenamors!?

Jag mår bra(tror jag). Det är torsdag och abra två dagar kvar i skolan innan helg. Ska jag säga det igen? Tiden går så himla fort hela tiden. Bra är väl det för snart är våran här på riktigt. Så härligt!

Jag ska cykla till skolan om tjugo minuter och innan det ska jag borsta tänderna och sminka mig litegrann. Jag kör på mittbena idag igen och plattat hår, och ja jag har duschat sen igår, haha. (såg på bilden att benan var lite skev idag men jag skiter i det).

Enjoy your day!

MORE THAN AN OKAY DAY

Godkväll!

Ingen bra uppdatering men ni dör inte, det vet jag.

Min dag har varit väldigt, väldigt bra. Som sagt, vi hade kortdag i skolan och slutade tidigare för vi hade prov. Det gick bra det med. Jag ringde Camilla och träffade henne, Moa, Eric och Philip. Vi stack och åt på sally´s och satt kvar en bra stund och njöt av varandras sällskap(?). Jag fick skrattat en del.

Sen drog vi till vårat torg här i alingsås och åt glass. Lite småkyligt men gott som tusan!

Lite snabbt om min dag och jag vill bara skriva här att jag har saknat moa jonasson. Vi har börjat hitta tillbaka till varandra känns det som och skrattar alltid med henne. Puss på dig om du läser detta!


VARNING FUL BILD




TIERD OF BEING SORRY



Skjorta-primark, linne-primark(det jag visade igår), svarta jeans - river island

Jag har tagit mig tiden till att platta håret idag. Vi har sovmorgon till tjugo i tio men studsade upp redan klockan sju för min brors klocka ringde så jag vaknade. Jag traskade ut i vardagsrummet och la mig framför tv:n och vid åtta tog jag fram plattången.

Idag kör jag på mittbena och jag trvis faktiskt väldigt bra. Synd att det inte är lika snyggt på lockigt hår men när man har plattat så funkar det bra! Sista bilden skulle ha visat mittbenan men kom lite för nära kamrean.

Vi har en kort dag i skolan idag och efter det blir det fika på stan med Camilla, Moa och Eric tror jag. Och ikväll är det a-lags match. Alingsås möter Skövde. Det är ett mini derby. Håll alla era tummar klockan sju!



PINK LIGHT




Ett klädesplagg som inhandlades i london iår. Kostade runt 100-lappen på primark!

Den kommer användas flitigt i vår och i sommar. Vad tycker ni?

TAKE ME AWAY





Någon mer än jag som är gött sugen på att bara dra utomlands NU?? Det är cirka 3,5 månad till jag åker till italien och det är för lång tid. Jag måste få resa snart annars blir jag galen.

PLACE DOWN TOWN

Håltimman har börjat och jag är hemma. Rätt gött om jag får säga det. Jag cyklade hem på typ 7-8 minuter i regn. Det var inte alls roligt men nu är det skönt. Sitta lite vid datorn, äta lite mat och förbereda sig för engelska och andra ämnen.

Om en timme och en kvart måste jag cykla tillbaka så ska göra mig lite mat nu eller jag menar värma lite mat. Ikväll blir det träning halv sex och möjligtvis handbollsträning(ska känna på det). Aa, vi får se !

Här har ni mig från en annan sida. Mitt hår vill verkligen inte ligga som det ska


I WANT A CHANGE NOW

Efter ett antal timmar nere på gymmet är jag hemma. Jag har fått i mig lite mat som tur är och nu ska jag trycka i mig lite fruktsallad också. Saltön går ju på tv nu men tror det blir How I met your mother istället. Lite bättre.

Imorgon har jag en lång dag i skolan men bara teoretiska ämnen. Kan vi inte få lite lov nu? En lovdag imorgon hade inte suttit fel. Men det är bara att bita ihop och hålla ut till helgen.

Och på tal om helgen, jag vill göra något galet och något svinkul !! Tips?


BABY IT IS A NEW AGE



Den här låten funkar nästan alltid! Sommarkänslor för mig!

THIS IS MY LIFE

Jag var lite depp imorse för jag ville inte till skolan men när jag kom dit var det faktiskt bra. Eller jag fick inte så mycket gjort kanske men det var bra i alla fall. Vi hade inställd bildlektion så vi slutade ett! Det borde vi göra varje måndag tycker jag då va.

