FIRA MED DE BÄSTA

Denna underbara nyårsafton kan bli riktigt bra faktiskt.

- Middag med två av mina bästa vänner
- Sen till partille och "röjja", hahahhahahahhahha

GOTT NYTT ÅR !


29 DECEMBER

Jag skall snart bege mig till rebecca. Mysigt !


KYLE GALLNER


snygg men ond. inte bra

28 DECEMBER

(ignorera den konstiga färgen, höhö)

Konstig dag till en början men den blev bra. Fika med camilla först och sen satt vi med när moa och amanda fika. Det blev en kort stund med dem eftersom jag hade en träningstid att passa. Men vi får ses en annan dag och då kanske vi ska bada på ett stort badpalats i Skövde.

Aja, det var sjukt mycket folk på spinningen idag. Alla cyklar var upptagna. Jag dog typ för det var jättevarmt och jag hade ju glömt vattenflaska. Det enda positiva var ju att jag kunde spana in en snygg kille. höhö.

Nu är jag hemma igen och tar det chill. Middag med familjen och prat om resor hit och dit. Love.

Klockan är fixad nu så nu kan jag använda den med, great. Jag älskar mina högtalare också. Sjukt mycket bättre ljud än en bärbardators pyttesmå högtalare. Inte för att jag har världens bästa eller så men gillar dem ändå. Lite bas nu iallafall. Klockan är typ åtta och kvällen har bara börjat egentligen. Det blir nog en hel del avsnitt av veronica nu ikväll för att det är så jädrans bra. Tack Emma L att jag får låna vm av dig.


nyår, bli bra.

27 DECEMBER - PENGAR IMORGON

Dagen resulterade i ingenting. Dragit runt här hemma bara. Lite skönt men nu börjar det bli tråkigt. Jag har kollat veronica marsa sen typ fyra? ja, det är bra och jag är liten galen eller uttråkad. Men som sagt, imorgon är det fika på stan med alla möjliga fina männsikor. Det gillar jag.

Jag hann med lite garderobrensning och lite plock på rummet iallafall. Jag behöver en ny lampa, ny arbetsstol(?) och ett fotoalbum.




FIKA

Imorgon blir det fika med moa, amanda, ronia och camilla troligtvis. Mys !

Nu: Fortsätta kolla på veronica mars


FAN

Hur fan kunde jag missa årets största och viktigaste match? pinsamt hanna.

istället har jag legat hemma och kolla på vm i sängen. helvete.

verkade vara en bra match också, dem vann ju..... röv


OFF


STRÖ SALT I SÅREN


jag har bott i min nya tröja i två dagar nu.

26 DECEMBER

 

Grejat och fixat på rummet hela dagen med olika saker.
På eftermiddagen var det kalkonmiddag, smaskigt.


JULDAGEN


lite paj, lite ost, lite lax, lite bröd            och massa paket. 35 st.


1. sparbössa (telefonkiosk) 2. Fotoram 3. Smycketräd 4. Påslakan

Nya fräscha högtalare. Lite annat ljud än en bärbar dators högtalare
Klocka (lite stor men ska nog behålla den, behöver göra fler hål i
armbandet för annars sitter den väldigt löst)

Smyckträdet (på bild igen), ett usb där jag kan lägga in alla mina
skolarbeten isället för att skicka dem fram och tillbaka, "new york" te
och alla mina bilder på kompisar som jag har framkallat.

Det bästa av allt var att julen har varit så fridfull. Det låter verkligen
urtöntigt men det är bra att stämningen är bättre än själva julklapparna
även fast dem fortfarande är viktiga. Jag är jättenöjd med de julklapparna
jag fick. Jag fick en trisslott och pengar till mobilen så nu har jag gratis
sms igen. På trisslotten vann jag hundra kronor !!

Farmor sover i mitt rum så jag ligger på en madrass nere i pappas arbetsrum.
Det är faktiskt mysigare än vad man tror. En röd adventsstjärna och en
röd lampa bredvid mig gör det mysigt. Jag ska sova här i två nätter.

Imorgon blir det träning klockan tio så ska gå och lägga mig alldeles strax
och sen ska jag pyssla lite här hemma med julklapparna jag fått idag och
lite annat smått och gott. Det blir säkert en film på tv:n också eftersom
det går så mycket filmer nu.

Ha en fortsatt trevlig jul !


25 DECEMBER

Just nu ligger jag utslagen i soffan med datorn i knät och tv:n står på. Skönt !

Ingen annan är här heller. Mamma jobbar, pappa är och hämtar farmor i dalsland och bror sover. Idag är det plusgrader och det gillar vi inte. 2-3 minusgrader tycker jag att det ska vara för då kan man vara ute fast man inte fryser ihjäl. Det är tänkt att jag och camilla ska ta en riktigt promenad bort till vardsjön och tillbaka. Jag känner för att röra på fläsket idag så en rask promenad blir bra.

Ikväll eller imorgon visar jag mina andra julklappar jag får idag. Puss <3


ibland är soffan bara föööör skön - som nu

GOD JUL

Nu är det redan julaftonskväll men det gör inte så mycket för dagen har faktiskt varit jättemysig. Den såg ut precis som alla andra år och jag gillar det faktiskt. Traditioner är traditioner liksom.

Först såg jag såklart julkalendern och sen hade mamma fixat i köket med julhögarna. Mys så det skriker om det. Jag gillar våra familjetraditioner så mycket.

Kvart över elva tog jag, fredrik och emil (kusinen) till mölnlycke. Spolarvätskan fungerade inte och bilarna framför oss skvätte smuts på bilen så vi såg kanppt någonting. Vi var tvugna att åka in på en mack och tvätta. Efter det hämtade vi mormor och morfar och de var mycket glada över att deras barnbarn kunde hämta dem.

I mölnlycke bjöds det på mat, julgodis, kalle anka, bus med alla mindre barn och tomtebesök. Det blev inte många julklappar till mig, bara en ynka men ack så bra. En efterlängtad stor adidas tröja som man kan slänga på sig efter träning. En brun med orange stripes. Härlig!

