MYS

Nerbäddad i sängen på kvällen, finns det någon bättre känsla är ju frågan?

Jag åkte som vanligt till Camilla och kollade på Idol. Idag hade vi sällskap, låt mig presentera Moa Jonansson! Nej, nu ahde jag inget mer på hjärnan så ska avsluta här. Ett vänner avsnitt ska jag se nu, eller två. Jag behöver inte dirket siva tidigt idag. Vi börjar elva imorgon !!

UNDERBARA JACKA SÄGER JAG BARA

Jackan är på plats i mitt rum och ett par vantar blev det också men inget mer idag. Killen i kassan var väldigt snäll idag. Vi hade en rabatt på 15%, en på 20% och en på 30% och såklart ville vi ju ha 30% på jackan som var dyrast men man var tvungen att ta rabatterna i ordning så vi fick köpa tre grejer för att ordna det. Först tänkte vi att man inte fick göra så men det gick, han var så snäll så. Jag älskar den verkligen, kommer vilja ha den hela tiden på mig! haha.

Det har hänt lite annat i huset idag med. Min bror tog sitt körkort idag så det blev princesstårta till eftermiddags fika. Så grattis till han eller något! Hoppas på snålskjuss när det pissregnar ute.

Idag har jag även kikat igenom engelskan lite, matten och svenska. Några fel upptäckte jag i min text men det fixar jag imorgon för det är inte förrän på fredag vi har inlämning.

Snart är det a-lags match men är inte där idag för hinner och vill inte heller idag. Kände bara inte för det. Igår var jag förresten nere på mitt gamla lags träning för att lämna in lite kläder. Det kändes bra att komma ner och se alla igen men har inte övervägt att komma tillbaka. Det är bra som det är nu. Nästa gång ni har match så får ni gärna säga till för jag kommer om jag har tid självklart !

och här har ni mina inköp (mobil bild)

fast mössan köpte jag i söndags
suger att den inte matchar men jag får la köpa en till mössa

FROST

Igår  när man vaknade var det också frost ute och även idag. På något sätt är det vackert tycker jag. Det enda som är negativt är att då vet man att det är sådär isande kallt ute. Jag tycker även det har blivit kyligare på mitt rum. Får be mamma och pappa höja värmen för jag vill inte frysa när jag kliver ur sängen!

Jag tycker själv jag varit ganska duktig idag på morgonen. Klockan ringde sju men låg i sängen till tjugo över typ. Sen när jag gjort mig klar så satte jag igång med läxa! Klockan åtta på morgonen men jag var illa tvungen. Jag har ju kanske en tyska interljvu med min lärare och skrev ner lite svar och har övat lite med.

Äntligen är denna dag här, jag ska förmodligen köpa vinterjacka och skor ! Att gå till skolan idag känns faktiskt bra ! Ikväll är det ju a-lags match men vet inte om jag ska gå eftersom jag ska plugga och känner bara för att ta det lugnt. Vanligtsvis tränar jag ju på onsdagar men skiter nog i det med...

- nytagen bild                                           - gamal bild


HÖSTEN ÄR (ÄNTLIGEN) HÄR

Vissa av oss älskar nog hösten och vissa fruktar den nog. Det blir mörkt och det bir kyligare varje dag. Jag själv tycker det är väldigt mysigt. Mysa med kompisar, tjöta, dricka te och se ut på mörkret och höra blåsten och regnet slå mot fönsterrutan. Det var någon vecka sedan då jag vaknade till smatter på mitt fönster och jag visste att jag kunde liggar kvar i sängen ett tag till.




DET VAR TYP HUNDRA ÅR SEDAN

Det var ett bra tag sen jag åt chokland bollar så varför inte passa på att göra några när man ändå är hemma på rast och inte har så mycket att göra. Eller jag borde göra något annat, t.ex. som att öva på min tyska interljvu som jag ska ha med min lärare på onsdag eller torsdag. Jag kan ju säga att jag ser inte fram emot det direkt men jag tror jag överlever bara jag är förberedd.

Ikväll ska min kära kompis Moa hänga med mig till hälsostudion och gå på ett pass. Det blir bodypump idag. Väldigt bra styrketräning ! Man kör med skivstång i princip hela tiden med olika vikter. Vi ska också besöka handbollsträning för att lämna tillbaka matchkläder och sånt.


JUST DET JA!

Alingsås HK tog hem andra segern igår! De var uppe i Örebro och spelade och där brukar vi aldrig vinna men igår kunde vi ta två poäng! 29-25 blev resultatet.


JAG VILL HA NYTT

Idag fick jag månadspeng eller vad fan men kallar det nuförtiden. De felsta får väl studiebidrag och det får nog jag med men mamma får mitt och sedan skickar hon över pengar från hennes till mig så jag får alltid den 28:onde. Så nu har jag lite pengar igen, skönt.

om någon dag ska förmodligen jag och mamma ner och köpa vinterjacka och skor. Ska bli grymt gött ! Har spanat in en as go jacka på team sportia och vi har rabatt där så det är najs.