Måndagen är ändå lite tråkig. Jag vill ha sooooool! Det enda jag har gjort sen jag kom hem är att rulla omkring i hemmet och titta på how I met your mother. Det är väl inte så illa men man blir sjukt seg.

Jag ska iväg och träna snart och idag blir det flera timmars träning. Två och en halv timma till och med. Först spinning-gym och sedan core. Riktigt gött ska det bli!




BLAME IT ON ME

-

KLICKA PÅ F5

.. så ser ni min nya (suddiga) header!

BEN OCH JERRY?




Vilken är favoriten då? Min är cookie dough!

NOTHING ELSE IS GOOD ENOUGH

Det är söndag eftermiddag och helgen har varit kort som vanlig. En till dag hade inte skadat mig i alla fall. Idag har jag inte gjort mycket nytta men tiden har gått ändå. Bloggen har fått vila och jag med. Men kände att det var dags för en uppdatering efter 24 timmar.

Vädret är fruktansvärt oinspirerande idag men gick ut på en promenad ändå. Jag hade tänkt köra lite intervaller i nolhagaberg men när jag kom dit var isen fortfarande kvar i bergen. Det verkar som snön bara smält där det är asfalt. Min lilla promenad på 60 min fick bli träningen idag.

Jag har precis kollat klart på supermatchen alingsås-guif. Den var riktigt spännande men alingsås förlorade med två bollar tillslut. Jag hade mer än gärna sett de vinna uppe i eskilstuna idag men vi får ta igen det när de hälsar på i alingsås.



Drog på mig mitt underställ och gick på promenad!

TAKE IT OFF




Nu sticker jag till Amanda! Det är lördag och det betyder tjejkväll med henne och Moa. Vi skippar nog Mangimo ikväll och äter hemma hos henne istället. Ha en underbar lördag !!


SUNNY SATURDAY

Vilka härliga lördagar vi har fått det senaste! Många plusgrader och sol. Det är inte förrens nu solen kikar fram men bättre sen än aldrig så att säga. Jag har återigen öppnat min altandörr och den står på vid gavel, så härligt!

Snön smälter som aldrig förr och jag gillar det. När snön låg som tjockast var den cirka 50 cm hög och det tar några veckor för den att smälta.

Jag gick upp vid tio och fixade frukost och la mig i min soffa och satte igång step up. Sjukt bra film ju, man tröttnar aldrig. Snart ska jag ta en dusch för fräsch är jag inte. Klockan halv tre ska jag till hemsjö och döma en match och jag är inte nervös!!

Ikväll blir det pizza på Mangiamo med Moa och Amanda!


MY HEART



Nu hoppar jag i säng! Godnatt

HOW I MEET YOUR MOTHER

Under rasten har jag kollat how I meet your mother. Jag har alltid någon serie jag följer. Jag är inne på femte säsongen nu och har hållt på sen lite innan jul. Serien är bra men inte så bra att jag sträck kollar en hel dag som jag gjorde med vänner för ett år sedan.


DAGENS




Godmorgon!

Det är äntligen fredag och egentligen vill jag bara vara hemma idag men så är inte fallet. Jag har fem lektioner i skolan idag och går enda till fyra. Riktigt segt faktiskt. Som tur har vi en håltimma och tror jag åker hem och tar det lugnt då istället för att träna. Jag har sådan förbaskad träningsverk sen i onsdags.

Ikväll blir det inga uppdateringar för då ska jag vara med lite kompisar men det kanske blir ett inlägg under dagen. Kika in så får du se! Ha en bra fredag!

GARDEN COLLECTION



Några favoriter från den nya kollektionen HM har. Riktigt goa plagg!

AFTERNOON



I eftermiddags efter skolan var jag jätte godissugen så svepte förbi ett bageri i stan. Jag köpte med mig två frallor och en chokladboll. Det smakade utsökt denna torsdag kan jag ju säga. Ibland får man faktiskt unna sig lite gott på vardagar även fast jag inte brukar det.

