THE SHOES

Behålla eller byta?



Problemet är att sulan under hälen trycks ihop och då var man tvungen
att köpa till något. När de kostar 500 ska man väl inte behöva köpa till
något? Så därför funderar jag på att lämna tillbaka och köpa några andra!

GRILLA

Godsolkväll!

Solen skiner och det är ganska varmt ute faktiskt. Nu ska familjen grilla hamburgare och gotta oss på altanen. Första grillen för oss faktiskt, inte dåligt gott.

Måndagen har varit bra. Inget jobbigt i skolan och efter det drog jag och Ronia till stan. Och ja, vad fan hände? Jag brände 1750 kronor bara sådär på skor och jeans. Buhu, fast egentligen är jag nöjd som fan. Jeansen satt som gjutet och skorna var super nice men ska nog byta för de krångla lite i hälen(svårt att förklara).  Visar bilder senare.

Och imorgon är vi ledigaaaaaaaaaaaaaa !

update bilder


?



Hoppas det stämmer !

BALEN 2010



Krona och min stiliga bror !


ONE LAST TEST FOR THIS WEEK

Vi har ett historia prov nu på morgonen och det kan gå hursomhelst. Läraren har varit otydlig på vad man ska plugga på så vi får se hur det här går....

Jag vill bara ha helg och fredagkväll för idag ska jag och två vänner på sex and the city 2. Den fick väldigt dåligt betyg i tidningen men hoppas den är bättre än vad de säger för den är ändå 2,5 timma lång !!


THE SUN

Godkväll (!!!!)

Jag blir sur på vädret. Dåligt på dagen men sol på kvällen. Men inga sura miner för morgonen var hur go som helst. Självklart vaknar jag halv åtta när man har sovmorgon till tolv, drar på mig joggingskorna och springer en runda på 3 km. Sen väntade en god frukost, te och macka. Segade och degade till tolv och cyklade till skolan.

Under eftermiddagen tog jag mig en tripp till allum helt by myself. Jag fick med mig två bas-linne (tråkigt att köpa) och en bikini. Nu behöver jag (bara) jeans, en kofta, väska, skor osv.


Bikini från (wrap) från stadium 149 ;-/delen
Ett svart och ett vitt linne från hm 49,50 ;-/linnet



HEJ

Egentligen tycker jag att om man ska blogga ska man uppa ofta och ha bra inlägg. Jag menar att jag ska lägga bloggen åt sidan för ett tag men ibland blir man så sugen och bara måste skriva om något meningslöst. Det är ofta fint väder när jag vill blogga, antar att det är min inspirationskälla. Man är glad och kan ta lite finare bilder.



Annars tar skolan ganska mycket tid, i alla fall mentalt. Jag försöker att inte sitta så mycket vid datorn utan istället vara ute nu under våren, datorn kan man sitta vid under vintern.

hejdåååååååååååååååå

COSY

Godmorgon !

Sjukt vilken mysig kväll det var igår. I alla fall tyckte jag det. Vi satt ute i 6 timmar och bara pratade, åt mat och drack kaffe. Det var jag, Louise, Camilla, Linnea och Moa.

Nu ska jag snart hoppa in i bilen och fara til stugan. Lite trött sådär efter 6 timmar sömn men kan vila i bilen. Eftersom jag ändå inte hade något planerat denna lördag så kände jag att det vara lika skönt att vara i stugan. Så ha det bra ! Kommer hem imon igen !

PLANS THIS WEEKEND

Det är fredag och jag är nästan klar med skolan. Vi klämde in en liten håltimma så tog mig tid till att fixa lite grjer som köpa frimärke, ta ut pengar och packa inför imorgon. Vi har under förmiddagen haft vårt sista nationella prov. Det kändes faktiskt bra så hoppas det går bra med!

Ikväll blir det tjejkväll med samma tjejer som senast. Jag msåte dock åka hem på kvällen för imorgon åker jag till stugan igen. Hoppas på skönt väder så blir det gött. Jobb vet jag inte om det blir..


PLANS THIS WEEKEND

Det är fredag och jag är nästan klar med skolan. Vi klämde in en liten håltimma så tog mig tid till att fixa lite grjer som köpa frimärke, ta ut pengar och packa inför imorgon. Vi har under förmiddagen haft vårt sista nationella prov. Det kändes faktiskt bra så hoppas det går bra med!