När vi skulle åka hem så låstes våra nycklar in i bilen så vi kom inte in. Vi var jättenära på att slå in en ruta men det hade blivit jävligt kallt att åka hem med ett fönster öppet så vi skickade hem fredrik för att hämta extra nycklar. Under tiden satt vi "vuxna" och snackade och åt gröt/julgodis. Mysigt det med.

Nu ska jag visa lite bilder.

 klassikern - smörgås, lussebulle, pepparkaka och skummtomte

efterlängtad tröja

tunika med axel-dekoration


091223

JAG ÄLSKAR JULEN IÅR.

Allt är så mysigt och är glad för att jag känner såhär. God jul bästa läsare !


KOMMANDE DAGAR

23 december : Se tidigare inlägg (fika, julpynta)
24 december: Äta julhögar på morgonen, fira julafton hos kusinerna i mölnlycke med mat, julklappar och tomte
25 december: Pappa hämtar farmor och mamma jobbar. På kvällen blir det ostbricka och julklappsutdelning. Mysigaste kvällen under hela julen
26 december: träna och slappa eller vara med någon

jag kan nog inte sluta dokumentera mitt liv




TRADITIONSDAGEN

Idag är en riktig traditionsdag hos familjen Ahlström/Callerfjord.

Dagen börjar med en fika på stan. Vi fikar aldrig ute på stan tillsammans annars med dagen innan julafton gör vi det. Det blir förhoppningsvis trevligt. Jo, det blir det. Idag behöver jag inte betala min egna fika så då kan man ju fira med vilken macka/bakelse man vill. Pappa lovade en extra kaffe om jag ville ha det.

Tiden har gått skit fort verkligen. Det är julafton imorgon. Jag gillar den här dagen mycket. Fika på stan följs åt med att ta in granen och klä den. Ikväll tar vi första tuggorna på vörtbrödet med skinka. Halva skinkan brukar gå åt kvällen innan och sen äter vi inte så mycket mer faktiskt.


Men det bästa av allt med den här julen är ju snön. Jag är så himla glad att den har kommit tillbaka. Jag kan inte minnas senast det var snö på jul. Det var ju alltid det när man var liten men nuförtiden vet man inte om det blir en vit jul eller inte. Mina kusiner åker pulka utanför mitt fönster så det blir ännu mer julstämmning.

Jobbig som min bror är har han inte gått upp och jag vägrar att dra upp han idag. När mamma och pappa ringer och säger en tid på stan, då ska jag väcka honom. Det lär bli fart på honom då !

GRATTIS TILL VÅRAN AMANDA SOM FYLLER HELA 16 ÅR IDAG. <3


MIN MIN MIN



den är snart min.

Jag la ett bud på 70 kr på seconds.se och se vad det resultera i. En sjukt snygg tröja. Jag vet inte när jag kommer få  den hemskickad eftersom jag ska göra upp det med försäljaren men hoppas på snart.

Jag vet ju inte om den passar men 70 kr är ingenting så det skulle inte göra så mycket om den inte passar. Om den inte gör det får jag väl själv lägga ut den på nätet.


UPPEHÅLL

Helgen har varit skön.

Fredag - var med amanda och moa
Lördag - städning med camilla i rödeland och på kvällen chill och sova tidigt
Söndag - Dömma halv tio, halv elva och halv tolv. Tjäna 400 spänn. Redigt nice.

När jag kom hem vid halv ett satte jag mig vid tv:n för det började en drama film. Jag hann duscha och göra mat i pausen och filmen var faktiskt bra. A perfect day hette den. Nu är det snart mat i huset igen. Klockan fem till halv sju blir det träning. SKÖNT !

Jag funderar på ett uppehåll med bloggen för känner att jag inte sitter vid datorn så mycket längre och orkar faktiskt inte blogga nu under jul men känner jag för att skriva om något trevligt gör jag ju det men vänta inte på inlägg.

Bilder från igår. Härlig Underbar Dag !





lite dirty

19/12

Näst intill data-fri dag.

Ha det gött !

BESVIKEN

Igår var jag uppe i hela 28 läsare och nu är den nere i 17. Inte roligt, inte roligt.

Lugn och fin kväll med mandis och mois.

Imorgon blir det städ ute i rödene där camillas far bor. Jag har faktiskt inget bestämt på lördagkväll. Det kanske blir en kväll hemma eller något i den stilen för jag ska upp tidigt på söndag. Nu tror jag banne mig att jag ska gå och sova min skönhetssömn. Funderar på att gå upp i tid för att titta på julkalendern också och ha mycket tid på mig att äta frukost med mamma.

Det blir mat uta imorgon med camilla, eller hur var det sagt? Gott om det nu stämmer !

Have a nice night !

18 DECEMBER

Nyss hemkommen från skolan. Inget lov ännu men är faktiskt lite glad över att vi slutar på tisdag för då behöver man inte vänta på julafton så länge. Det är ju bara en dag emellan isället för fem dagar. Vi kommer ändå inte göra så mycket på måndag och tisdag. Vi börjar inte förrän den elfte när dem andra börjar typ den sjunde.

Egentligen är jag faktiskt itne så skoltrött för våran linje har inte inneburit jätte mycket slit men vem tackar inte nej till lov. Det är ju alltid härligt. Jag ska försöka jobba lite i stugan på lovet för att tjäna lite pengar. Den senaste tiden har jag blivit lite penga-beroende. Såklart vill jag tjäna ihop så mycket som möjligt till london så jag inte behöver snåla. Om jag nu itne skulle hitta så mycket där har jag ju alltid kvar pengarna till shopping i sverige.

