TOOK MY TIME

Varför är jag sådan? Varje gång jag säger att det inte blir några uppdateringar blir det fler än vanligt. Jag får väl ångest eller något. Jag tyckte jag hade så fina kläder på mig idag så ville visa er en gång till.




Hoppas ni har haft en utmärkt torsdag !

I KNOW YOU CARE


one last picture doesn´t hurt

I just want a good anserw soon.

MY WEEKEND

Under den kända supa-helgen tar jag med mitt pick och pack till Dalsland. Där har jag spenderat mina senaste valborgsmässoaftnar så ska inte bryta den trenden. Det känns på sätt och vis surt att missa helgen här men nästan mer värt att åka bort känner jag. Orkar inte med alingsås för tillfället och så känner jag alltid den här tiden och kanske därför jag flyr staden varje år?

(En liten parantes vad jag har gjort de senaste dagarna)
Jag vill bara påpeka att jag hade en bra tisdagskväll. Träffade en "gammal" vän och det var uppskattat. Idag var jag med Camilla och båda var lite halvsega men vi underhöll oss med massa roliga youtube klipp.

Snart ska jag slänga mig på sängen och lyssna på musik och drömma mig bort. Jag kommer inte uppdatera på hela helgen och förmodligen inte imorgon heller. Men jag är säker på att jag överlever utan bloggen !

I’m flirting with my eyes

Engelska nationella - check
Naturkunskapslektion - check
Tyskalektion - check
Företagsekonomi - check

Då har man klarat av denna dagen med. Nu är det cirka 28 skoldagar kvar till sommarlov. Jag kommer inte ihåg om jag skrivit det innan men nu skrev jag det i alla fall för det är viktigt. Jag vet också vad jag ska syssla med i sommar. Jag ska passa barn uppe i ängabo.

Nu kommer camilla snart hit och då blir det partaj.


en gammal bild fick det bli för jag bör inte visas på bild en dag som denna

!(!)

Godmorgon, godmiddag, gokväll!

Jag känner mig lagom pigg idag. Vi har haft en sådan där jobbig 8-4 dag idag. Och på håltimman så tränade jag. Det är väl ändå ganska bra jobbat? Nu behöver jag egentligen ut i det fina vädret för att införskaffa ny energi. Men vad gör man, man sitter här istället.

Nu ringde en man från alingsås handbollsklubb och frågade varför jag har slutat. Läskigt.


THE CRUSH WON´T GO AWAY


bilden talar för sig själv, dålig men cool

Nu ska jag göra något vettigt

JAG VILL DÖ LITE

Godmorgon och det är inte med glädje !

Klockan är tidigt på morgonen och det kliar på mina ben och i mina handflator. Jag har typ fått någon allergisk reaktion, sjukt irriterande. Snart ska jag kila till skolan men blir det värre ska jag traska hem för jag vill inte gå runt och klia mig på benen i skolan? Då dör jag hellre.

Inte så dumt att gå hem heller för bara ovärda lektioner idag ändå. Så vi får se.


3 HOUR



Jag älskar min cam. Här ser ni att mina tänder börjar glida isär. Hjälp mig, jag vill inte ha något mellanrum där. Fast jag tror det löser sig i slutändan för jag ska ju ha rälsen i ett år till. Jag vill ta bort den nu !

Vart fan tog söndagen vägen? Har man gjort något vettigt? Nej eller? Varit ute en hel del och det är väl bra men pluggat har jag ej. Jag tror jag har fått mer än nog av det den här veckan. Imorgon får det bli nya tag. Jag är lite nere och vet väl svaret egentligen men vill inte dela med mig av infon.


MELROSE Co & ZARA


Ett svart linne från Melrose Co.


En vit tunika från Zara !

Jag är rikgti nöjd. Lite fler sommarplagg till garderoben skadar aldrig! Fast nu kan det ju gärna bli lite varmare så man kan grilla ute och dricka några cider med härliga vänner !

SILLY BOY



Här sitter jag med världens flötigaste hår och försöker roa mig själv med webcam. Jag vill inte ens visa mig men ni får ta en titt på mitt raka fina hår innan det blir lockigt igen.