Snart är det dags för bella&tyra show igen. Det är deras andra live-sändning. Jag tycker man ser att det är lite oerfarna men det är inte så konstigt för det är ju precis var de är. Hoppas det går bättre för dem idag. Framförallt att de slappnar av lite mer!


THE JACKET IS ON




Så här sedan ut på!

Nu sticker jag till skolan!

SHE IS A GOOD GIRL



Idag blev det ett CoreIntervall pass. Det var ett tag sen jag körde det men det var riktigt svettigt och skönt efteråt. Duschade snabbt för att göra mig lite kvällsmat och följa Alingsås på webben. Det är sista matchen i serieomgången och om de vinner kommer de tvåa. Och nu såg jag att det blev lika. Jag tror och hoppas det räcker till en andra plats.

Imorgon tar vi nya tag. Svenskagrammatikprov i skolan som jag inte har pluggat ett dugg på. Men förra året så gick det bra och det mesta sitter kvar i huvudet så det ska nog gå bra. Håll tummarna!

Godnatt

KHAKIGRÖN JACKA

Jag har tagit fram min gröna jacka igen. Det måste erkännas, jag hade glömt bort den för ett par månader. Det kanske betyder att jag inte alls köper ny vårjacka(eller kanske köper en till). Det har blivit trendigt med khakigrönt igen så ska fortsätta ha jackan. Jag gillar dock inte modellen lika mycket längre men vad gör man inte för att vara snygg?


Den inhandldes på jc för två års sedan. Vad tycker ni om den?

(Färgen gör sig inte rätt på bild men det får gå)

FALLEN ANGEL



nytagna bilder

Jag ska strax dra mig till skolan. Vi har bara tre lektioner så det är skönt. Vi börjar med naturkunskap, tyska och sedan företagsekonomi. Och vi slutar klockan två.


KEEP WRITHING

Tiden går fort. Om cirkus en månad har jag bloggat ett helt år. Det är ju sjukt länge egentligen. Jag kan inte komma på varför jag startade den här bloggen men älskar att skriva. Just nu händer det inte så mycket roligt i mitt liv och då är det minde uppdateringar. Men när något händer så skriver jag såklart.

I keep writhing until you say stop!


hjälmared 08


PLUSGRADER



Godkväll!

Jag bjuder på nytagna bilder. Inte dåligt va?

Idag var det komp-dag igen och det tackar vi för. Jag och Amanda stack till gymemt direkt och körde spinning och ett haltimmespass med core. Det var riktigt gött. Efter det hoppade vi på cyklarna och åkte hem. Sedan dess har jag pluggat i typ.. en kvart-tjugo minuter. Inte dåligt det heller. Det känns överskattat att plugga när man typ inte behöver.

Klockan fem bänkade jag mig framför tv:n och kollade på förkväll. Mycket bra program. Nu händer det inte så mycket här. Jag ska ta itu med lite inspelad musik och namnsätta dem(?).

Ha det göööööööööööööött!



MANBOY - ERIC SAADE


ITALY

Godkväll!

Matcherna som vi dömde idag gick faktiskt jättebra i det stora hela! Så jag är nöjd. Det var dock lite segt efter fyra timmar och vi hade en match kvar. Huvudet var inte helt med kan jag säga. Nu ska jag umgås lite med föräldrarna och här nedan kommer lite goa bilder från deras resa. Njuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!



THE CLOUDS

God eftermiddag vänner!

Nu är molnen här. Jag har haft en utmärkt lördag på stan med folk. Vi satt på torget i x-antal timmar. Mysigt.

Jag är svin hungrig så ska göra lite mat. Ingen inspiration så blir att ta något från frysen bara. Ha det bra! Jag har ångest inför imorgon, not good not good.

UNDERBARA LÖRDAG

Vad kan man säga? Vädret idag är helt jävla underbart. Förlåt mig men idag är en underbar dag. Vad den än erbjuder är den underbar. Jag har sommarkänslor som aldrig förr. Just nu spelas hög musik(DARIN) och det gjorde jag förra sommaren när det var som varmanst ute. Jag sprang ut och in från altanen och livet lekte. Det här är början på sommaren, jag känner det.

Det jag ville säga är att jag är helt sjukt glad idag !!!!!



Jag njuter

Första gånegn man kan ha altanendörren öppen utan att det blir speciellt kallt.