Idag är mitt huvud sjukt trött och jag behöver plugga. Tror jag ska föröska en stund i alla fall. En avklarad grej idag, sprungit runt bergen. Det gick faktiskt bra, 13.15 tror jag det blev.

SKOLAN IDAG KAN GÄRNA VARA FÖRBI

Måndagar? dem är inte så roliga måste jag ju säga. De andra dagarna är okej men idag har vi information och layout, tyska, idrott och sist men inte minst matte. Värsta ämnet man kan lägga sist tycker jag, men orkar ju inte koncentrera sig på massa tal i slutet av dagen. På idrotten ska vi springa runt bergen på tid och orka!

Dagen blir ju inte bättre, när jag kommer hem ska jag plugga men klockan åtta vänder det, då ska jag se idol med camilla (som vanligt). Puss




GODNATT

Sämst uppdatering men har typ inte suttit vid datorn någonting den här helgen och det är väl ett litet plus för annars har gör jag det lite för mycket. Nu är jag sjukligt trött så jag ska sova enda fram till sju imorgon bitti.

Jag har gjort mycket blandade saker denna helg kan man säga.
Ljus i Alingsås, tjejkväll-ostbricka, slöat, träffat friends och ätit gott !

Godnatt !

.

Så låt mig visa vägen
Baby de är vi mot världen
Så låt mig visa vägen
Baby de är vi mot världen
Så låt mig visa vägen
Baby de är vi mot världen


TJEJKVÄLL - OSTBRICKA



Ikväll bär det av till Partille för att träffa gamla sköna klasskompisar ! Det ska bli as gott med ostbricka. Massa olika kex, ostar, vindruvor och sånt. Mums ! Jag ska snart möta camilla tror jag så ska vi handla in lite kex och så. Jag tror alla ska ta fyra tåget mot göteborg. Puss

PLUGGAR

Jag hade en trevlig dag igår, från eftermiddag till sen kväll, tack tack!

Just nu sitter jag och pluggar svenska. Skriver citat och kommenterar dem. Ganska intressant ändå.


SLUTA ALDRIG ATT FÖRVÅNAS

Idag när vi satt på cafét så slängde jag ur mig en helt onödig mening. Något liknande "vem sitter på ett café ensam? det gör man ju inte" och gissa om någon sitter precis intill oss. Jo, en som sitter ensam och fikar. Såklart säger jag alltid sådana saker ganska högt och tänker mig inte alls för. Ronia börjar skratta och jag kan ju inte hålla truten jag heller. Så sluta aldrig förvånas över hur jag slänger ur mig saker säger jag bara.

På svenskan hände typ samma sak. Jag härmar läraren och just då blir det typ helt tyst i klassrummet som det aldrig är annars så vår lärare hör det och tittar lite snett åt mitt håll, men fan, det bjuder jag på !

INGEN BRA RUBRIK

Jag blir så trött på folk ibland, bara allmänt trött faktiskt.


DRAR VIDARE STRAX

Jag blev helt plötsligt väldigt trött men hoppas en cykeltur till Camilla ska pigga upp. Jag är godissugen och imon ska jag fika med Ronia, Erica och Moa. Blir nice !
Godkväll på er


MÖSSA


jag är kär i den här mössan

ÖSREGN VERKLIGEN

Sjukt vad regnar mycket idag! Det har öst ner i en timme nu, jag vill inte gå till skolan i detta väder. Jag skulle hellre vilja ligga i min säng och kolla på vänner. Mer lockande faktiskt !

GRYM KVÄLL MED CAMILLA

Jag kom dit prick åtta och då menar jag verkligen prick åtta. Idol rullade igång precis när jag klev innanför dörren och måste jag inte få en applåd. Träingen var slut halv åtta, jag duschade, klädde om och hann till och med dra in på maxi och köpa en drickyoghurt och en sandwish. Grymt! Idol var bra som vanligt men några söta killar.

Efter det fick vi damp i typ fyrtio minuter. Fan vad skoj det var. Den jävlen körde upp en disktrasa i ansiktet på mig men jag gömde mig i hennes kuddar(soffans kuddar och inte hennes bröst om någon trodde det, haha). Toppen kväll ! <3


SMÅ IRRITERAD !

När föräldrarna driver en till vansinne. Varför kan dem inte bara bete sig normalt och vara normala? Så sjukt irriterad ibland blir jag. Orka ! Nu drar jag och tränar och sen drar jag hem till ett föräldrafritt hem, camillas!


IT´S WHAT I GOT

En webbcamera är det enda jag har i kamera väg. Just för tillfället chillar jag järnet och lyssnar på lorentz och m.sakarias. Grym musik! Halv sju blir det träning och efter många om och men blir det inte till att se match utan se idol hos camilla(som vanligt) Det har blivit en liten tradition. Ha det !


sydveds skjortor for the win!

ONSDAG




Innan skolan har jag kul.. Schemat är fullspäckat idag. Första skola till fyra! Sen halv sju ska jag träna och efter det är det match på G, mitt gamla lag spelar hemma. Nu ska jag kila, puss.