Det är söndag och jag gillar det inte idag. Jag brukar göra det men inte idag. Det finns en hög med plugg. Istället för att sitta inne med skolarbete vill jag göra något som tar mig långt bort, träffa goa männsikor eller något.

MISSING YOU

Här sitter jag proppmätt efter middag med familjen. Det serverades köttfärsspett med bacon lindat runt, mycket sallad och chips till det. Så underbart gott! Och till det mycket skratt.

Jag har tagit kort på den två plagg jag fyndade idag men ni får suga på karamellen en stund till. Dagen har förövrigt varit bra med vänner, shopping och god lunch !


Här har ni min outfit
Randig tröja - lindex
Vinröd baseballjacka - carlings
leggings - ginatricot

och till detta mina convere !

YOUNG DAD




Somnade kunde jag inte igår och vakna tidigt gör jag. Vad är det för fel??

Nu sitter jag här för mig själv och lyssnar på Hoffmaestro - young dad, galet go låt. Jag har plattat håret för "orkade" inte tvätta det. Jag gjorde det senast igår eftermiddag så kändes inte nödvändigt att göra det nu.

På tal om igår, två kompisar kom hit en stund och tjötade. Bättre än att vara ensam om man säger så. Snart ska jag klä på mig en lätt outfit för att sedan bege mig vidare mot tåget. Idag ska jag, amanda och moa till kungsbacka och titta i lite affärer och hoppas jag hittar lite fint också.
(ska försöka ta en bild på min outfit)

PUSS

TO BE WITH YOU

David Archuleta – To Be With You

I've been alone so many nights now,
And I've been waitin' for the stars to fall.
I keep holdin' out for what I don't know
To be with you, just to be with you.

So here I am staring at the moon tonight,
Wondering how you look in this light.
Maybe you're somewhere thinkin' about me too.
To be with you, there's nothing I wouldn't do

"SUMMERWORK"

Jag vet inte hur man säger sommarjobb på engelska men tyckte summerwork lät bra. Idag stod det vilka som har fått sommarjobb inom kommunen och jag blev lättad när mamma sa att jag var med. Det känns jättebra att ha något jobb i alla fall. Inte bäst betalt men ändå ett jobb. Nu är frågan vad man ska göra under 2-3 veckor.



Jag har suttit och pluggat naturkunskap sedan halv tolv. Men behövde en paus nu kände jag. Det är typ hundra frågor man ska svara på. Jag måste göra det nu för kommer inte ha tid nästa helg. Provet är på fredag nästa vecka men är inte hemma då. Jag hoppas jag kan göra det veckan därpå.

MOVE

Godmorgon och jag säger det med glädje!

Det är inte många moves man har gjort än så länge. Men snart så tänkte jag förflytta mig från sängen till skrivbordet eller något liknande. Eller jag hamnar nog i duschen först. Jag är i alla fall ledig idag och det känns otroligt skönt. Fast jag har några grejer jag måste ta itu med också men det gör jag med några koppar te.

Inga planer för ikväll direkt, hade tänkt se challe kristiansson men efter om och men blev det inte så. Tror inte jag hade kunnat få tag i biljetter ändå.

OCH jag längtar till imorgon för då ska jag shoppa! Det var typ tre veckor sen sist(!!)


bjuder på denna sköna bild, tagen för några minuter sen

NÖJDAST

Jag är sjukt nöjd nu. Klarat av veckan och jag är ledig imorgon. Jag har fått mycket beröm för mitt reportage s bättre kan det inte bli. Vi hörs mer imorgon för nu ska jag dricka upp mit te. Kram



ALMOST DONE

Jag sitter inne i ett klassrum fullt med massor av datorer. Vår annars ganska okoncentrerade klass sitter och jobbar seriöst med reportaget. Det beror nog mest på att alla vill imponera och göra ett bra resultat. Vi ska göra ett reportage om våra mentorsföretag. Jag har hand om Mio och jag intervjuade Jens och har nu skrivit ett reportage om honom med vinklingen personal och rekrytering.

Jag har visat reportaget för vår svenskalärare och tror hon tyckte det såg bra ut. Nu ska hon bara titta på en sak jag har ändrat. Och om det är bra är jag ledig imorgon. Så det är värt att sitta kvar idag och göra klart än att komma hit en stund imorgon.

