SLEEP OVER

Ja, ni läste rätt. Om någon timma ska jag möta tre flickor för att handla lite mat till ikväll då vi ska sova hos en kompis farmor. Vi ska bara ta det lugnt och ha det mysigt. Vi stannar bara över en natt. Nu kan vi bara hoppas på lite bättre väder till ikväll så man kan sitta ute.




JORDGUBBAR

Chacha hanniboi här !

Jag kan berätta att jag har haft sommarens degaste eftermiddag med amanda. Vi åkte och handla lite mat, sen stekte vi pannkakor och åt dem (förvånande?). Efter det var vi båda så trötta så vi la oss i hennes mammas och pappas säng och somnade en stund. Det gick inga direkt bra program men vi låg kvar till halv nio i alla fall.

När jag kom hem för lite drygt en timme sedan blev jag fruktansvärt rastlös men det har löst sig nu. Lyssnar på musik, äter fruktsallad med jordgubbar och surfar runt på datorn.


FRUKOST PÅ BALLKONGEN



Jag sov till till tolv idag, typ personligt rekord, haha. Det var skönt för då blir inte dagen så lång idag för jag har faktiskt inte så mycket planerat. Jag ska bara iväg och handla lite med amanda senare.

Det var 25 grader i skuggan när jag gick upp. Nu är det sommar på riktigt !

JAG ÄR LYCKIG

Dagen har varit en riktigt sommardag. Stekhet sol och så har jag och två kompisar hängt i parken. Och nu när jag kommer hem så har betygen kommit och det kunde inte varit bättre. Jag hade ett utvecklingssamtal i mars-april någon gång och skulle satsa på engelska, svenska och matte för att få mvg för jag låg mellan vg-mvg och jag fick mvg i alla tre ämnen. Jag är så jävla glad.

Runt sex ska jag och amanda ta tåget till Göteborg för att gå på Lotta på Liseberg. Gooo dag!



SÖNDAGKVÄLL

Chacha

Jag är stencool på kvällen också i mina brillor. Solbrillorna är kanske inte så nödvändiga just nu men kände att jag inte ville visa min alldeles för trötta ögon.




Sitter här på kanten av mitt rum med dörren öppen. Och myggorna bara strömmar in. Mys. Joshua Radin spelas i mina högtalare och allt är allmänt bra. Antingen ska jag klicka igång en film eller sova.

Jag hade tänkt ta det lite lugnt imorgon men det blir nog en sväng till lövekulle och sen liseberg. Det blir nog skitbra.



TJÖRN, MIDSOMMAR 2010

Chacha bloggen !

Jag är verkligen sämst på att blogga, borde verkligen sluta eller starta en ny för den här är bara ful och tråkig egentligen. Nu ska jag bara skriva några rader om min helg på tjörn. Jag har inga bilder att visa för de tog vi inga och då är det svårt för er att uppleva känslan.

Vi kom upp i torsdags kväll och hängde med några goa killar, spelade minigolf och sedan var det läggdags. Midsommar bjöd på blommplockning, göra kransar, strosa runt på campingen, skratta, spela kubb, äta god mat, hög musik, jordgubbar, goa människor, nattbad, mys, pussar och ja, ni som var där vet vad som hände.

Igår låg vi vid havet och schtekte som bara vi kan. Hade det allmänt bra men var lite för trött på kvällen. Dålig sömn dagen innan och sol en hel dag.

Det var en liten resume från helgen som kommer bli ett minne.


SISTA DAGEN PÅ JOBBET

Igår räknade jag ut att jag hade jobbat 55 timmar och man ska bara jobba 60 timmar så det blev en kort dag på jobbet. Och det var verkligen tur för jag hade inte packat någonting och behövde varva ner lite innan.

Just nu sitter jag och äter på en macka. Amanda och hennes familj kommer inte och hämtar mig förrän om en timme. Då ska vi först åka på kalas till hennes kusiner och sedan till tjörn. Det kommer bli en lång kväll idag med. Idag känner jag mig dock piggare jämfört med igår.