I SEE PEOPLE RUNNING

Nu har jag kokat mig en kopp te och ska kolla ett avsnitt how I met your mother innan jag släcker för idag. Jag är helt slut med andra ord. Jag har inget svar, bara trött.. Natti <3

Det är hur mysigt som helst nere i mammas och pappas säng. Varför har jag inte sovit här hela veckan? Ska ta vara på två nätter till i alla fall.


BÄSTA OCH SÄMSTA

Jag väntade en timme på ett spinningpass idag men det var inte värt det. Dålig oppepande musik och ganska dålig instuktör. Man blev inte peppad för fem öre. Det var så illa att jag lämnade salen faktiskt. Fy på mig!

I måndags hade jag mitt bästa spinningpass. Det var helt sjukt bra med peppande instruktör och härlig musik. Ingen mer spinning på fredagar. Jag ska istället satsa på måndagar klockan 17.00.

Nu ska jag göra hamburgare med pommesfrites till mig och bror!

Godkväll på er !

TIME WILL TELL

Godkväll!

Idag har jag inget vettigt att skriva egentligen men under kvällen fick jag ett sjukt långt sms av amanda. Där stod det om helgens matcher som vi ska dömma. Vi har nu fått två matcher till och kommer tjäna 700 kr i helgen. Det är inte helt fel kan man säga. MEN, det finns ett men också. Vi ska vara på plats halv nio i alströmmer på söndag och stanna till två. De första matcherna är rena skräcken nästan men vi ska klara det och stå på oss! Så mycket som jag klarat i livet ska jag klara de matcherna också.

Som ni vet dömde vi p-97 för två veckor sen och det var ett rent helvete nästan och nu ska vi döma dem igen. Det fanns inga andra domare som kunde ta de matcherna så man får ställa upp. Efter helgen kommer vi ha inkasserat 1500 kr(alla matcher vi ha dömt sen vi senast tog ut domarpengar)
DET KOMMER GÅ BRA !

Tack och hej !

Nu ska jag göra iordning lite kvällsmat.. mjölk med cocopops och några fruktbitar vid sidan av! Klockan nio har Blondinbella och Tyra Sjöstedt premiär för sitt program. Det är live sänt så gå in på deras bloggar och se programmet för det ska jag. Kenza är deras första gäst. Ikväll sover jag i mammas och pappas säng.

KLYCKLING PASTASÅS

Nu ska här lagas mat !

THERE WAS A TIME WHEN MY WORLD WAS FILLED WITH DARKNESS

Godkväll läsare !

Det är onsdag och jag sitter just nu och käkar lite mat. Ris med korvgryta med smak av curry. Det låter kanske inte så gott men det är faktiskt riktigt gott. Till det har jag majs och banan! Jag äter ur en yoghurtskål med sked och det är jäkligt smart. Man slipper helt enkelt fippla med gaffel och kniv. Jag äter på det viset när jag äter själv.

Efter jag hade pluggat förut hade jag inget att göra så jag tog mig en sväng till stan själv. Jag hittade en fin kläning/linne på ginatricot för en gångs skull men köpte den inte. Istället fyndade jag en helt okej bikini för 78 kr för både överdel och underdel. Vi tackar för det.

Förut


Nu

THIS IS IT

Jag har precis ringt runt till lite olika företag om sommarjobb. Men har inprincip fått nej varje gång. Det är inte okej, jag behöver ett sommarjobb. Jag blir lite galen snart. Men det är några månader kvar så ska försöka allt jag har. Haha.

Kommunen gick ut idag med sommarjobb så ska anmäla mig ikväll tror jag. 

Just nu sitter jag och kollar på "this is it" med Michael Jackson. Än så länge är den inget vidare tycker jag. Eller han är ju grym men konstig film.

Sjalen här nedanför är sjukt snygg ju !

Nu väntar plugg.. Jag har 28 sidor historia att läsa och en engelska uppgift att göra.

MAY I HAVE THIS BEAUTIFUL SCARF?


Topshop £14

I WILL ALWAYS LOVE YOU




Idag kör jag på jeansskjorta och vanliga jeans. Alltså jeans på jeans. Jag gillar det!