Jag har nog med plugg ändå imorgon (!!)


NEW

Ny fattig header men den får duga för stunden. Bättre än snöbilden.
Klicka F5 om ni inte ser

TE, FRALLOR OCH KRÄMBULLE



Mycket uppdateringar idag. Just nu bläddrar jag i skolkatalogen, fick för mig att det kunde vara kul. Kika lite extra på vissa killar eller något. Idag känns pluggpressen mycket lättare för jag har jobbat av mycket. Nu ska jag bara finslipa på reportaget.

Skorna nedanför är ju inte dåligt snygga, eller vad tycker ni?

THE AMERICAN CONVERSE


TAKE YOUR SWEET TIME

Om cirka en halvtimme drar jag mig till skolan. Det blev en sovmorgon idag. Inte på schemat men på mitt schema blev det så. Jag har inte sovit så bra det senaste nätterna så jag behövde det.


jeans- river island, linne - newlook

Ignorera starkt mitt ansikte !

SOMMARFIN




VOLANG





Volanglinne från HM, 149;-

INGET KUL LIV



Som jag sagt så mååååånga gånger den här veckan. Det är plugg som gäller.
Jag tröstar mig med flera koppar te och skorpor. Då fungerar det ändå okej.

Till helgen blir det i alla fall freeport med goa tjejer. Något att se fram emot i alla fall.
Kollade kontot idag och det var inte helt fel om jag säger så!!

Can you light it up?

KVÄLLSPROMENAD




Det fick bli en kvällspromenad med musik i öronen. Ååh, nice.

WHAT IF

Slutspurten har börjat i skolan. Snart börjar de nationella proven och jag måste förbereda mig rejält och lägga ner massa tid på plugg så jag får högre betyg än vad jag har. Tanken på det är jobbig men det kan vara värt det.

Såhär bekymmerlös vill jag vara

OTAGG

Man är uppe i alla fall och ska snart kila till skolan. Det är helt sjukt vad otagg jag är på den här dagen. Efter skolan ska jag sätta min näsa i plugget med en gång. Vi ska vara klara med ett repotage på fredag och vill göra så mycket som möjligt de första dagarna. Hjälp mig !


LEDIG IMORGON?

JAG VILL VARA LEDIG IMORGON!

Dessa två helgdagar har jag gått upp sju så nu vill jag ha helg på riktigt. Men nehe då, imorgon är det skolan klockan åtta. Då ska vi sätta våra näsor i matteböckerna igen.

Det har förövrigt varit en superbra helg med massa handbooooooooool!

INGEN BLOGGNING I HELGEN

Ledsen att säga det men det kommer inte bli någon bloggning i helgen. Det är potatiscupen  i stan (en handbollscup) och jag ska döma lördag och söndag.

Vi ses på måndag!

DONE!




Efter flera timmar plugg så är jag klar, det är så himla härligt!

Utvecklingssamtalet gick väl bra, inga G vad jag vet! Jag ska bara jobba mig upp till mvg i några ämnen, hoppas bara jag klarar det för det hade varit sjukt underbart. Men eftersom min klass inte är så ambitiösa är det svårt att vara det själv också. Men ska satsa allt på engelska, matte och svenska nu det sista.

Jag ska snart koka mig en kopp te och njuta resten av kvällen.

Har ni haft en bra Torsdag? (Snart är det bella&tyra show, missa inte det)

TORSDAG




God eftermiddag!

Jag kom nyss hem från tandläkaren. De spände bara lite i tandställningen så det känns sjukt ovärt att åka dit men det är säkert bra även fast jag inte märker någon skillnad.

Sen ska jag på utvecklingsamtal men innan det ska jag plugga lite och såklart ÄTA!

SEE YOU LATER



Jeansjackan åkte på idag och en lila/blå sjal !

Jag tog mig tiden till att bli lite fin i håret idag och plattade det. (ååh vad fin jag blev) Jag vet inte när vi ses men i eftermiddag/kväll i alla fall. Därför slänger jag in ett inlägg nu så ni är nöjda ! Puss och kram

125 KRONOR RIKARE

Jag kommer inte ihåg om jag skrev vad jag skulle få i pengar men nu är jag i alla falll 125 kr rikare. Pengar smakar gott med andra ord. Det var en hyffsat lätt match så det var helt klart värt att cykla typ 2x2 km (?).