LÅTTIPS

Jag har fastnat för

- Vi mot världen - Lorentz & M.Sakarias


- Isn´t it obvious - Erik Hassle


ATT TRÄNA...

- det får mig att må så bra
- det ger mig kraft till annat, ex. skolaarbete
- det ger mig inget dåligt samvete
- bättre självkänsla
- hälsosamare kropp
- och det var typ det.

Idag var det bodypump, inte så svettigt men jävligt bra för musklerna. Hej träningsverk!

JAG ÄLSKAR YOGHURT

Det är nog bland de bästa varor som finns i en affär, yoghurten. Jag älskar att lägga i krossade linfrön(bra för magen)valnötter, cashewnötter, russin, solrosfrön och lite flingor. Jag lovar, it taste sooooo fucking goood! Jag har precis ätit upp en proppfull sådan skål. Dessvärre fastnar/sitter krossade nötter kvar i min tandställning. Om en timme ska jag iväg och träna, väldigt skönt ska det bli ! Sen ska jag se idol med camilla, ha en väldigt fin eftermiddag ! PUSS


ROLIG GYMPA

Badminton på idrotten idag. Jag och Erica var ett superteam verkligen och vi spelade mot Eric och Rasmus. Länge sedan jag skrattade så mycket, fyfan vad kul badminton kan vara. Dagen har annars innehållt en fika och massa prat. Nu pluggar jag engelska ! Kul ! Puss

JAG TAR RAST

Istället för att öka min skriving orkar jag inte skriva. Bara när jag verkligen känner för det. Bra, hejdå :)

22.00, BEDTIME FOR ME !

Känns lite konstigt måste jag säga. Jag har inte varit i själva skolan sen i tisdags för i onsdags var vi på utbildningenshus och där blev vi indelade i våra mentorsföretag. Imorgon börjar skolan klockan åtta, enda dagen vi börjar åtta och då får man ta sig upp vid halv sju men det ska nog gå om jag lägger mig nu.

Jag har förnyat mig lite grann i alla fall och en stund framöver. Min design är väl inte så inspirerande bara för att jag inte är så "haj" på design men jag ska försöka lite bättre någon gång i höst. En fin höstbild som header vore inte heller fel men vafan, det här får duga så länge !


Det här är mitt rum från soffans vinkel

Det här är mitt rum från sängen vinkel

(Och jag är grymt sugen på en chailatte från espressohouse)


ALINGSÅS HK




Ibland känner jag mig lite väl mesig när jag står och skriker på a-lags matcherna men det är ju (nästan) samma sak som när ifk göteborg spelar. Jag hejjar på mitt lag samma sätt som alla galna supportrar hejjar på ifk. Visst, jag får lite mysko blickar när jag är den enda som hoppar när det blir mål men det är bara kul. Jag älskar att stå på läktaren, det är mörkt, musiken trappas upp och våra spelare springer in med världens energi. Tyvärr kommer något sådant aldrig hända mig efter som jag är tjej och orkar inte satsa så hårt. Det kändes så bra att äntligen få stå där igen och hejja på laget, på något vis var jag väldigt stolt när de sprang in på planen idag. Det var ett liveband där och en hel del folk. Det är så det ska vara när livet är på toppen men inget slå globen den nionde maj. Det var helt galet, jag var verkligen lycklig på riktigt då *

Matchen i sig var inte den bästa, lagen följdes åt i hela matchen men kappelin (målvakten) knep några straffar från motståndarna och det var tack vara han vi vann. Slutsiffrorna skrevs tillslut 33-31. Jag längtar redan till nästa hemma match. Hihi, ett riktigt fan är jag allt, men vem är inte?


Vi tackar gud för vår första vinst eller?!


A-LAGS MATCH

Kvart över fyra är det a-lags match. Första serienmatchen, lär bli en kul match. Alingsås möter redbergslid. Eller man kanske ska skriva SVENSKA MÄSTARNA möter RIK. VI tar dem, lätt ! Även fast jag ine spelar handboll kommer jag defentivt kolla på dessa matcher. Ha det bra !


DET ÄR SÖNDAG FÖRMIDDAG OCH JAG...

Det är ju frågan, vad ska jag göra? Det är fint väder ute men det inte alls som på sommaren då man kan sitta ute i timmar och bara njuta. Det är lite kyligare och det är inte alls på samma sätt. Helst vill jag ha kväll hela tiden känns det som. Jag vill kunna ligga inne och ha tända ljus i rummet och lyssna på härlig musik. Det är vad hanna känner för nu. När vi snackade vid frukostbordet i morse sa jag vad jag tyckte, alltså att jag vill ha det mörkt hela tiden. Då sa mamma att "det kommer snart och då vill du ha dessa ljusa dagar så ta vara på dem" men hur ska jag kunna ta vara på dem när jag inte riktigt tycker om dem. Det känns ju fel att sitta vid datorn hela dagen också men en öppen altandörr har jag i alla fall så solen skiner in i mitt rum.