I helgen blir det också lite jobb faktiskt. På lördag förmiddag, alltså imorgon ska jag och camilla städa hennes pappas lilla stuga/hus så lite cash kanske man får för det men förväntar mig faktiskt ingen stor summa. Jag åker dit för att se hur hennes pappa bor(har inte varit där ännu även fast jag känt camilla ett tag nu). PÅ söndag ska jag och amanda dömma tre matcher och det blir cirka 400 kr.

Det var väl allt. Ingen mer uppdatering idag tror jag. Ikväll blir det mys med goingarna, mois och mandis.


fin gran eller?

KVÄLLSMAT


Varför är det så himla gott med te och hårda mackor på kvällen? 
Skinka, ost, gurka och smör ska det va och new york te !

LISTA

1. Jag kan vara för ärlig mot folk ibland men bättre ärlig än motsatta.
2. Jag är verkligen en morgonmäniska.
3. Jag ska resa till Argentina innan jag dör (dröm semester).
4. Jag älskar att göra olika slags listor, t.ex. "göra" listor.
5. Min handbollskärriär tog slut p.g.a känslan itne stämde längre
6. Jag är lite rädd för att bli mamma och ta så stort ansvar.
7. Jag har alltid hagt det lätt i skolan.
8. Min dröm är att bli bra på engelska och våga ge mig ut i världen.
9. Min blogg är min dagbok.
10. Jag kan vara lite av ett kontrollfreak.

Snart bär det av till träning !

15.35



Varje dag sänds gamla avsnitt av one tree hill på kanal 5. jag vet inte
hur många gåner jag har sett dessa avsnitt som går men alltid lika bra.
Just nu visas de sorgsna avsnitten när nathan och haley splittras (för ett tag).

Lätt den bästa serien.

LÅNG PRATSTUND

Skolan fyller 40 år och det var jubileum idag. Det menas att vi inte hade några riktigt lektioner. Det fanns ett par olika "stationer" man kunde gå till med inget kändes lockande så jag, amanda och simon satte oss i matsalen och pratde. Sen skulle ju matsalen stängas och då gick vi in i skolan och pratade vidare och så har det sett ut. Pratat, pratat och pratat.

Jag kom hem vid tolv och nu vet jag inte vad jag ska göra. Ärligt talat är jag trött på att bara vara hemma eftersom jag varit de två dagar denna vecka (sjuk). Ikväll har jag bestämt mig för att jag SKA träna. Det blir ett bodypump pass.

Veronica Mars har kommit hem till mig igen så det blir nog några avsnitt av den serien.

Det är ju inte varmt ute alltså, 7 minus eller något. Det var förjävligt att cykla till skolan så frågan är ju om man orkar cykla till träningen ikväll? Träning ska det bli så antingen får jag väl be snällt om skjuss eller cykla.


här ser man rund ut


PROMENAD MED C:ET

Kvart i ska jag möta C för en promenad i stan. Kommer bli kallt men ska klä på mig massa kläder. Underställ och mysbyxor och min feta jacka. Min mamma var på promand förut och sa att det var härligt och känner att jag inte har lust med dator lika mycket längre (skönt). Jag försöker njuta av tiden innan jul när allt är så mysigt. Datorn är egentligen helt onödig men man är beroende. Inte bra alltid men ibland en livräddare. Så en promenad och snack blir perfa !

Aja, kanske går förbi mandis med om hon är hemma. Det återstår att se, puss då.

BRA HEMSIDA FÖR MODE

www.seconds.se - kläder till salu

MAGSÄCK OCH TARMAR

Efter att jag cyklat i kyla och snö fick jag en rejäl hostattack. Det kändes som jag skulle hosta upp mina tarmar och hela magsäcken. Redigt ont  gjrode det halsen efter det ska ni veta. Men nu när jag har lugnat ner mig och tagit på mina myskläder hostar jag ingenting.

För tillfället sitter jag inne på min brors rum och lyssnar på idol låtar (just nu: mariette). Vi kan ju dra lite om dagen då.

- Den böjade med sovmorgon till elva(tog det lugnt på morgonen).
- Tyska som följdes upp med engelska (MVG på provet, yey), företagsekonomi och tillsut tråkig datakunskap.
- Cykla hem
- Slår på tv:n, gör iordning mat. One tree hill och projekt runaway.
- Se julkalendern på datorn


vill ha sommar och frukost på balkongen
julen är mysig men värme är bättre



100 FOTON

Som ni vet beställde jag hem 100 foton i fredags och nu är dem här. Jag trodde att fotona skulle komma imorgon men de visade sig att dem redan låg i brevlådan idag. Jag har tjuvkikat på några men ska vänta till juldagen. Ååh, längtar till att få kolla igenom alla och sätta in i album..


JULKLAPPAR

Det brukar vara svårt att köpa julklappar men inte iår. Det kanske beror på att mina nära och kära har sagt vad de vill ha. Eller inte min bror men jag har hittat en sak som tror han kommer använda VÄL.

Jag har nu köpt alla julklappar. Pengarna räcker inte till mer nu iallafall. För en vecka sen trodde jag att jag var klar men kände att jag ville köpa lite mer eftersom alla har varit så snälla iår.

Just nu hemma hos mig:
- En kopp te och två skorpor
- Radio musik
- Julklappspapper, tejp och snöre
- Julklappar

Just nu på radion : Milow - ayo technology


Under pappret ligger en julklapp till måndagskvällen då jag, moa, amanda
och camilla ska köra en lek. Jag hoppas någon vill ha min/a julklapp/ar
annars blir jag ledsen. Haha.

Alla som längtar till julafton, gör inte det eller jag ska ju inte säga vad ni inte ska göra men ett tips, gör inte det. Njut av tiden innan för tiden innan är den bästa tiden. Jag njuter för fulla muggar. Om man längtar för mycket kommer julen vara över så fort. Så börja njut nu! Allt roligt ligger framför oss.