På vägen hem stannade jag hos camilla i cirka en timme. Snacka och fick lite mat där också. Bra bra.

Nu är jag jäkligt trött, vet ej varför men solen tar väl på ens krafter och min cykelansträngning var lite väl hård kanske? Snart ska jag klicka igång ett avsnitt prisonbreak och äta den dagliga fruktsalladen!

Planer för morgondagen:
Skola
Tandläkaren
Träna (?)
Utvecklingssamtal
Plugga lite grann
Slapppppaaaa

helt okej dag

DAGEN OUTFIT


Grå tröja- jc
crocker jeans-jc
 svart linne- primark
 scarf- gamal
väska -primark
solglasögon - hm

Härlig våroutfit? Riktigt härligt väder även idag ! Suttit ute i solen med ronia en stund.

Ikväll ska jag och amanda döma, lite segt men okej.

HOW DO YOU SLEEP?


Den vita "saken" kommer från hm(gardencollection) 199;-



Dessa brillor kommer ju också från hm, kostar 59:- (tror jag)

Jag kommer antingen vara mobbad eller jättecool i dessa brillor. Vad tycks? Be unest! Thanks!

LEAVIN´ - JESSE McCARTNEY

Godkväll!

Jag har idag helt glömt bort bloggen. Inte haft en enda tanke på att jag ska uppdatera er. Tiden har bara rusat iväg så den är redan halv åtta snart.

Vid fyra fick jag ett sms om att mina saker från hm hade kommit. Jag har testat glasögonen och tunnikan men ahr inte bestämt mig ännu. Den vita tunnikan var lite stor men kanske behåller den ändå.. Och glasögonen är lite speciella men gillade de ändå.

Ni får snart se !


PICTURES




KARMA, KARMA, KARMA



Jag hoppas ni gillar mina små kollage av bilder! Och jag ger en puss till mina läsare!


Det verkar bli grillkväll ikväll med x-antal kompisar. Det blir säkert jättetrevligt och mysigt. Frågan är bara vad man ska ta på sig? Det är ju varmt nu men på kvällen blir det ju kyligt. Jobbigt!

Jag har pluggat lite granna också och hoppas det räcker till ett vg på matteprovet. Imorgon får jag fortsätta förbereda min intervju.

Hur mår ni?

Ha det bäst !

NERVÖS

Jag drömde en dröm inatt och det var inte kul. Vi har ett kommande projekt nu och vi ska intervjua en person. Och jag kom dit helt oförberedd. Jag anteckande inte, glömde spela in allt och satt och halvsov under intervjun. Nu har jag blivit nervös inför det. Det bästa är att jag  har två dagar på mig att förbereda mig. Puuh !!

Nu kilar jag till skolan !


SLEEPTIME

Efter några avsnitt prisonbreak är det dags att dejta sängen. Härligt värre! Imorgon ska man upp halv sju och det är skola på gång igen. Men snart är det helg igen för veckorna går fort. Vi startar upp med ett projektarbete i veckan och det kommer vara tufft men också roligt.

Gnight

YOU MAKE ME LOVE YOU


en bild från i förmiddags

Det fick bli en långpromenad idag igen fast idag med musiken istället för Amanda. Vi kunde inte riktigt matcha varandras scheman. En promenad är bra för kroppen och det är härligt att komma ut i friska luften.

Nu har jag nog gått in för dagen för det börjar bli lite kyligt. Det ska ju bli fint imorgon också så då får man ut igen fast skolan börjar imorgon igen.  Jag har ingen ångest men det är så sköööööönt med ledighet.

Vilket tråkigt inlägg men ni får stå ut. Puss och kram skumbanan !<3


THE WEATHER IS AWESOME

Godmiddag alla sköna människor!

Det är så himla bra väder här i alingsås. Strålande sol och det steker riktigt skönt. Dock har jag suttit inne hela förmiddagen och pluggat matte men jag avbröt pluggandet med en fika i solen med mamma och bror. Jag kan nu konstatera att det är inte gott att dricka varmt i värmen. Det ska vara lemon icetea när det är sol!