Nu finns det bara en sak kvar att säga, Glad Midsommar !


här kommer jag sitta imon

NEW

Igår var en fruktansvärt rolig kväll hos Louise. Tack folket som var där ! Det får vi göra om snart. Jag är taggad som fan på att hitta på massa saker nu när jag slutar jobbat. Den senaste veckan har varit hektisk men sjukt bra. Potatisfestival, tjörn, pierpressure, grill, häng i stan och en snabbis till göteborg idag.

Jag behövde något nytt och fräsht till midsommar så tog en tre timmars tur till göteborg med mig själv. Dagen har varit knäpp och jobbig men blev bra tillslut. Jag är så trött så jag håller på att dö för det har gått i ett sen förra onsdagen. Imorgon hinner jag inte heller pusta ut men på måndag ska jag sova hela dagen hade jag tänkt. För jag drar ju till tjörn imorgon och kommer hem på söndag.

Här kommer blider på de två nya sakerna. (Nöjd som fan)

299 ;- Monsoon

100 :- Monki

FAST CAR

David Usher – Fast Car

Här sitter jag vid datorn för första gången på några dagar faktiskt. Det var skönt att komma bort från alingsås i helgen och åka till havet istället. Vädret var inte det bästa men jag fick träffa lite nya männsikor vilket alltid är bra. Det blev en liten "rekning" inför kommande helg då vi ska fira midsommar där. Det kommer bli grymt tror jag.

Igår kväll drog jag och camilla till göteborg och hörde lite på paramore och andra band. Vi såg nada men det var bra ändå för vi hörde rätt bra. Det blev en fika också på condeco. Kom hem vid elva och störtade i säng.

Idag har jag jobbat och sedan träffat några kompisar. Vi har hängt på stan, käkat glass och gått i affärer.



LESS

Godmorgon !

Jag tänkte bara säga hej innnan jag drar. Idag är det först jobb och sedan ska jag åka till amanda på tjörn. Vädret sviker oss men tror det blir roligare där än här. Solen kikar säkert fram någon dag. Jag är trött som ett as för jag kunde inte somna igår så somnade väl runt ett. 5 timmar är för lite känner jag.

Igår kväll grillade jag, linnea och camilla här först. Det var lyckat och sedan for vi ner till poatatisfestivalen och träffade allt möjligt folk. Kramar hit och dit blev det. Eric Grönwall var på plats och jävlar vilken energi killen har. Galet.

Nu ska jag packa och sedan äta frukost. Puss

FIRST DAY

Hej goa och glada

Jag är klar med första dagen på sommarjobbet och det känns otroligt bra. Barn är underbara. Så det känns inte jobbigt att börja åtta varje dag och sluta fyra, bara roligt plus att man tjänar lite drygt över tre tusen. Och det är bara åtta dagar jag jobbar.

Så då vet ni vad jag gör och håller hus. Det finns helt enkelt inte mycket mer att säga. Bara det att hör bara av er om ni vill ses, stor som liten. Nu ska det vara bra väder i några dagar och jag vill spendera tiden med er. Ja, men ha det underbart så hörs vi.

Ps. Grillkväll här på torsdag tjejer? typ de som var hos lousie för några veckor sen? Ni vet vilka ni är, puss

jag typ saknar detta - slovenien 09

och detta - tjörn 09


Somamren 2009, bästa sommaren i mitt liv. Tror inte 2010 slår den, tyvärr

WHO´S WITH ME?

Sista veckan i augusti vill jag dra till en stuga på västkusten. Jag har tänkt på det länge och vill verkligen att det ska bli av för det hade varit så sjukt bra avslutning på lovet. Så vem vill åka med?

"Mycket fin enplanslägenhet. Ljust och fräscht med högt i
tak och synliga takbjälkar.Fullt utrustat kök, med diskmaskin.
Helkaklat badrum med golvvärme.Trevlig uteplats med
sommarmöbler och grill.Nära till strand och klippbad. 200m
till Springets småbåtshamn. Egen parkering på tomten.
Lugnt barnvänligt villaområde.Gångavstånd till Smögenbåtarna."