Saker jag jag ser framemot de kommande veckorna:
- Julklappskväll och mys med M,C och A. (Vi ska dygna, hehe)
- Spinnig med julmusik
- Dan för doppardan, fika och kvällsmys med familjen. Först fikar vi på stan och sen på kvällen klär granen och äter första mackan med julksinka på.
- Julafton, morgonmys med familjen. Vi äter julhögar (tradition)
- Juldagen, farmor kommer hit och vi byter julklappar med familjen.
- Annandag jul, man ligger hemma och tittar på tv.
- Nyår




BEAUTIFUL SNOW



Ska klaga lite iallafall. Jag vill ha sol och snö. Inte det gråa men bättre
snö och grått än grått och regn.

Sitter här och tittar ut och lyssnar på radio (rixfm).  


ERIKS FLICKVÄN

http://www.tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1391129

Mycket diskussoner om eriks flickvän. Här är en liten video på henne och eriks pappa.
Vad tycker ni?

INGET DÅLIGT SAMVETE HÄR INTE

Vi hade matteprov idag och det kändes väldigt lätt måste jag säga men ska ine säga för mycket. Jag kan ju ha massa slarvfel eftersom jag kanske inte är riktigt klar i huvudet.

Jag mår mycket bättre idag men tänker stanna hemma resten av dagen för att jag smittar lätt andra än så länge. Dåligt samvete behöver jag inte ha för vi hade inställd naturkunsakp (yesyes) och jag tror johanna ställde in engelska lektionen eftersom vi skulle haft typ fyra timmars rast annars. Datorkunskapen som ligger tre-fyra blir nog också inställd.

Frågan är ju vad man ska hitta på? Haha. Jag frågade mamma det när hon skulle ringa och sjukanmäla mig och då sa hon " du är ju sjuk ". Jo det är jag väl men känner inte för att ligga i sängen hela dagen. Jag har faktiskt legat i sängen sen jag kom hem(kvart över nio) och lyssnat på rix fm. Jag var nära på att somna men det gjorde jag inte.

Nu har jag gjort mig en kopp te och en hård smörgås med mesost. Paradise for the win now !!

(jag ser det snöar, glaaaaaaaaaaaaaaaaad)


en annan säsong

EN HEL DEL TV

Dessa program har jag tittat på idag. Vissa program en kortare stund och vissa hela program.

- Julkalendern
- Vakna med the voice
- Efter tio
- Seven Heaven
- One tree hill
- Projekt runaway
- Förkväll


TOG MUSTEN UR MIG

Visst, att bada är skönt men inte med alldeles för hög tempratur och jag lyckas alltid få det för varmt. Låg i badkaret och vred mig men skulle stå ut för jag hade ju ändå gjort åt mycket vatten. Jag kan ju säga att det tog musten ur mig. Kroppen är tung, hostan är som den brukar och locket för öronen  är här igen. Det här är inte populärt.

Sjukan går i vågor, ibland känns det okej men ibland känns det inte alls okej. Det känns meningslöst att plugga för kommer ändå inte ta in något så provet imorgon får gå som det går faktiskt.


BUBBELBAD

Jag har länge funderat på att ta mig en bubbelbad och nu när jag är ltie små sjuk eller vad det är tar jag mig tid till det. Ska sätta på musik och kanske läsa om det går.

SÖNDAGKVÄLL

Jag vill ha mat.


pizza utomlands är ett måste.

KONSTIG KÄNSLA

Jag vet inte varifrån känslan kommer ifrån men det känns som jag har missat något eller att något dåligt ska hända i veckan. Något lurar i bakhuvudet. Jag hoppas på sätt och vis att det är mitt pluggande som spökar. Jag har prov på tisdag men har inte gjort ett skit och då menar jag att jag inte gjort någonting. Hoppas att ångesten kommer därifrån.

Eller kanske det är för att jag är sjuk. Nej, vill inte tänka på det mer.

Godnatt

TV, LUSSEBULLE OCH TE

Mitt rum är verkligen mysigt den här tiden på dygnet. Jag har massa ljus tända och det är lagom skönt varmt i rummet. Eftersom jag har mycket rött blir det lite juligt över det hela. Ljussaken och ljuskransen lyser fint i fönstrerna. 

Ska snart släcka alla ljus för att krypa upp i soffan med en lussebulle och te. One tree hill och gossipgirl väntar. Det skulle egentligen blivit lite söndagsmys med tjejerna men blev inte så. Jag kände för att stanna hemma eftersom jag varit ute på stan några timmar men det kommer fler tilfällen.

JAG ÄLSKAR SÖNDAGAR !


mamma och pappa bakade pepparkakor idag



JAG BÖRJAR TRÖTTNA

Det blev några timmar på stan idag. En hel del prat om London och pengar. Åh, som vi längtar men jag får inte längta för mycket för då kommer man glömma att leva i nuet. Först och främst är det jul att se fram emot och ett underbart lov. Sen kommer ju nyår. Ska man ha några nyårslöften iår eller? Nej..

Nu sitter jag här och har lock för öronen. As störande. Hostan kommer och går. Det känns bra på dagen men mindre bra på morgon och kväll. Sjukan drar ner en och man blir trött och seg. Jag börjar helt enkelt tröttna på det redan. Jag har inte ens haft hostan/snuvan länge.

Jag har gjort några val men är osäker (individuella valen till skolan menar jag) om jag valt rätt.


FIKA

Drar till stan med camilla nu och det blir nog en fika. Plugg i eftermiddag gillas inte. Jag är ganska säker på att det inte kommer bli så mycket med det. Ha det, puss !

JAG ÄR NÖJD

Ååhh, det var trevligt att få byta några ord med alla igen! <3

Vi började med att dricka glögg och äta pepparkakor med ädelost. Mamma hade köpt vaniljglögg som jag bad henne om för ronia hade tipsat mig och den var lite mildare än den vanliga glöggen. Stort plus faktiskt ! Vanlig glögg kan faktiskt bli lite sur/besk.