Jag sitter här i min underbara tröja från lindex och på benen har jag leggins. Så slappt och så skönt. En go söndagsklädsel med andra ord. Nu ska jag återgå till solning och lite plugg. Hej så länge !

HÄR HAR NI KVÄLLENS OUTFIT

God eftermiddag!

Nu kilar jag strax till tåget för avfärd till ida sandell stålsjö. Det blev en härlig promenad och mycket snack. Vi hade inte träffats sen i måndags så det var skönt att få prata igen, även fast vi hörts på sms varje dag, haha.



Fan, jag behöver ju mina converse till den här outfiten men de är inte hemma ännu.



UTEBLIVEN BLOGGNING

Medvetet och omedvetet blev det inga blogginlägg igår.

Jag var ute och satt i en brassestol i flera timmar och schtekte lite granna. Det var skönt. Jag satt lite vid datorn igår också men kände att jag inte hade något vettigt att skriva om så jag lät bli. Men jag kan lova att imorgon blir det fler uppdateringar för då ska jag plugga. Och i mina pauser ska jag blogga.

Nu:
Jag ska möta amanda om drygt en timme för att ta en långpromenad. Vi ska gå i nolhagaparken. För er som inte vet är det våran största park här i alingsås.



jag har lånat min brors tröja i några dagar, sjukt skönt!

TONIGHT

Nu ska jag kolla på Prison Break. Jag började kolla för några dagar sen och det är riktigt bra. Jag har aldrig tidigare sett ett avsnitt men har fått låna första säsongen av en vän. Och jag har hört att första säsongen är bäst, sen börjar det spåra ut så jag ska njuta !


ingen idé att anstränga sig att se bra ut

BACK TO NORMAL

För det första kan jag berätta att jag väger som vanligt nu. Jag har gått ner till 62 kilo igen. För er som inte vet så tränade jag och en kompis 30 dagar i sträck och då gick jag upp 1,5 kilo i muskler. Men nu tränar jag inte lika mycket och då har jag gått tillbaka till min tidigare vikt. Nu tränar jag 3-4 gånger i veckan och det är verkligen lagom.

Gårdagen var inte så lyckad på jobbet. Det var mer att jag skulle testa på det men det var inget för mig. Så jag gick inte tillbaka idag. Bad girl men att knacka dörr och sälja produkter var inte min grej. Jag kände att jag var "pain in the ass" inför de som öppnade dörren.


AWAY

Godmorgon !

Jag dunkar musik och förbereder mig för jobb. Snart ska jag få i mig lite mat och sedan dra mig till tåget som går halv ett. Det blir jobb hela dagen enda fram till nio i alla fall och då ska jag ta tåget hem igen.

Det betyder att jag inte kommer blogga idag.


NICE ?



Nästa vecka !!

I JUST WANT A LITTE BIT OF YOU



Idag:
Promenad och fika med moatoa
Imorgon: Halvett tåget till göteborg för jobb
Övermorgon: Halvett tåget till göteborg för jobb


I DON´T KNOW WHERE TO GO


1. Ser ut så nu
2. vill att mitt hår ska vara så nu


Godmorgon !

Ne, nu skojade jag bara. Jag har varit uppe ett tag men jag låg i sängen till elva. Det är mycket ovanligt men så var fallet idag. Det var nämligen så att jag inte hade någon anledning att gå upp. Det blev sent igår och inga tidiga planer idag inte.

Nu är jag nyduschad. Ska träffa moa senare och då måste man vara fräsh!

GIRLS NIGHT

Nu sitter jag hos camilla. Vi ska strax bli upphämtade av svärd och sen färdas till emilia. Det är tjejkväll på G. Jag har lämnat amanda och moa i sticket. De har nu bara sig själva att umgås med. Men hoppas de får roligt utan mig idag.

Men goingar, vi hööööörs imon!




LAST YEAR


jag minns den här dagen så väl, jag satt i solen på vår altan


den här outfiten var populär förra våren


blommorna tittade fram förra året med


vi planterade skog


vi var i gloooooooben när alingsås tog SM-GUUUUUULD (bästa dagen i mitt liv)


mysiga kvällar

Over and out


COUGAR TOWN



Första dagen på lovet är här och det är ganska skönt måste jag säga. Inte för att vi har haft det jobbigt i skolan men lov är alltid bra. När vi kommer tillbaka har vi bara 8 veckor kvar i skolan.