Darin – You're Out Of My Life
Alicia Keys – Try Sleeping With A Broken Heart



I WANNA GO BACK










YOU´RE JUST ANOTHER GIRL

Klockan är redan åtta! Jag kan verkligen inte förstå varför tiden ska gå så jäkla fort hela tiden? Snart måste man ju gå och sova..

Det har blivit sjukt dåliga uppdateringar nu i veckan och är rädd att det kommer fortsätta i samma spår. Det är som sagt mycket att göra. Men jag gillar det. Idag lagade vi korvstrogranoff och ris. Och till kvällsmat/godis blir det mjölk och cocopops. När vi var och handlade förut kunde jag inte bestämma mig vilket paket vi skulle ta. Jag stod där och skrattade åt mig själv. Tillslut blev det paketet där det stod "Kid´s happy moment". Det är så det ska va!

Jag kan meddela att värdet fortsätter skina här i Alingsås. Det är underbart!



SOMMARJOBB ????

I förra veckan lämande jag ut två cv:n men det räcker ju inte??

Idag fick jag ungefär 10 telefonnnummer av min moster som jag ska ringa nu under veckan och höra om de tar emot mig. Hoppas*. Det hade känts så sjukt bra om allt var spikat och klart så man kan planera sommaren. Jag ska ringa golfbanan här i Alingås och hoppas verkligen jag får jobb där. Där kan man vara ute om sommarna och få fin färg på kroppen. De har resturang som man kan servera i och lite sånt.


min bild på mitt cv

FULLT UPP

Det är redan måndag kväll !? Hallå? Det har gått i ett sedan klockan sju imorse kan man säga.

Jag slutade klockan ett idag men ändå har jag inte fått vilat. Jag begav mig direkt till stan för att "fixa" håret. Nu har jag klippt två centimeter och det märks tydliagre än vad jag hade hoppats på. Men det växer ju ut som jag brukar tänka. Ingen fara skedd. Efter det tog jag och Camilla en magnum på TORGET. Lovely i say. Första glassen är nu äten och sjukt vad god den var. Magiskt nästan. Haha.

Om jag ska berätta min dag i detalj så åkte jag hem vid tio över tre. Åt lite granna och satt vid datorn. Det var ingen lång stund för sedan skulle jag iväg och spinna. Jag var lite trött/seg innan passet började men det blev mitt bästa spinningpass hittils tror jag. Jäklar vad svetten rann!

För en stund sen käkade jag makaroner och falukorv. Det var lite gott faktiskt. Nu ska jag viiiiiiiiiiiiiiiiiila.

(Jag vet inte vad jag gör för fel. Våran tvättmaskin läcker vatten!!!) Och nu tvättar jag en nagelklippare. Den låg i mina mjukisbyxor och jag råkade få med den. Typsikt! Mamma hjälp mig



KVÄLLSFIKA

Nu har jag precis ätit upp mina fruktbitar. Jag, Fredrik och John har ätit lite söndagskvälls fika som jag älskar. Te, brieost smörgås med salami och knäckebröd med mesost. Det är kärlek till den maten.

Imorgon är det måndag och då ska jag:
- vara i skolan klockan åtta
- ha idrott
- åka direkt efter skolan och förhoppningsvis få en klipp-tid
- plugga
- spinna
- äta makaroner och falukorv

LOVE


VÅRIGT






Idag gick jag bestämt ute i vårjackan och frös inte det minsta. En aning drog det när vinden kom men inte mycket. Man blir lycklig av bra väder, det är fantastiskt.

Jag har haft en grym helg med härligt folk!

(bilder från förra årets vår)

GO SÖNDAG

Det har redan gått tre dagar här hemma utan föräldrar. Efter många timmar i bussen har de äntligen kommit fram. De var cirka 18 timmar försenade. Men idag fick jag sms om att de åkte skidor i backen och att det var strålande sol. Glad för deras skull. Vem vill sitta i en buss i 42 timmar och ha dåligt väder?

Allt går bra här hemma också. Mat har jag lagat, tvättat har jag hjort och städat har jag också gjort lite grann. Igår lagade jag klyftpotatis, lökig gräddsås och pannbiffar till mig och bror. Det blev riktigt gott faktiskt! Idag har vi dock ätit rester men det funkar det med.