Efter det satte jag in köttfärspajen i ugnen och gjorde en enkel sallad. Vi blev inte länge sittande vid bordet för det var ju robinson på tv. Jag har/är inte så insatt i det men det var några som ville kolla. Det gjorde mig ingenting för vi hade ju pratat i två timmar innan vi satte oss ner och åt.

Josefine och ida drog efter vi kört en liten musiklek. Det blev lite stressigt eftersom de skulle gå så vi får köra om den leken någon mer gång. Jag, rebecca, lovisa och josephine satt kvar en stund och pratade och åt faktiskt lite skumtomtar och choklad.

Rebecca stannade kvar till halv ett ungefär så vi fick pratat lite om livet, höhö. Vilken härlig tjej! Så skönt att man bara kan umgås som vanligt även fast vi inte ses så ofta. Nästa gång får bli på lovet och då får även moa jarl jonia oss, om hon vill då.

Nu ligger jag här efter att ha röjt upp lite i köket och i vardagsrummet. Hoppas jag inte väckte mamma och pappa. Lite disk kvar som mamma får ta imorgon bitti.


JULMYS MED TJEJERNA

Om sisådär två timmar och en kvart anländer några tjejer hit. Vi ska julmysa lite. Det närmare sig jul som sagt och vad passar inte bättre än att träffa lite vänner och äta. Jag kan sitta i timmar runt ett bord och bara sncka utan problem. Det är dem "gamla" tjejerna som kommer hit. Vi umgås inte så mycket längre och det är ju inte så konsitgt eftersom alla har sina egna nya liv kan man säga. Men jag tycker vi ska vara glada för det vi ändå har. Det är inte många som träffas så som vi. Alltså det är inte många som träffar de som man gick med på högstadiet men vi hade nog något speciellt.

Jag har dukat ute i vardagsrummet och sen när dem kommer ska jag tända ljus och sätta på lite julmusik hade jag tänkt. Jag älskar att göra det fint när jag bjuder folk på något. Det händer ju inte så ofta så då får man göra sig till lite när det väl händer. Mamma och pappa har jag kört iväg också, haha. De är inte så långt borta faktiskt, i grannhuset. Mina kusiner är borta så de lånar deras hus.

Nej, nu ska jag städa lite på mitt eget rum faktiskt. Ha en fin lördagskväll !


Några av dessa kommer


JAG ÄR EN SEXIG BITCH

Tuddiluddi tjahej aamandabäst här !

Jag är en sexig bitch, hannas refräng det där men tyvärr finns inte videon här utan hemma hos mig, men en vacker dag kommer den att komma upp så nu har ni något att se fram emot!

Kollar på en enormt nice brud som ligger med vädret upp i moas säng och leker med moas goosigosi nattidjur.. måste bara säga en sak, moas rum ligger precis brevid  toaletten.. och hörde precis moa där inne, godis.
Men vidare till nästa grej, hanna ligger nu med goosigosi nattidjuret och myser lite granna. Hon ser så söt ut när hon ligger där med slutna underbara ögon och drömmer sig bort i de allra djupaste tankar.

Visste ni att moa och hanna är lite galna? Helt plöstsligt föder jag hanna och hon är 1,05 cm lång och väger 100 kg, hur funkar det? förstår inte, men jag tror att jag kommer att bli den perfekta mamman till henne, är ju rätt go ändå..

Oj nu hitta hanna något i näsan, det var hennes talle som hon har sparat sen igår, men ser ut som hon funderar på ifall hon ska käka den nu, hon ser ju lite sugen ut. ERROR ERROR.
Vi är galna, vi är roliga, vi är bäst, vi är fina, vi är goa, vi är nice, vi är crazzy, vi är tillsammans, vi hör ihop, vi är, vi är, vi är, vi är 3POWER, LOVELOVELOVE

Nej jag börjar tröttna nu..
Men måste säga innan jag drar, läs hannas blogg hon vill bli kändis, tjäna pengar så hon kan bjuda på den efterlängtade spaweekend hon har lovat oss.

You know you love me



 
                             


LAGAR MAT

Det var allt tur att det inte blev någon mcdonalds idag ronia för jag ska äta hamburgare och pommes till middag här hemma idag. Tänk om jag hade ätit hamburgare två gånger på en dag? Och vi klagar på de som äter pizza. Haha.

Jag lagar i alla fall mat med mamma. Det var ett tag sen jag åt hemma på just en fredag så varför inte vara mammas högra hand? Jag har oftast haft fullt upp på fredagar men inte idag. Eller jag ska till moa och kolla på idol sen (spännande) men än så länge är jag hemma. Det blir en chill kväll ikväll.


Vi ska faktiskt äta med just sådant bröd så min hamburgare kommer se ut så där !

NU ÄR DEN RIKTIGA VIDEON HÄR




JAG VAR TVUNGEN

Jag gillar att titta på vakna med the vocie på morgonen. Den här videon är klockren!


HAHAHHAHAHHAHAHHAHA

FREDAAAAAAAAG

Nu är det fredag igen, alltid lika gôtt !

Jag har varit hemma stora delar av dagen men har knappt suttit vid datorn. Det har mest blivit soffhäng faktiskt. Imorse kunde jag knappt prata så jag hoppade över första lektionen så började halv ett. Och det var också min enda lektion. Det var prov dags och det kändes som det gick bra men jag ska inte säga för mycket.

Jag var hemma igen runt halv tre eftersom vi gick för att titta på årets lucior efter provet. Det var väl fint men tittade inte så mycket för jag pratade med mandis. När jag kom hem smsade jag moa och då var hon på väg hem från tåget och då går hon förbi mig så snackade lite med henne.

Och som vanligt, one tree hill halv fyra och nu är jag här.

Ikväll blir det inte roligare än så att jag är hemma och kurerar mig så jag är mer än frisk imorgon. Hostar gör jag men ingen snuva så det är lite skönt.



DODIDODO?