Jag är så dålig på att ta bilder men kameran är urladdad och vi har ingen laddare hemma. Den är uppe i vår sommarstuga. När den har batteri ska jag försöka bli bättre på att ta bilder på folk jag är med och så. Jag ska även försöka skaffa lite fler besökare hur det nu ska gå till.

Sugna på att göra om det tjejer?

EN KALL (TREVLIG) KVÄLL

Idag på eftermiddagen kom jag och moa in på något ämne om idrott och då nämde jag att vår idrottslärare sa att det tog 16-18 minuter att gå runt bergen. Jag vägrade att tro det för om man har hyffsad konditon så springer man på typ 12 och då kan man fan inte gå runt på 16-18 minuter. Vi bestämde oss för att gå runt bergen i en ganska rask takt och vet ni avd det tog? Hela 29 minuter. Sonja måste gått i raket fart eller något. Snacka om blåst lärare. Hon kanske menade att hon sprang på 16-18 minuter, haha.

Efter våran test så tänkte vi att vi kunde ta vägen genom stan för skoj skull. Det kunde ju varit någon där man kände och hoppsan det var några stycken. Först stötte vi på moa och emma som skulle till öckerö(fest). Och dem berättade att de sett några vi kände lite längre upp så varför inte se vilka de var? My classmates, Erica, Hanna och Ronia!

Tjöta en stund sedan följde Ronia med mig och Moa eller vi följde med Ronia till mcdonalds. Kanske lät fel men vi tog i alla fall en glass och tjötade lite till. Trevligt tyckte jag men blev lite kallt annars hade jag gärna stannat en stund till.
Ha en trevlig kväll, sup inte ihjäl er en fin Lördag som denna! Hihi. Puss

MY FAVOURITE

Strålande sol och (nästan) lika varmt som det är på sommaren. Det är ju ändå den nittonde september. Förkyldningen är much better fast emellan åt känns huvudet väldigt tungt. Nu dock känns det bra. Jag träffade Moa halv ett men nu är hon hemma och äter lite så jag skriver lite här för att fördriva tiden. Vi var på stan en sväng förut och sen satt vi lite på altanen och snckade minnen. Vi satt och pratade om personer som man förut kände väldigt väl och hade skit kul med men som man inte längre känner. Egentligen tror jag att man känner presonerna, att de inte alls har förändrats så mycket men man har fördomar, det har alla !!

Hej så länge ! <3


Akta dessa enormt nytagna bilder, haha.


FEEL ALONE


Alla andra  har kul och själv sitter man här som något jävla fån. Dagen har väl gått rätt fort för att bara varit hemma men nu är jag lite trött på det. Jag har än så länge sett sexton avsnitt av "vänner" och nej jag har inget vidare liv just nu. Näsan kliar och jag känner för att äta något onyttigt men vet inte om jag orkar ta mig någonstans för att köpa det. Jag känner mig ensam för tillfället men jag hoppas inte jag är det. Imorgon ska jag nog träffa Moa Jarl en stund och tjöta lite, får passa på nu när det är helg och allt. Men jag ser mest fram emot a-lags matchen på Söndag. Inget illa menat.

Efter att familjen ätit ska jag lägga mig och kolla vidare på vänner, asså jag älskar deras peronligheter och dem är så jävla kul att följa. De som inte har sett vänner är fan korkade eller något.

Bilderna visar vad jag har gått runt i här hemma idag, slappt och jävligt skönt !
Pappa skjorta och leggings! Nice man !

(Jag har inte ens orkat göra en ny design, känns som den här är lite ute nu när det inte är sommaren längre men får se när jag får tummen ur och gör det. Det enda som jag saknar är väl en riktigt go höst bild)

ÅRSTIDER

Jag och mina kompisar har pratat en del om vilken årstid man tycker bäst om och det ligger till såhär. Vi har kommit på att man tröttnar på alla årstider.

- Vi börjar med våren, när den kommer tar vi vara på varenda minut som solen skiner och vi dyrkar värmen verkligen men vill mer än gärna att den heta värmen ska komma.

 - Sen kommer sommaren och den älskar vi, man kan bada, sola och äta glass men vi klagar också på "åååh, det är så varmt" eller hur och då vill vi ha det svalare.

 - I slutet av sommaren när det inte alls är lika varmt och det börjar bli mörkt på kvällen vill vi mer än gärna att det ska bli höst. Färgstarka löv, mys och sådär lagom kallt och mörkt.

- Och när vi har druckit för mycket te och alla löven är borta längtar vi till den varma chokladen, den glimmande snön, julafton och skidåkningen.

- Och sedan börjar det om. Efter bara någon månad av grått vill vi ha vår igen och så håller det på år efter år.

Alla tror vi att vi har en speciell årstider vi älskar men vi älskar alla på olika sätt och då är det väl tur att vi har alla fyra, inte sant?


Fortfarande kyligt men man kan     Solen och värmen är kommen och
bara gå i en lite tjockare tröja            alla älskar det

Jag säger bara, te, mys och en      Jag är inget fan av vinter precis   
stor go halsduk                                    men ibland är det okej.