SKÄRP


Jag har ju ett svart flätat skärp så hade suttit fint med det här från hm för endast 129 kr. Fatta vad snyggt, instoppat linne och ett par snygga jenas och detta skärp.

Nu tickade klockan precis över tolv och vad gör man? Sitter här och bara fördriver tiden med musik och msn. Fast det är ändå helt okej. Imorgon ska jag hänga med camilla och jag vill dra till göteborg och utforksa affärer men har ju lovat mig själv att inte köpa något på två veckor ( det går inte bra med andra ord ). Jaja, vi får se vad det blir.

Godnatt männsikor, funderar nu på att lägga mig och läsa en bok jag fick låna av ronia som är sjukt jäkla bra. "Min bästa väns dotter".

100613

Godmorgon

Klockan är halv tolv och jag ska strax dra mig iväg till gymmet. Det var åratal sen jag var där, eller det känns så i alla fall. Jag hade ju tänkt gå dit igår men regnet öste ner och man kände inte direkt för att gå ut. Men ut gick jag med moa på en promenad och senare på kvällen blev det myskväll. Sådan  myskväll bara tjejer kan ha. Fruktsallad med glass, godis och två filmer på det.

En annan sak som jag måste skriva, fy fan vad skönt att ha sommarlov och inte göra någonting några dagar. Jag börjar jobba på tisdag så man får passa på och bara ha det skönt. Och om exakt en månad drar jag utomlands till Italien.


tre år sedan vi var i kroatien med familjen pettersson

FUCKING SOMMARLOV SNART


och såhär ser jag ut. Glaaaad !

Jag gick upp halv åtta för att verkligen ha god tid på mig för jag börjar klockan tio. Gjorde frukost och bänkade mig framför tv:n en stund. Och efter det har jag plattat håret, sminkat mig och klätt på mig. Jag har bara ett problem, jag vet inte vad jag ska ha för tröja över linnet, kavaj eller baseballjacka? Hmmm.

och så hittade jag detta fina halsbandet i mammas låda.


hade

FRIENDSHIPS

Jag var ute och gick en långpromenad förut och tänkte på relationer till vänner. Man, eller i alla fall jag har olika relationer till alla mina vänner. När jag är med en kan jag känna på ett sätt och när jag är med en annan kan jag vara på ett sätt. Jag säger inte att jag är olika personligheter utan att man beter sig på olika sätt med olika personer. Med en del vänner kan man prata och bete sig hur som helst men med vissa vänner är man den försiktiga för man kanske inte känner sig lika trygg även fast man är vänner. Och när man börjar umgås vet man inte riktigt hur man ska bete sig ch det är nog det roligaste.

Det är så olika och man kan faktiskt bli fascinerad när man börjar tänka på relationer till alla man känner.

Och ibland har man en bra relation till en vän och sen rinner det ut i sanden. Jag tror nästan alla männsikor har varit med om det och det har jag varit några gånger också.  Men dör någon relation hittar man alltid nya.

(kände bara för att skriva av mig, kommer typ ångra mig och tycka det var as töntigt)





några av de finaste vännerna

THE MINI BREAK

Nu är vårat minilov över och imorgon börjar det långa, 10 veckors ledighet från skolan. Jag börjar dock jobba redan på tisdag på ett fritids i cirka två veckor så det är chill. Då är det nästan juli och då ska jag njuta av två veckor hemma och sen Italien.



Just nu så gör jag faktiskt inte mycket och jag ska fortsätta med det. Det känns ju redan som lov och det känns som jag kan sitta uppe hela natten och njuta men nej, det är ju faktiskt skola imon.

Hade

GOODBYE MY FRIENDS

Jag är ledig i två dagar nu och sen avslutning på torsdag men man kan ju nästan säga att jag har sommarlov. Regnigt är det dock och jag gillar det inte. Men jag och pappa ska i alla fall åka upp till stugan ikväll och chilla lite på det. Kommer bli gött som vanligt.