Igår på tyskalektionen gick vi igenom förkortningar. Vi gick igenom sms förkortningar. Ett av orden var "dobidodo?" och ni kan aldrig lista ut vad det bertyder. Men nu avslöjar jag det i alla fall, "vill du gifta dig med mig?". Är det inte sjukt? Först och främst skriver man inte sånt på sms och förkortningen har ju ingenting med den verkligen betydelsen att göra. Bara sjukt konsigt men as kul att gå runt att säga till folk.

Nu ska jag sova i alla fall. Får se om jag går upp med tuppen och kollar på julkalendern eller om jag går upp vid åtta. En sak som är säker är att jag inte ska sätta igång min dator. Brukar alltid ha musik på morgonen och det är lät att man sätter sig en stund också men inte imorgon.

Sov så gott alla mina läsare !


chokladbollar är aldrig fel


MONKI


300 kr

MODEKUNGEN.SE OCH SECONDS.SE

Klockan tickar iväg så jävla fort. Jag har pluggat hela eftermiddagen fram till sex typ för då åt jag middag. Det är ju som sagt engelska prov imorgon. Jag har gjort det jag kan nu så får det gå som det går. Det är något med mig som gör att jag får så dåligt självförtroende i just engelska. Jag har ingen aning varför för i andra språk är jag bra i men blir bara nervös inför engelska. Jag kan bara göra mitt bästa imorgon.

Just nu surfar jag runt på olika mode hemsidor och försöker hitta något snyggt. Det är väl inte till stor nytta eftersom jag inte har råd att köpa något nu men alltid kul med kläder.

Imorgon ska jag och ronia dra till mcdonalds på rasten och vi är stolta över det. Det är ett av våra samtalsämnen i skolan, "vi ska till mcdonalds på fredag". HAHAHA. Jag har ju en kupong där så får se till att använda den också ju.

Imorgon kväll har jag inget planerat direkt. Jag kanske stannar hemma och tittar på idol. Nu dök en annan tanke upp, ska jag träna på lördag morgon? Hm, det beror nog på hur kvällen imorgon ser ut. Om jag är hemma och lägger mig i tid tränar jag och om inte så tränar jag inte. Punkt slut.



ÄLSKAR DESSA TRÖJOR !!
NÅGON MER ÄN JAG?

DET ÄR VI SOM ÄR ALINGSÅS

31-26 till Alingsås och nu är vi tillbaka på rätt spår. Bliznac tillbaka och alla är nöjda. Nu är man glad igen och på tal om glad, jag har skrattat hela dagen. Inget som varit direkt roligt men på bra humör bara. Ronia är rolig och bra.

Fått reda på en grej idag och man blir ju bara besviken. Hur kan folk med att bete sig så?

Så är livet. Nu är jag nyduschad och har nyrakade ben. HUR gött som helst. Funderar på att lägga mig i sängen och gotta mig eller om jag ska plugga lite engelska för har inte "hunnit" det ännu.


THERE IS NOTHING LEFT TO TAKE

It is too much drama. Can´t you  just grow up a little?

Nu är det handboll på www.livehandboll.se. alingsås-malmö. Viktigt för alingsås att vinna nu. Det ser bra ut än så länge. 4 måls ledning. Snart blir det lite engelska plugg och sen några avsnitt paradisehotel.


inte nice outfit bild, dubbel haka och suddig. tog bort dubbelhakan

INFO OCH LAYOT

Tagga sista lektionen då !

Adminstration som också hter info och layout. Jag är hungrig och vill bara hem. När jag kommer hem ska jag bara vända för att åka och träna fem. Värt? nej, egentligen inte men måste och jag menar måste prata med Amanda!

Ha det bra !


SÄNG, PH OCH TE

Dödens vad skönt det är att träna ! Svetten rann som bara den !

Nu blir det välförtjänt sänghäng. Jag ska ta mig en titt på fler avsnitt av paradisehotel (man blir fan beroende men jag har ju ingen serie förtillfället så får bli ph och jag är nöjd ändå). Till detta tar jag mig en kopp newyork te. Så himla gott verkligen. För er som älskar te och bor i alingsås ska köpa detta, finns på tant augusta.

            
väldigt skön outfit, dock inte så classy(?),         svett och tårar

PARADISE HOTEL

Yes, jag har börjat titta. Första avsnittet är snart avklarat.

Jag är omättbar idag. Ärligt talat, jag har ätit 6 gånger eller något. Frukost, lunch, mellanmål, mellanmål och mellanmål. Öhh? Och jag har varit hungrig varje gång.

Aja, nu ska jag återgå till paradiset. Puss

HALV ETT

Långrasten idag bestod av :
- Häng med Ronia och Rasmus i skolan
- Cykla hem
- Sitta i soffan och plugga med "efter tio" på tv:n
- En sväng förbi datorn och läsa bloggar
- Cykla tillbaka till skolan för två lektioner

agnes carlsson är en bra artist. goa låtar

me want to be brown

BERÖR

När något berör mig så ryser jag. Det är ett tecken på att något är väldigt fint eller något som betyder mycket för mig. Men det kan också vara något obehagligt men på ett sätt berör det obehagliga en också.

Hoppas ni fattar min poäng

TV-MYS

Som vanligt bänkar jag mig framför tv:n för att titta på one tree hill. Idag med datorn i knät. Det är faktiskt alltid lika skönt att sjunka ner i soffan och chilla.

Pratar lite med Ida S på msn om tjejkvällen. Några som är lite osäkra men kanske blir av ändå men några av tjejerna. Men som sagt, vi får se hur det blir.