Ikväll blir det tjejkväll med samma tjejer som senast. Jag msåte dock åka hem på kvällen för imorgon åker jag till stugan igen. Hoppas på skönt väder så blir det gött. Jobb vet jag inte om det blir..



THE NATURE

Jag går ut på verandan och tar ett djupt andetag (med näsan) och känner alla ljuva dofter från naturen. Det luktar verkligen vår/sommar och det är ljummet.

Nu sitter jag och lyssnar på Eric Saades nya album. Nice man !


FOR THE FIRST TIME


skjort t-shirt - wani design
shorts - top shop
converse

Sol till en början men för en kvart sen började det regna och åska. Lite mysigt faktiskt idag fast hade hellre suttit på en uteservering idag med men var ändå tvungen att plugga lite.

Jag har hittils klarat av 5 prov den här veckan och nu har jag bara ett kvar, sista nationella för det här året och det är i Matte A. Jag är inte alls orolig för behöver inte ha så många poäng för att få Vg men klart jag ska satsa hörgre men vg så är jag nöjd.


THE WAY IT IS

Jag har inte orkat eller haft lust att blogga de senaste dagarna. Istället har jag tagit vara på den värmen vi har fått. I tisdagskväll tog jag och Amanda en promenad i det härliga vädret och igår var jag och camilla på stan hela dagen. Vi satt fört i solen i några timmat, sedan lite shopping (fick med mig två toppar och studenpresent) och sedan satte vi oss lite till i solen och glassade på en uteservering.

Två kanondagar helt enkelt !

Nu sitter jag här på min altan i bara t-shirt, hur skönt som helst, jag har glömt hur skönt det är när det är varmt redan på morgonen. Lite utomlandskänsla faktiskt nu. Jag kan bara säga att jag är glad och tacksam!

Jag skulle gått upp klockan åtta för att få lite mer tid till plugg och sega på morgonen. Jag vakande istället klockan nio så nu har jag lite bråttom, måste plugga, äta upp och platta håret. Hade!

17 MAJ

cause when I stare in your eyes it couldn´t be better

Nu drar skolan igång igen efter långhelgen.. hur kul kan det vara? Jag har 10 prov kvar och 5 av dem är den här veckan, hur tänker lärarna? Man har knappt gjort ett skit under hela året (känns det som) så ska man nu ha hur mycket som helst. Jag skulle inte tacka nej om sommarlovet började imorgon..


YOU HAVE SUCH BEAUTIFUL EYES


Vågat av mig att ens lägga ut den här bilden. Jag blottar mitt rätta jag. Ute i skogen, orange keps och en kopp kaffe. Japp, där har ni mig !

Helgen har varit bra som alltid uppe i stugan. Vilat har jag banne mig inte gjort, uppstigning klockan sju varje dag och ute i skogen klockan åtta. Och sedan jobbat till klockan halv fem. Och efter det direkt hem till stugan för mat och lägga sig på soffan till klockan slog sängdags.

De flesta tycker nog det här låter fruktansvärt tråkigt och allt sådant men när man har en bror och en pappa som jag har blir det aldrig tråkigt. Så jag hoppas vi åker upp nästa helg med.

HADÉ

Det var några dagar sen jag skrev. Jag känner mig väldigt opepp på bloggen just nu men det kanske kommer tillbaka något sug senare, you never know.

Jag ville bara säga att jag drar till skogen idag och stannar till söndag, möjligen måndag.


one year ago


THREE THINGS

Måndagen kan beskrivas
- Tyska nationella
- Konditionstest
- Redovsining
- Mellanmål hos Amanda
- Slappt
- Inget plugg !

Ååååhh, snart är det helg och kanske förlänger man den med en dag till, ooh nice !

WE ALL HAVE OUR UPS AND DOWNS

Nu ska jag strax kila iväg och spela lite bowling. Det var verkligen inget som passade mig ur garderoben idag men något fick jag på mig i alla fall. Vi ska fira camilla lite och så.

Ikväll ska jag titta på prisonbreak, så jäkla bra så jag dör lite. Så något att se fram emot denna söndagkväll. Jag vill inte, vill inte gå till skolan imon.


I ACCIDENTALLY ON PURPOSE

Tjena !

Jag har legat obekvämt i min trappa i ingånen till mitt rum och pluggat matte. Det har gått både bra och dåligt, ska satsa på ett mvg men ska vara nöjd med ett vg för det är det jag kommer få tror jag åtminstone hoppas jag det.