E.H

"lets make out in the middle of the street"

Kommer bli en fett tråkig helg, verkligen. Varför måste alla åka bort? Hemma igår, hemma idag, helg och ledig lördag och söndag. Inte kul. Första gången man inte vill ha helg.

SLEEP TIGHT

Helt slut i huvudet så nu blir det sängen. Ett avsnitt av vänner bara sen kommer jag garanterat att somna. Skola eller ej vet jag inte ännu. Känns inte så nu precis. Puss

SLEEP TIGHT

Helt slut i huvudet så nu blir det sängen. Ett avsnitt av vänner bara sen kommer jag garanterat att somna. Skola eller ej vet jag inte ännu. Känns inte så nu precis. Puss

IDOL !

Varför ska man behöva snyta sig var femte minut? döda mig. Näsan gör fan ont.

Idol strax i alla fall, det gillar vi ! Blir nog något varmt och dricka till också.

SJUKLING

Detta känns inte bra, super snuva och ont i halsen. Det började komma efter att jag tränat igår, borde kanske inte gjort det i alla fall men var så himla träningssugen. Jag har varit hemma idag eftersom jag bara hade en lektion och så kände jag mig inte riktigt hundra så jag stannade hemma.

Däremot på eftermiddagen kom två omtyckta personer hit och tjötade lite med mig, nämligen emma och rebecca. Vi drack te, tittade idol-klipp, gossip girl och så tittade vi igenom bilder sen vi var i Frankrike. Jag saknar männsikorna och gemenskapen ! Alla måste ses snart? Tjejkväll nästa vecka i alla fall.

Ikväll ska jag bara vila och se om förkyldningen blir bättre. Puss och kram !


ÅH VILKEN UNDERBAR DAG DE È

+ bra grupp, bra företag
+ fika med camilla, go mocha latte
+ träna och bli svettig
+ idol och yoghurt/macka
+ jag kommer kunna träffa rebecca mer
+ imorgon har jag endast 1 lektion, börjar 11.

- halsont och lite snuva

Mycket + och lite -, vilken underbar dag de é !

Nu ska jag se om jag har någon glad bild..
skratta åt mitt hår men vafan, det var års sedan!


HALS ONT OCH LOTTNING

Nu börjar jag bli lite nervös. Idag ska vi lotta för vilka grupper och företag vi ska arbeta med i tre år framöver. Det är fem företag som ska delas på trettio stycken så det blir sex personer i varje grupp. Jag hoppas verkligen jag kommer i en bra grupp. Företagen som finns att välja mellan är, Svenska fastigheter, Mio, Ica Maxi, Pads och så är det ett företag till som jag inte kommer ihåg nu. Vi ska mötas tio i tio vid farkosten, sen blir det lotting.

Och nu börjar jag som alla andra bli krasslig, ont i halsen kom igår kväll och när jag vaknade idag var det värre så vet itne om jag kan träna ikväll. Segt för core intervall är ju kul ! Vi slutar fyra idag också, grymt segt men får se hur jag känner mig.

Tiden rinner iväg, här sitter jag i myskläder och har inte gjort iordning mig för fem öre. Puss

P.S hade en sjuk dröm, jag var gravid utan att jag visst om det

THIS AFTERNOON

Mm, jag har köpt mig "proviva" dryck idag. Det var Moa som tipsade om att det var gott. Jag drack det hemma hos henne två gånger och kom på igår att "det vill jag ha" så efter första lektionen åkte jag och köpte det. Jordgubbssmak, smurrigt.

Vi fick sluta tidigare på sista lektionen så det var bara gött. Nu har jag ätit och ska snart iväg och träna på hälsostudion. Ikväll är det som sagt a-lags match. Alingsås-Skövde. Dock inte serien.
Hejdå !

SOVMORGON

Om man ändå går upp sju så kan jag ju skriva ett inlägg när jag ändå sitter här. Våran sovmorgon är till tio över nio. En ganska lagom sovmorgon tycker jag. Jag sitter här och lyssnar på Erik hassles album. Förvånadsvärt bra faktiskt, många goa låtar. Efter vår första lektion har vi håltimma i några timmar och jag tror jag åker hem och käkar och pluggar lite till engelskan. I eftermiddag ska jag på bodypump igen och sen är det a-lags match som gäller. Fahlgrens minne om jag inte minns fel. Slänger in en bild också. Hejdåå !


på bilden till höger ser jag tjock ut men det är jag inte , haha

JULTE

Guuuuuuuuuuuud vad gott ! Nu sitter jag här, helt nyduschad och lite fuktig i håret. Jag gjorde mig en kopp te och det smakar jul eller det luktar jul och smakar gudomligt för tillfället. Det är inte ofta jag blir sugen på detta teét men idag var jag verkligen det. Mitt rum är upplyst av massa värmeljus. Det är nog bland det bästa som finns, massa tända ljus och go musik. Just nu rullar michael jacksons goa lugna låtar, lovelove. Eftersom jag har mycket rött i mitt rum blir det typ kärleksfullt och jag älskar mitt rum när det är såhär. Det är väl bra antar jag :)

Camilla och jag tog en timmes promenad och snckade mat bland annat. Vi har kommit på att barnyoghurtar är väldigt gott ! Livets stora frågar lurar också runt hörnet, haha.


bildkvalité kallar jag detta


<3

Idag har har skrivit i hemliga boken. Alltid lika kul att läsa vad man skrivit tidigare.