Om en timme ska jag börja göra mig iordning för träning. På schemat idag är det spinning och bodycombat.


uteklädsel


ENGELSKA PLUGG


Roande

Ovärd dag i skola. Tyska och sen irrade vi omkring för att få info om
induvella valet. Det får blir som det blir. Åkte hem för att plugga istället.

fanockså

VET INTE OM JAG VÅGAR

hög midja?



jag testar idag vafan.. inget annat passade ändå så kan ju prova detta

SÖNDAGKVÄLL

Jag sitter här för mig själv och lurar på lite olika saker. Eller jag kanske ska säga funderar. Några planer för veckan har man alltid, när man ska träna, när man ska plugga osv. Kommande helgs planer lutar ju mot en tjejkväll med the old girls och jultema förstårs. Om jag har förstått mina föräldrar rätt ska de åka bort på lördag kväll och komma runt midnatt. Jag hade tänkt mig glögg, julmust, lussekatter, pepparkakor och lite julgodis som huvudtema. Duktig som jag är har jag förberett en lek. (Själv tyckte jag det var kul när vi var hos josse och körde en lek. Det är alltid kul att ha något att göra. Det blir inte samma lek men det handlar om musik).

Nå? Blir det bra?



I veckan blir det x-antal träningar och engelska plugg. Det är det som ska klaras av under veckodagarna den här veckan. Det är bara två veckor kvar i skolan (typ) och om det rullar på som vanligt så ska det gå fort. Håller ni med mig? (JA tänker alla med orkar inte kommentera och skriva "jaaa" men jag vet att ni tycker det går fort eller iallafall dem jag känner tycker tiden rusar iväg).

Kvällen har tillbringats vid tv:n och huvudvärk har smygit sig in i mitt huvud men jag ska snart sova bort den hoppas jag. Kvällsfikan idag bestod av macka med brioost och salami, två "hårda" bröd och te. Och sedan fruktsallad som avslutning. Gott!


TRÖTT OCH SEG

Andra advent, Söndag, 6/12 :

- Dömma 11.00-14.00 (Gör en sjukt seg)
- Duscha
- Plugga
- Mat
- Plugg
- Välförtjänt tv-tittande

Matcherna gick jättebra, bara breöm så det tackar vi för. 300 kr totalt. Efter man dömt blir man sjukt seg så jag sitter här framför datorn och försöker plugga lite. Stort engelska prov på fredag. Grammatik och hur mycket som helst verkligen. Kunde vi inte ta det i etapper eller?

Jag tog en dusch förut och jag fick ha i lite extra balsam för att få ut "tovorna". Nu hänger håret bara fult längs med huvudet. höhö. Snart är det mat och sen blir det ännu mer plugg.

OCH sen är det tvtvtv. Skönt! Jag har inte suttit vid tv:n på hela helgen så ska bli skönt att sätta sig ner med en kopp te och kolla på de bästa programmen på hela veckan.



en rullator
flera rullatorer?


SLEEP TIGHT

Det blev en lugn kväll idag med kortspel och lite snack. Alla var vi nog lite trött men ändå skönt att umgås, tycker jag.

Imorgon ska vi dömma igen och efter imorgon har jag tjänat ihop hela 1800 kr. Jag ska inte lösa ut pengarna förrän i januari så det lär bli lite mer innan London. 1800 kr är fan mycket. Jag är nöjd.

Eftersom jag inte pluggat idag blir det plugg imorgon. Inte så kul men det får gå. Det är ju one tree hill och gossip girl på kvällen i alla fall.

Sleep tight everyone !

TROLLEN




Gillar ni det? Vi vet att ni gör det !

LÖRDAG

Camilla är här, vi ska mysa. Senare kommer moa och då blir det mer mys.

Jag är på danshumör. Ta mig till ett fett ställe där jag kan göra mig av med min energi. Darin är bra..

BLAND ANNAT DESSA BILDER






TAR SIN TID



Sitter här och sorterar och väljer ut bilder som jag ska framkalla och få i julklapp. Det blir många snygga bilder. Jag har äntligen fått tummen ur och gjort detta och det känns bra men det tar sin tid också. Suttit här sedan elva och inte klar. Men ska man ha dem bästa bilderna så ska man!


När man blir gamal kan man bläddra igenom albumet och se tillbaka i tiden. Härligt! 


UNDERBART

När jag gick upp idag var det ingen annan i familjen hemma. Mamma och pappa är barnvakt för mina kusiner och fredrik har åkt till billingsfors. Nu kan jag få äta frukost i fred och bara njuta. Ingen som frågar "vad gjorde ni igår då?" och ingen som tjötar. Underbart!

Frukosten består av, yoghurt med nötter, russin och frön. en rullmacka med skinka, ost och tomat. Två hårda knäckebröd med ost.. Och en stor kopp te!

Jag hade tänkt kolla på julkalendern på datorn nu eftersom jag inte var vaken vid nio när den visas på tv. Femte avsnittet idag.

sommarsommarsommar


HALLÅ AXELSSON !

(internet skämt)

Roligroligrolig kväll som vanligt hos axelsson.

Det brukar bli så och alla tror säkert "vafan gör ni där hela tiden?" men ni ska bara veta vad kul saker vi hittar på.

Ses imorgon (berättar mer om lördagskvällen då, kanske)

?

you live in a world based on a lie.
the sad part is that you don´t know about it

FÖRMODLIGEN INGEN BLOGGNING IMORGON

Imorgon blir det nog ingen bloggning. Först är det skola och på långrasten ska jag och ronny på stan och kika lite. Jag behöver köpa julklapp till tjejmys om några veckor. Något fyndigt under hundralappen. Vi får se hur det går.

Efter skolan kanske jag drar hem en stund eller fortsätter vara med Ronia för att sedan träffa mos och gos(moa och amanda). Det blir nog lite käk hemma hos någon eller hämtmat. Inte besämt!

Så alla får sova gott och ha en förjävla bra fredag (ursäkta svordom). Jag ska försöka ha det så bra som möjligt och jag brukar faktiskt lyckas bra nuförtiden.

(Upp tio över sju för att följa julkalendern... jag är koko.)



cool klocka                                              skön tröja

MYSIG FIKA (AS USAL)

Det blev en fika på mangiamo (mongo) efter skolan med saknade camilla. En massa tjöt om allt som har hänt det senaste. Jag blev uppdaterd och hon blev uppdaterad, alla nöjda.