Idag var jag i skolan en stund och sen drog jag till camilla. Vi gjorde inte mycket nytta men ändå skönt att umgås bara vi två för det var längesedan.

Hade ball

THE BEGINNING

It is already sunday!

Jag kan börja berätta lite om gårdagen. Kände mig lite bättre efter några panodil så bestämde mig för att dra med folk och spela vollyboll vilket var härligt som vanligt. Inte för att det gick så jädrans bra men att träffas och bara umgås uppskattas faktiskt alltid. Denna sommaren ska jag ta vara på alla chanser jag får och verkligen lära känna nya människor och njuta.

Senare på kvällen slog jag mig ned i soffan med slumdog millionaire. Sjukt skönt att slappna av och äta lite godis. Och jag ville inte sova elva så jag klicka igång några sex and the city avsnitt också.

Idag då så har jag redan tagit en långpromenad med Moa och legat i solen och läst i 2-3 timmar vilket har gett mig lite ny hudfärg (hoppas bara inte jag får cancer). Och nu sitter jag på min altan och försöker se vad jag skriver för skärmen reflekteras.


haha

10 TIMMAR SÖMN

Efter mycket mat och skratt igår dog jag i sängen i tio timmar. Skönt!

Solen lyser ute idag med men orkar inte gå ut ännu. Det blir nog vollyboll och grill under dagen om jag mår bättre. Bilder får ni kanske ikväll eller i alla fall när jag har tid!


STUUUUUDENTEN!

Oh my god !

Min bror tar studenten och idag blir det fest här. Inte ett moln så långt ögat kan nå och strålande sol såklart. Bättre kan det ju inte bli. Jag har lite att ta itu med innan vi går ner och möter upp alla 500 studenter.

Alla får ha det så jävla bra idag för det kommer vi ha här ! God mat, dricka och massa bra männsikor!

Därför bjuder jag på denna bild med mina nya glasses och örhängen. Ball


om två år är det min tur. längtar lite

EARLY MORNING



Godmorgon !

Igår drog ett gäng till ingared och spelade vollyboll och grillade. Det är bara att tacka och buga för kvällen för den var bra och sådär mysig som bara sommarkvällar är. Nu är det sommar på riktigt(i alla fall i några dagar framöver).

Idag har vi de två sista "prövningarna" och sen är skiten över för den här terminen. Sen efter skolan ska jag och amanda till göteborg och leta efter lite fina grejer. Blir ballt!

Hade

LOVEING MY LIFE





Jag ser skum ut på bilden men vafan.. Det är sommar och sol.

Om 35 minuter sitter jag och gör prov. Ball(nya ordet). Och sen ska jag ut i solen och sola. Jag vill bara tillägga att jag älskar livet. Idag ska jag träna och njuta, imorgon ska jag till göteborg med amanda och på fredag tar min bror studenten och då är det studentfest eller vad man säger. Det kommer bli så ball!

Ha det göööööööööött !

OMVANDLING


Kolla vad snyggt... eller inte.

Jag klippte sönder en tröja till en magtröja. Det känns som man inte kommer gå runt sådär i stan precis och visa magen för hela världen. Men det kan vara snyggt på andra.

Dagen har varit solig och varm. Jag har varit ute inprincip hela dagen. Amanda kom förbi vid halv två och åkte ganska nyss hem. Vi har solat, solat, köpt glass och ätit lite mackor. Skön dag. Nu har man blivit lite brun också, inte fel det heller.

Ha det ball så hörs vi ! Ikväll ska jag faktiskt vara inne och dra en film, det får man unna sig när man varit ute hela dagen. Först: Plugg och mat

HURRICANE

Vi är lediga från skolan men mycket man ska hinna med idag i alla fall.

- Kratta hela vår "slänt" som är full av gräs
- Plugga på naturkunskapen
- Åka till stan med bror och fixa lite grejer
- Städa/rensa bland saker
- Stryka en massa tvätt
- Och sola !


shorts väder idag med ! gillaaaaaaaaa

SOMMAR OUTFIT



Kavaj - Hm
Jeans - Replay
Svart linne - NewLook
Converse


RSS 2.0