TRÅKIGT TRÖTT

Ni skulle bara veta vad jag ville vara hemma idag. Skolan var verkligen seg idag. Tiden gick sjukt långsamt. Nu ligger jag här och gör ingenting. Tv:n står på och jag har datorn i knät. Jag kanske borde träna men tror jag gör det imorgon innan matchen. Det blir jättebra för jag tror inte jag kommer orka springa idag. En ännu bättre idé, jag kan springa på min håltimma imorgon isället för att titta på film.

När jag kom hem gjorde jag mig te och rostade mackor med smör och ost. Äckligt gott är det ! Nu känner jag att jag blev väldigt kissenödig så ska palla iiväg mig till toan. Puss <3


OJ, VILKEN UNDERBAR KÄNSLA JAG FÅR NÄR JAG KOLLAR PÅ DESSA BILDER !


MÅNDAG

..och jag orkar inte gå till skolan idag fast jag gör det ändå.


MY GIRLFRIENDS

Godkväll allesammans,
 alla ni som läser även fast ni inte är s många s tycker jag det är kul att blogga. Det är trevligt att ha lite koll på livet. Det är som en dagbok fast på datorn. Man kanske inte alltid skriver vad man gör men ändå lite koll, så det är nice tycker jag.

Ååh, vad jag blev chockad imorse när jag vaknade elva. Jag vaknar aldrig så sent och ni som känner mig, ni vet att det är väldigt ovanligt. Jag la mig ändå kvart över ett. Så jag kan säga att jag behövde det. Min kropp har typ varit bedövad av träningsverk i flera dager. Märks att man inte tränar på samma sätt nu längre men trivs med det förtillfället. Saknar alla goa tjejer bara, så ni vet det <3

Dagen till ära (gillar meningen) har spenderats med Moa mest. Vi har pratat om dragningskraft till olika personer. Det är verkligen sjukt, man kan inte kontrollera sina känslor till vissa männsikor. Vad ska man göra med dessa känslor är då frågan. Ibland kan det störa en att man drar sig till vissa men iböand en väldigt go känsla. Vi har kommit fram till att vi har varsin person som det är så med men tänker inte tala om vilken jag har. Jag kanske till och med har två. Det är två helt otippade personer också. Men som sagt, man kan verkligen inte kontrollera sina känslor. Vilket är bra på ett sätt.


MYSKVÄLL OCH GÖTEBORG

Igår hade jag en väldigt mysig kväll med Camilla. Bättre kunde det nästan inte bli. Vi lagade fläskfilé med ungsbakad potatis och jättegod sallad till det. Bearniesås hade vi också, hur det nu stavas. Aja, klockan åtta tittade vi på idol och det har faktiskt varit väldigt kul iår måste jag säga ! bagge äär förjävla rolig alltså ibland. Hans färgade skägg är ju inte att leka med. Haha. Jag drog hem efter att vi sett "flight 93". Filmen handlar om kraschen i World Trade Center år 2001. En grymt bra film tycker jag. Känns så verkligt på något sätt. Tack för myskvällen, schamill !


Nu till den ärade Lördagen då man nästan alltid gör något vettigt tillskillnad från söndagen. Jag, Moa och Amanda tog halv elva tåget till göteborg. Vi strosade omkring lite och helt plötsligt ringer rebecca och ber om lite sällskap, eller bad kanske hon inte gjorde men frågade om vi ville ha hennes sällskap och det ville vi gärna ! Det var meningen att jag skulle träffat henne på kvällen men det har varit lite mycket strul fram och tillbaka så fick träffat henne på dagen isället. Vi alla fyra gick och fikade på espresso house och alla tog typ exakt samma fika, haha. Chai latte och scones. Sjukt gott! Sen drog becca och så var vi bara tre. Vi fick reda på vart Ilan bodde så åkte och hälsade på han lite överraskat. Han mådde dåligt så kunde inte ses så mycket, tråkigt. Får ta igen det någon annan gång kanske.

Måste bara säga att jag provade en peak jacka(dun jacka) och den var så jäääävla skön. Jag har aldrig haft på mig något skönare. Helt underbar men den kostade 4000 och man såg tjock ut i den men så sköön verkligen!

Den underbara lördagskväll spenderades i Amandas lägenhet och utanför lägenheten. Jag har varit så sugen på pringels så jag har tryckt i mig en hel del sådana chips idag. Puss och kram skumbanan. <3



SNYGGT


 


NICE WEATHER !

Jag blev as glad imorse när det var strålande sol men lite små kallt, fy vad mysigt men sen på dagen blev det lite för varmt men ändå väldigt skönt. Nu sitter jag här i min dörröppning ut mot altanen och bara njuter av den härliga luften. Träna berhöver jag inte göra idag heller fast jag vet i för sig inte vad jag ska göra isället?