Just nu kollar jag på cougar town, en ny serie med courtney cox. Den verkar ganska bra faktiskt. Nu i början har man inte lärt känna karaktärerna men snart har man det.

Idag ska jag träffa moa och amanda på dagen. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det löser sig. Och ikväll ska jag träffa lite andra tjejer för mys. Det är så det ser ut nu men man vet aldrig vad som händer. Jag tror inte ens moa vet om att vi ska träffas, det är jag och amanda som har bestämt det.

Over and out!

I SHOW YOU




Ignorera mitt hår.

Min nya tröja älskar jag som kommer från lindex för endast 150 kr. Och shortsen köpte jag på topshop i london. Jag testade lite sommarkläder precis och det får mig inte att längta mindre. Fast det är en härlig tid nu med! Det får vi absolut inte glömma.


MY NEW "LEGGINGS"



De kommer från BikBok och kostaer endast 99 kr.

I`M ALIVE

Amanda trodde jag skulle dö när jag var ute och sprang förut men det visar sig att jag lever. Jag är lite seg och även dryg idag. Ingen aning om varför men jag kan skylla på att det är söndag och lite trist väder. Men jag har vilat upp mig idag kan man ju säga. Två filmer har jag redan avverkat och det blir nog en till innan jag slocknar för ikväll.

Mitt liv är inte så intressant idag så ignorera gärna det men hade lust att skriva ändå. Min mage skriker ben and jerry glass men orkar inte åka och köpa. Jag är too lazy. Det får bli en kopp te och några pepparkakor istället.


Pösigare tjej får man leta efter


EN SPRINGTUR

Jag sitter här och förbereder mig för årets första springtur. Det kommer bli spännande. Undra hur långt jag orkar springa idag. Men det största problemet är ju vad man ska ha på sig? Det är rätt varmt men blåsigt.




Jag har segat som tusan nu under morgonen med film och frukost. Riktigt skönt att bara chilla för det är looooooov. Just det ja, igår kväll kom jalle hit och umgicks lite. Det blev film och fruktsallad. Och amanda var jätteavundsjuk!

GOOD NIGHT

Gårdagens kväll var kanonbra, som alltid med den familjen. Vi har bara så jäkla kul åt ingenting hela tiden. De har ett biljardbord och det blev några matcher. Det gick verkligen skit i början men i slutet gick det bra. Men mina missar gjorde så vi bröt ut i skratt typ... hela tiden.

Det bjöds på påskmat och italiensk mat. Vi ska åka till italien tillsammans så vi smygstartade på med italiensk mat. Men det är ganska långt kvar dit. Cirka 100 dagar. Vi åker i mitten av juli och det är då det är som varmast överallt. Kommer jag överleva?

Idag är det strålande sol och man är glad! Jag har duschat, klätt på mig och ätit så jag är redo för dagen. Det är bara det att mitt hår inte ligger som det ska. Det är lockigt och krusigt.



CLOTHES


Jeansjacka - HM 299;-
Ljusrosa linne - Primark ca. 125;-
Leggings - Bikbok 99;-


Snart åker familjen till vänner i Hjuvik. Där bjuds det på påskmat. Gud så gott!

TALK TO ME



Mopeden är tvättat och så även cyklarna. Nu är det vår på riktigt. När man varit ute i garaget och dragit ut cyklarna för tvättning, då är det vår för mig. Vädret är väldigt växlande idag. Regn, sol och moln.

Varför är man så beroende av vädret?

WHAT DO YOU WANT FROM ME?



Strax ska jag ut och tvätta min moppe. Jag ska göra iordningen den så jag kan sälja de så fort som möjligt. Den har stått i garaget hela vinter så får se om jag får igång den. Det lär ta ett tag för batteriet är inte laddat.

Hörs senare!

TOPSHOP



Me like


Vilket är snyggast då?
(om det ens går att säga)

MITT FYND IDAG!


300 kr från HM


I provrummet såg det ut såhär !

Förövrigt en mycket bra dag med camilla och linnea ! Puss

RSS 2.0