LONDON !

Jag kan ju bara säga att resan blev otroligt lyckad. Vi har shoppat, chillat, fikat och bara haft det bra. Idag har jag london-ångest. Jag vill bara tillbaka. Sverige och snö eller England och plusgrader? England. Lite småkär i staden redan och vi har väl knappt sett hälften.

Första dagen drog Marcus (camillas bror) runt oss till Covent Garden, Oxford, Soho, Picadilly men det var ganska mörkt så man hann inte lokalisera sig. Vi fick se mycket av london på 2 timmar kan man säga. På kvällen somnade jag i soffan efter allt gående och alla intryck.

flyget till london
(tog inte så mycket bilder första dagen)

Efter 9 timmars sömn så var vi redo för shopping! Vi tog bussen till Oxford och stannade där hela dagen. Primark och New Look var våra främsta mål den dagen. Vi stannade inne på primark i två timmar. Det var helt sjukt stort. Två våningar och massor av kläder och accosearer. Det blev fika och mat också. Det var regnigt men det gjorde oss ingenting. Lyckliga tog vi bussen hem till huset.

shopping och fika

primark och new look

I onsdags vaknade vi upp till strålande sol. Det var verkligen underbart och vi var gladare än någonsin. Vi åt vår enkla frukost (te, yoghurt, macka) och drog oss till oxford igen. Vi gick igenom samma affärer igen för att köpa småsaker som trosor, nagellack, väskor, armband m.m. Och lite andra butiker också såklart!


underbart med sol (kunde gå i bara tröja om man ville)

chocolate cake dount och latte

Innan vi skulle ta bussen hem satte vi oss i Hyde Park. Beställde en kaffe och åt choklad som vi köpt tidigare. Det kändes verkligen som vår och då kände vi att vi inte ville åka hem till snön. Underbart var det helt enkelt.


mysigt i hyde park

Igår var det bara hemfärd och vi var i god tid till flygplatsen.


hemfääääääääärd :(
Bildbomb kommer senare i veckan

(När beställer vi nästa londonresa camilla?)

Kommentarer
Postat av: rohlen

imorgon ? :<

2010-02-20 @ 00:46:32
URL: http://ccrohlen.blogg.se/
Postat av: Jessica

åhhh jag vill också åka till London :D

2010-02-21 @ 00:23:48
URL: http://byjessica.blogg.se/
Postat av: emma

fy faaan va gött

!!!!!!!!!!

2010-02-21 @ 17:36:09
URL: http://suchadreamer.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0