Hm, ibland kan man inte svara på varför man gillar någon? eller kan man?


JUST LIKE OLD TIMES

här kommer en dålig bild på dagens outfit



Idag har det hänt både mycket och lite på samma gång. Vid tio var det sagt att vi skulle vara på gerdskavallen för att ha klassensdag men vi fick gå till savannen isället och köra brännboll vilket inte var kul alls. Alla treor var über seriösa och det var inte vi (ta inte illa upp om nu någon trea läser). Vi fick gå hem vid tolv så det var gött. Jag hade inget att göra så satte på en "rulle". Hatar det ordet, för er som inte vet så betyder det film. "The lucky ones". Faktiskt bra film.

Ajaj, jag upptäckte när jag hade ätit att något hade lossnat från tandställningen. Inte bra tänkte jag, orka gå dit igen för tredje gången på 1,5 vecka. Så ska ringa dit imon och få en tid helst innan skolan börjar, sen måste jag också köpa flour för det har jag inte gjort ännu. Nu sticker en tråd ut i käften på mig och gör ont.

Idag bestämde jag mig för att ta/göra ett pass på hälsostudion. Det blev ett klassiskt core intervallpass. De passen gjorde vi med handbollen i våras så jag kunde de flesta rörelserna. Min dumma vän camilla orkade inte följa med så där stog jag utan kompis och utan Vattenflaska. Det kändes som gamla tider, man cyklar och tränar, cyklar till nolhaga och kollar någon match och sedan hem och duscha, och jag gillar det! Jag ska försöka bli lite regelbunden på hälsostudion. Senast jag var där (förrutom idag då) var den 11 augusti och innan det den 11 juli.

Det var allt för mig, blev en del idag. Här kommer en bild på min kvällsmat, supergott !

7 MIN

Kan ni gissa vad som tog sju minuter? jo, att borsta tänderna efter man fått räls. Två tandborstar och så. Jag vill borsta noga för jag vill inte ha märken när jag tar bort rälsen. Det är bara att vänja sig antar jag.

Myskväll hos rohlen, film och sånt. Puss !

Jag anropar, fika eller bara ses på torsdag ? Lovisa, Emma och Moa !

FAN, JAG MÅSTE KRATTA

Mina tänder gör inte så ont som jag trodde de skulle göra så det är la.. bra ! Nu måste jag kratta vår gräsmatta och det är så jävla tråkigt men måste typ göra det så, hejdå.


RÄLS


RAILWAY

- någon som förstår?

HOWIE DAY

Jag har inte så mycket att säga men howie day är väldigt bra. Man tröttnar aldrig på "collide" ! Sjukt go låt ! Oerhört slapp/seg dag men har ändå inte varit jobbig seg, bara seg på något sätt. Träffade schamill en stund förut, snackade om lite saker. Bra vän där ! nu lyssnar jag på en låt som ida tipsade om på hennes blogg.

Till helgen kanske man får träffa folk från tjörn, kul ! Nu ska jag passa på att läsa min bok så godnatt dudes !

VAD SKA JAG GÖRA?

Idag är typ första dagen som jag är rätt trött efter skolan så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Har lite avsnitt kvar på vänner boxen så får väl se dem. Nemen oj, camilla vill ta en preomenad fick jag reda på nu, så nu kilar jag! För övrigt en bra skoldag, puss !

Jag läängtar till imorgon, förvånad !

Jag har verkligen inga nya bilder och tycker ett inlägg ser tråkigt ut utan så här kommer något..



mmmm, love the pic !


FAN FAN FAN !

usch, gick in på skolans hemsida. Fick veta att jag ska ta skolfoto på tisdag klockan två och jag som får tandställning klockan tio på tisdag. Det kommer säkert dra som fan i munnen och jag vill inte gå tillbaka till skolan men såklart ska vi ta skolfoto då, så typsikt! Så ska man sitta där och le med tandställning, kul verkligen ! Nu blev jag sur. Aja, ska inte störa mer. Tyck synd om mig, snälla gör det ! Haha puss

MÅSTE TRÄNA

ååh, nu får jag lite ångest. Jag vill verkligen träna och det ska jag göra imorgon ! Måste få in lite mer rutin i min träning. Lite bestämda tider hade inte varit fel att ha men det går ju inte när man inte ha handbollen att gå efter längre. Så imon ska jag träna direkt efter skolan tänkte jag, sen ska jag nog, hm inte gör något speciellt. Se vänner är ju ett alternativ som inte alls är fel. Jag blir verkligen besatt av det programmet. Inte mycket att göra åt.

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och läsa en bok vi fått i svenskan, puss !

WUNDERFUL FRIENDS

Söndag, vad ska man ta sig till? ångesten ligger i bakhuvudet hela tiden ju.

Men det blev en mys söndag till slut. Jag och Camilla lagade mat här vid två sen drog vi till robin för att hämta lite grejer som camilla hade glömt. Och nu till dagens bästa, fika med underbara vänner fast fikan äcklade mig mest. En choklad biskvie som bara smakade smör, usch kommer aldrig mer äta det i hela mitt liv. Det är fan så mycket bättre att bara dricka te eller äta en macka. Jag ska fan inte äta något sött på hela veckan, kanske något på lördag-söndag.