Ikväll vet jag inte om jag blir utan kompis eller med kompis. Jag har ju haft kompisar här två dagar så gör ju inget att vara själv. Men hade inte tackat nej till att camilla kommer och sover här.

Söndagen har varit go! Under morgonen/förmiddagen så kollade jag på Vasaloppet. Sedan tog jag mig en sanbb dusch. Moa ringde och frågade om jag ville hänga med till stan och bra var det. Nu har jag äntligen nya hårspännen och toffsar. Vi hängde en stund i solen och njöt av varandras sällskap tillsammans med mandis.



AS USAL

Samma gamla vanliga men ack så braaaaaaaaaa!!!

Eftersom det är lite FF hemma hos mig har mina vänner kommit hit. Idag kom Moa och Amanda hit och vi har gjort det vanliga. Godis, skratt och ... Säger inget mer. hehehhe. De är typ...bäst? Amanda var lite småkär*

GODNATT

LITE SWEET SÅDÄR

Justin Bieber – One Time


GO LÖRDAG

Dagen började med soffhäng. Hur gött som helst verkligen. Först var det bigget loser och sedan ett program om svenska längdskidlandslaget med kalla, hellner, olsson, haag och alla härliga skidmännsikor. Jag vill också vara med i landslaget. De verkar ha så kul. Kunna vara sjukt bra på någonting, tex skidor !

Nervositeten steg ju närmare klockan blev 20 över 11. Oj, vad ont i magen jag hade. Vi skulle ge oss ut på planen igen och döma. Efter förra helgens bravader så var vi nervösa. Men det gick bra faktiskt! 250 kr rikare.

När jag kom hem satte jag mig på min trappa och åt mat. Det var inte kallt! Där satt jag cirka 45 minuter och njöt.

Ingen hemma känns faktiskt riktigt gött nu. Igår hade jag lite ångest men klarade att göra mat. Jag hade i för sig två goa vänner som hjälpte mig. Och vi hade en mysig kväll igår trots en dålig film. Haha. De männsikorna är bra dem även fast jag inte träffar de så ofta känns det alltid så bra!


gammal bild men ack så vacker

TODAY




Jag drar till skolan om en kvart och ska stanna där till fyra. Det är ju real pain nästan. Vi har en håltimma på två timmar  också. Funderar på att träna men har inte bestämt mig. Det enda jobbiga idag är väl engelskan. Vi har något muntligt men vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag överlever nog.

Ikväll kommer i alla fall några tjejer, och vi ska laga mat och ha det bra. En bra start på helgen. Mamma och pappa har åkt och det är lite ledsamt nästan. Hehe.

Imorgon ska jag våga dömma igen. Hur komer det gå??

HA EN GRYM FREDAG !!

I WANNA JUMP HIGH



The Features – The Idea of Growing Old

Jag vill: bli en framgångsrik och lycklig kvinna
Jag har: en 3,6 år gammal mobil som är helt ute
Jag är: i italien om 4,5 månad
Jag kollar: på förkväll på tv4
Jag gillar: att ta en kopp te och läsa bloggar
Jag älskar: livet när det är som bäst
Jag saknar: när jag, moa och camilla satt i båten och hade det jävligt bra
Jag känner: att jag ibland saknar att vara liten och problemlös
Jag mår: bra trots det är mars och typ 10 minusgrader
Jag tror: det kommer bli en bra sommar
Jag äger: äntligen ett par vita converse
Jag hoppas: jag träffar en fin kille i sommar


THEY WILL SOON LEAVE

Okej. Jag har nästan aldrig varit utan min mamma och pappa i 10 dagar. Eller jo, när jag var och konfirmerade mig var jag i för sig borta från dem mer än tio dagar. Men knappt för det fanns "hälsa på-dagar". Nu lämnar de till och med mig hemma nästan ensam med matlagning, disk, tvätt, strykning och sånt. Jag måste ut och hämta tidningen på morgonen. Den som annars alltid ligger på matbordet.

Herregud, det kommer gå galant! Jag kommer lära mig mycket förhoppningsvis.

Jag hoppas också de får en underbar resa utan mig och min bror. De åker imorgon vid nio och ska åka buss i ett dygn. Tänk under alla de timmar de sitter i en buss kommer jag hinna med massor. Skola, träffa kompisar, sova och lite till.