Det är söndag och man är lite seg men lite härligt seg idag faktiskt. Chilla på det och bara njuta av helgen som fortfarande existerar. På torsdag börjar våran långhelg och då blir det nog jobb i stugan (money till mig) och bara släppa allt och njuta.




RIGHT NOW

Jag har icke haft tid för datorn på två dagar. Istället har jag tillbringat tid med vänner, skolan och i soffan. Det har känts skönt att kunna skjuta den åt sidan.

Just nu ligger jag i soffan och kollar på handbollsfinalen, herrar. Sävehof mot Drott. Heja Drott! Det står 1-1 efter 6 minuter. För exakt ett år sedan satt vi i globen och hejjade på Alingsås (saaaakna väldigt mycket den känslan). Men skall icke deppa utan vara glad för att jag upplevde det då.

Igår var jag hos camilla med härliga tjejer. Vi satt runt matbordet hela kvällen och pratade och spelade spel. Mycket uppskattat. Sov över där och kom hem hit halv två, duschade och sen iväg på kalas. Och kom hem precis.

Då vet ni, hörs kanske imon!

WHERE DO YOU GO?

Nu är jag helt död. Jag skulle kuna somna här och nu och vet inte varför jag inte gör det. Kanske för jag måste äta min fruktsallad innan och borsta tänderna. Träniningen igår gjorde så jag fick SJUK träningsverk, alla som har varit med mig idag har fått lida för jag har klagat. Och det var inte lätt att springa i början på träningen heller men sen kommer man in i det. Och nu är det värre igen! Vila i tre dagar nu i alla fall.

Ska visa vad man får på händerna de första passen med klister.

inte så härligt

TOO MANY BARRIERS


Drog på mig mian shorts jag köpte i london och satte mig i solen.

Jag kollade mig i spegeln på nära håll förut och upptäckte att jag glömt noppa ögonbrynen. Lite panik där men nu är det klart. Jag har tydligen bara tittat på mig själv på långt håll för att slippa se ansiktet på nära håll.

Jäklar i helvete vilken träningsverk jag har i benen. Stel som en farbror. Men självklart ska man träna idag igen sen är det över för den här veckan.

IF I WALK WOULD YOU RUN?


Under hundralappen ligger detta armband på och kommer från kappahl. Härligt färgglatt och örhängen finns också i samma färger.

APRIQOT



Väska som blondinbella designat. Ska man köpa?

I´M DONE TRYING



Herregud vilket bra väder det var ett tag. Jag satt ute i cirka två timmar och stekte på altanen. Hoppas man har fått lite färg nu bara annars är det ju menlöst.

Vi slutade klockan tolv idag så ganska go dag om man säger så. Snart hoppas jag att jag kan möta camilla på stan och sedan åka och träna med laget. Det är härligt att ha fasta tider även fast det var skönt att bestämma själv också.

Asher Book – Try

MY COMEBACK

Något jag inte berättat. Jag var på handbollsplanen igen idag.

Jag var inte nervös, jag kände mig som hemma och det var riktigt gött att svettas och verkligen ta ut sig. Allt kändes precis som vanligt, som om jag inte slutade för cirka ett år sedan. Jag har bestämt mig för att känna på det i två veckor innan uppehållet och sedan bestämma mig hur jag ska göra. (väldigt mycket "jag" meningar men bloggen handlar ju om mig??)

Först en faktiskt ganska hård inneträning. Man (jag) blev rejält trött där ett tag och trodde jag skulle spy men det hölls inne. Sedan var det intervaller. 6 vara runt köllera som det kallas och lite vila mellan varven. Där dog man igen en aning men jag sitter här levande, hur går det till?

Saker jag vet om morgondagen
1. Jag kommer vara seg i kroppen
2. Nationella i tyska
3. Träffa camilla och kanske äta på kina (Gott)
4. Träna


just nu

BACK ON TRACK

Efter en helg med frihet och lugn är jag tillbaka i ekorrhjulet.

Huvudet värker och jag behöver träna. Det får nog bli en sväng till gymmet senare.

Just nu sitter jag ute på trappan och pluggar matte. Nationella nästa onsdag och man måste vara förberedd för annars går det åt skogen förstår ni.  Engelska hör- och läsförståelse imon och jag är inte taggad med så får det vara för orkar inte bry mig. Nu vill jag bara ha lov, chill med vänner, grillkvällar, solning och mys !

Ge mig det nu och jag är nöjd.



RSS 2.0