Mina underbara vänner består av amanda, moa och camilla. Det låter fånigt men jag kan verkligen, verkligen lita på er och vi har alltid så mycket att prata om. Det känns alltid så skönt att prata ut sig för ni förstår alltid och hoppas ni vet att jag förstår er med, försöker så gott jag kan i alla fall. <3





KLOCKOR

Tjejer och klockor har visst blivit en "grej". Visst det är as snyggt men nu har typ aaaaaaalla det. Det känns som att det blir som med allt anant. Kläder, skor osv. Min tanke men jag sa inte att det var fult, tänk på det, det är snyggt!

JÄVLIGT TRÖTT

Det enda jag kan säga, jävligt trött och mår inte jättebra heller men ska sova tidigt så blir det säkert bättre imon. Puss

AJ AJ

det är fruktansvärt vad tänderna kan ömma. I förrgår satte jag in gummiband mellan tändera för att det ska säras lite innan jag ska få min räls och nu gör det ont när man tuggar. Jag vet inte om jag är extra känslig men det gör faktiskt ont så bästa maträtten är väl soppa. Snart ska jag cykla till skolan och får hoppas på att det inte regna när jag ska cykla för då blir man så äckligt blöt. Vi har bara en lektion nu på morgonen och sen har vi håltimma, funderar på att åka hem och se en film eller något. Ha det så länge !

Jag kommer nog inte skriva mer idag eftersom jag ska till Ödenäs ikväll så kommer nog hem någon gång imon. Ni får gärna höre av er till min mobil för nu har jag gratis sms, puss


HERREGUD, NU HAR JAG VARIT DUKTIG

Jag tycker faktiskt jag har varit duktig men kunde varit lite mer duktig faktiskt. Jag har varit ute ch sprungit innan skolan ens har börjat. Vi börjar klockan elva så man får ta vara på tiden om man ändå vaknar tidigt. Jag tog en hyfsat kort runda idag men mååånga uppförsbackar så det är bra ändå. Mamma bad mig stryka lite kläder men jag har verkligen inte hunnit det. haha. Nu sitter jag här med handborsten rätt i munnen. Mina tänder gör ont när jag tuggar eftersom de petade in gummiband mellan tänderna igår..

Mitt hår är fult och vill inte vara som det ska. Och kläderna ser bara konstiga ut, jobbigt men går bara tre timamr i skolan så får hoppas jag inte syns för mycket. haha.

 


EN RULLE

Hotel for dogs ska jag se nu, det är någon film jag har laddat ner. Sovgott för det ska jag göra sen.

Sovmorgon till elva imon, pusshej

GREAT AFTERNOON

Rebecca ringde mig klockan fem nästan exakt och ville ses och självklart ville jag det. Det var ett tag sen vi hade setts och den tjejen är alltid go att träffa. Vi gick ner till Nolhaga och satt et stund och pratade om allt möjligt. Sen blev vi socker-sugna så vi gick till bohlins och köpte lite gott. Vi gick och hämtade ida och sen traskade vi till kära kullingsberg. En bra eftermiddag ! Rebecca åker till Öckerö imon så henne kommer man inte kunna träffa så lätt men vi får lösa det för du är en go prick. Min första riktigt kompis och en riktigt bra en ska du veta !

PUSS


SCHULE !

Skolan drar igång om en timme och innan det ska jag tanka mitt kontantkort med 200 kr så jag får gratis sms i en månad. Jag behöver verkligen det och tror det var någon rabatt grej idag med, så får hoppas på det! idag bär det av till andläkaren för att förbereda mig för rälsen som jag ska få på tisdag nästa vecka. + att vi ska ta skolfoto måndag eller tisdag och ingen av dagarna är bra att ha det på. Måndag har vi idrott och på tisdag får jag räls. Jippie! Ingen speciellt planerat idag, kanske springer en runda idag med eller så degar jag bara eller något, har inte bestämt mig ännu.

Jag vill ge er ett/en låttips. Hur säger man? en eller ett låttips?
Down - Jay Sean, Lil Wayne !

sommarbad


GREAT DAY !

Fredriks fördelsedag så fick gå upp vid sju och gratta honom och usch vad jag var trött men efter ett tag piggnade man till. Skolan idag var mycket bättre än igår ! Igår var alla bara jobbiga, förlåt.. haha men idag var det kul faktiskt. Inte lika kul att sluta kvart i fyra men hade inget speciellt planerat förrutom att träna (springa) och det har jag hunnit med ! Jobbigt i denna konstiga september värme men nu känns det bra. För en stund sig proppade jag i mig massa god taco-paj vilket vi alltid har på fredriks födelsedag. Det har vi haft i fem år i rad nu.

Nu har jag läst igenom lite gloser vi har men gör mer imorgon innan skolan börjar och kanske lite ikväll, senare.. Jag väntar på svar från camilla men hon verkar inte svara.

åååhh, du är så fiin !<3


RSS 2.0