Plötsligt ser vi moa och amanda vara inne på scorett så jag ringer amanda och de kommer över och tjötar lite med oss. De går och kommer tillbaka igen. Svårt att säga "hejdå" till de tre tjejerna ska ni veta.

Lite för lite mat idag. Lunch i skolan och sen mellanmål vid halv tre och sen blev det bara en te på fiket eftersom jag inte vill slösa pengar för ska ha till julklappar. Halv åtta fick jag i mig pannkakor med skinka och banan på (tyck inte jag är konstig, det är gott) testa för fan !


Tumme upp för kiwi och för en bra eftermiddag i lilla alingsås

STÄMNINGSFULLT




Jag börjar faktiskt komma i julstämning. Kolla på dessa bilder bara.

Saker att se fram emot
- Helgen (träffa kompisar)
- Tjejkväll med the old ones nästa helg
- Och helgen efter det blir det julmys
med glögg, lussebullar, pepparkakor och överraskningar med C,M och A
- Jullov
- Julafton och alla andra "juldagar"
- Nyår
- London (ca 74 dagar kvar)

SNART SÄNGDAGS

Det känns onödigt att vara uppe när det inte finns något speciellt att göra. Jag har hunnit kolla på bonde söker fru, läst igenom bloggar och ätit min dagliga fruktsallad. Idag piffade jag till frukten med yoghurt, kanel och russin.

Imorgon på morgonen har jag massa stryktvätt som måste strykas och så ahr jag dum tyska läxa imorgon. Muntligt som jag inte orkar göra. Segt!

Det ska bli skönt att dejta sängen nu men ha det bra !



Vi har inte setts på ett tag känns det som, saknar dig <3
okej, det var i fredags men känns ändå längesedan.

BONDE SÖKER FRU

Det var faktiskt härligt att få svettas igen.

Nu är jag hemma igen och ska faktiskt sätta mig vid tv:n ocg titta på
bonde söker fru. Det började visst nu.

En sak till. Min arm är helt frisk, eller nästan iallafall. Den gör bara ont
om man tar på den.

JO, NEJ, JO

Jag hade svårt att bestämma mig om jag skulle träna eller inte men det blir träning idag. Det har inte blivit någon träning sen i fredags. Jag tror det beror på att vi tränade för mycket förra veckan. På så sätt blir det svårt att komma igång om man inte tränat på några dagar men jag ska göra det.

CoreIntervall är en timme så det blir lagom idag. Lite trött sådär men det ska nog gå.

(Ronia, det var nära ögat att jag skulle sprungit idag men ångrade mig sen. Haha.)

 
 
På med tjock jacka, vantar, mössa och pannband.

GOD MORGON, GOD MORGON

Pigg som jag är gick jag upp tio över sju även fast vi hade sovmorgon till elva. Julkalendern kvart över sju så om jag ändå var vaken kunde jag gå ut i soffan och lägga mig och halv sova där i några timmar. Så det gjorde jag, hängde med lite i julkalendern men var lite för trött för att koncentrera mig. Jag la mig tolv igår också så tänkte att jag skulle sova ut men mamma och pappar väsnades i köket så jag vaknade.

Klockan är kvart över tio och jag ska cykla till skolan om typ 20 minuter. Sjukt kallt idag men hellre det än regn faktiskt. Dum som jag är tog jag en jättetunn tunnika idag och det lär vara kallt i skolan.

En sak bekymrar mig. Nu i början av december får vi kallt väder men när julafton kommer blir det säkert regn och slask som vanligt. Jag vill vara liten igen då det alltid var massa snö och man trodde på tomten.



Stek i åhus

JAG HAR REDAN KÖPT 2 JULKLAPPAR

Idag på långrasten drog jag till stan istället för att åka hem och uggla. Det blev en sväng med mig själv men det är skönt ibland, bara gå runt och kolla på det man själv vill. (Ta inte illa upp kompisar, det är roliagre att gå med er.)

Idag hittade jag en ljuslykta till mamma. Eller jag och camilla spanade in den i fredags men köpte den idag.  Dyr var den också, 130 kronor för en ljuslykta men mamma hade önskat sig den till sin samling så vad gör man inte för sin mor, höhö. Funderar på att köpa något mer men vet inte vad jag ska köpa som är hyffsat billigt (jag är snål).

Till pappa köpte jag strumpor med värme i. Jätte fyndigt va? Han vandrar mycket i skogen så kan la behövas lite värme nu under vintern. 

So far, so good. Det känns skönt att ha köpt till dem. Jag har i stort sett bara till min bror kvar. 18 år, vad köper man?


Bilder från idag


GAME TIME

En halvtimma till sändningsdag för alingsås-hammarby matchen. Ska Alingsås skrämma bort spöket från eriksdahlshallen tro?

TV4 SPORT 19.00



funderar på att ta en bubbelbad ikväll, ska man?


VAD SKA MAN SÄGA?

Jag kan börja med att jag har fått vaccinet idag så kommer säkert vara förlamad i armen imorgon. De tog sprutan i höger arm och det suger. Jag gör allt med höger. Det är min sovarm och min skrivarm. Man fick inte välja eftersom hjärtat sitter på vänster?

Senaste tiden har min egen soffa blivit en hängplats faktiskt. Jag brukar inte gilla den men för tillfället gör jag det. Nu ska jag krypa ner under filten och dricka en kopp te och kolla på "Wildchild".

Ronia, jag hoppas du är ute på din springtur vid det här laget!

Riktigt fin dag ute idag, kallt men soligt och fint. Ett stort plus att världen bjuder på det vädret istället för regn och rusk som det har blivit lite för mycket av det senaste.


tjejerna i wildchild


JULKALENDERN

... verkade rätt bra men lite töntig men tror faktiskt jag kommer att kolla ibland. Jag gjorde inte det förra året men tror den kan bli roliagre i år.



Lektionen börjar nu, puss

RSS 2.0