Idag: Skola och sen stan med Camilla. Jag delade ut två cv:n. Ett till gårdscafét och ett till intersport. I helgen ska jag ta tag i mer saker som handlar om jobb. Jag vet inte vad jag gör om jag inte får jobb. PANIK!!





SKJORTA OCH JEANS!


skjorta -primark och jeans- river island

och converse såklart !

(jag har skottat en liten "väg" på altanen)

YESTERDAY AND TODAY

Igår var jag hemma i stort sett hela dagen och vilade. Jag mådde dåligt så orkade varken med datorn eller bloggen. Ja, vad gjorde jag? Vilade, åt, kollade på film, sov, åt, läääste i två timmar, åt och sen sov jag hela natten. Jag satt i eftermiddagssolen i typ fem minuter också. Det var ganska skönt det med !

Nu sitter jag här och dricker mitt te. Jag känner mig bra just nu så ska gå till skolan. Som tur är har vi kort dag idag, slutar kvart över elva. Tyskaprov står sist på schemat. Inga planer idag som jag skrev. Men kommer bli jäkligt rastlös om jag inte gör något idag. Men åsido kan jag må dåligt senare igen så blir nog hem och vila.

Det är fint väder och man ska vara ute men tycker det är lite för kallt fortfarande. Idag ska tempen ligga på cirka -4.



OKEJ ! PÅ LÖRDAG SKA JAG KLIPPA MIG OCH LÄMNA UT CV TILL CAFÈER I STAN !
NU HAR JAG LOVAT !

THE PLANS THIS WEEK

Onsdag: skola, träna med mandis
Torsdag: skola, vara hemma(kolla på my sister´s keeper)
Fredag: skola, laga middag med vänner (mamma och pappa åker till italien)
Lördag: träna, träffa moa och amanda?(lördag är våran dag)
Söndag: som vanligt, gå igenom kommande vecka


NATURAL OUTFIT



Gillar den här outfitten(?) starkt. Redigt fräsh. Om man ändå vågade !

HOPPAS PÅ EN RESA TILL

Sommarplanerna är väl inte så många egentligen. En resa till Italien i mitten av Juli. Det är lite dumt för det är liksom i mitten av sommarlovet. Detta året har jag tänkt sommarjobba men när? Slutet av sommaren eller början?

En resa till London i sommar igen har vi börjat prata om och jag vill mer än gärna åka dit igen. Fatta vad underbart! Det hade varit gött att dra direkt när sommarlovet börjar men då får man antagligen jobba i slutet av sommaren. Vill man det? Får man ens jobb är ju den största frågan. Det börjar bli sent med att gå till affärer i stan.. hatar mig sälv för detta.


with you my friend !

1 MARS

Jag körde järnet på cyklen idag så nu ska jag lägga mig under filten. Med en kopp te.

I mitt senaste inlägg la jag upp en outfit. Jag hänvisade till en sida där man kan sätta ihop sin egen outfit. Jag har länge vetat om sidan men har inte tagit mig tid till att förstå hur man gör men det var superlätt. Ni lär fatta när ni går in på sidan. Det var väldigt roligt tidsfördriv. Jag har gjort ett par till outfits men visar inte dem nu. Stilarna jag kommer visa är väl inte riktigt min stil (nu) men tycker det är sjukt fint när man har sådan stil.

Nästa steg för mig är att, våga ha hägklackat.



ÖNSKETÄNKANDE



Gör din egen outfit på www.polyvore.com

NO LIFER

Nu sitter jag med min älskade mattebok igen. Jag vet inte riktigt vad som har flugit i mig men tycker det är skönt att jobba hemma.

Idag var jag hos tandläkaren igen och idag fick jag ny båge. Den är tjock så snart kommer jag ha fruktansvärt ont i tänderna tror jag. Men jag överlever nog detta med.

Ikväll har jag tänkt att köra ett spinningpass. Det var ett tag sen nu så det är dags igen.


saft

MUSIK

David Guetta – Memories (Featuring Kid Cudi)
Alicia Keys – Try Sleeping With A Broken Heart
Ke$ha – Take It Off

NU: cykla till skolan i det härliga vädret (ironi)

RSS 2.0