LONDON 15/2-18/2

Efter många om och men så är bilderna hos mig äntligen.

Första dagen

Andra dagen




Tredje dagen





Fjärde dagen


HEJDÅ LONDON!


DOMARE = INGET TACKSAMT JOBB

En dålig start på dagen ska avslutas på bättre sätt.

Jag ska snart göra mig klar för att bege mig till Amanda. Dit kommer också Moa och Camilla. Riktigt mysigt ska det bli. Ha en fin lördagkväll ! <3

1. BESTÄLLDA 2. "VILL HA "

1.


2.



PIZZA OCH STAFETT



Jag har precis fått i mig lite mat, pizza. Det kändes lite konstigt att sitta i grannhuset hos mina kusiner och äta med bara familjen. Små knattrna hade somnat och Emil såg jag inte till. Jaja, alltid trevligt med middag efter timmar utan mat.

Just nu sitter jag och kollar på skidskytte-stafetten. Det går väl sådär för sverige men ändå helt okej. Vi hade lite otur i sista skjutningen jag såg men hoppas det går bättre nu. Hejdåååå

(inhandlade lite snabbt pimpim och nappar förut på maxi)

TE, TV OCH DATOR

Yes, min början till kväll iallafall.

Fredagen har bjudit på slask i världsklass. Sådär jättemycket slask som har blivit utav all snö. Det har smält en del så får hoppas på mer plusgrader i helgen och den kommande vecka.

Jag kan ju meddela att det var rätt gött att skippa matten idag och komma till skolan vid halv ett. Skoldagen blev hälften så jobbig kan man säga. Engelska i typ 40 min och sedan bild i 60 min. Vi jobbar med lera och mina fingrar skapar inte riktigt det jag vill, höhö.

Egentligen skulle ju camilla hit för myskväll men ändrade planer där. Ska träffa henne imorgon isället. Detta väder gör fan allt svårt. Jag kunde fortsatt min kväll med ronia men nu blev det inte så. Tråkigt. Vi var iallafall en sväng på stan efter skolan. Jag hittade en fin blus på lindex som jag vill ha. Endast 199 riksdaler!



mamma och pappa passar kusinerna i grannhuset så ska upp dit vid halv nio och käka pizza.

NÄSTA VECKA

Nu är jag klar med matteplugg så jag tänker faktiskt skippa första lektionen imorgon. Jag ligger ett steg före nu så det känns bra. Jag hoppar över första lektionen(matte) för att vi har ändå håltimma i två timmar efter det och känns ovärt att sitta i skolan. Med tanke på vädret är det svårt att ta sig någonstans.

Nästa veckas schema:
Måndag: 8.00-10-45 (tandläkaren kl.11.00) Vet inte om jag hinner tillbaka till idrotten
Tisdag: 8.00-10.15 (intälld engelska och svenska) (livskunskap på e.m som man kanske kan hoppa över)
Onsdag: 8.00-11.50 (inställd företagsekonomi)
Torsdag: 8.40-11.15 (kompliteringsdag på e.m)
Fredag: 8.50-16.00

Helt okej fram till fredag ! ALLA BÖR GILLA DETTA !


TORSDAGSKVÄLL

En kopp te och matteplugg, det är min torsdagkväll. Den är helt okej ändå.

Och givitvis go musik !

MAT

Nu: Ska om några minuter sätta mig vid midagsbordet med min familj. Och idag bjuds det på grillad kyckling(från bohlins) och gpd pasta sallad som mamma gjort. Hur gott är inte det? Alla som smakat mammas kyckling/pasta sallad vet att den är bäst.



LINDEX


Svart ihålig t-shirt 199;-                         Skinnjacka 499;-

Brun väska 249;-                                    Jeans shorts 249;-

Nattlinne 249;-                                        Armband 49,50;-


MUSIKTIPS

Den här låten gick på spotify reklamen igår och började gilla den direkt !

Cheryl Cole – Fight For This Love


LÄNGTAR

Om drygt 1 vecka åker min mamma och pappa till Italien för skidresa. Detta året stannar jag och min bror hemma. Det ska bli roligt att vara ensamma och göra sysslor som mamma/pappa annars gör. Laga mat, tvätta och allt som de gör. Efter några dagar med matlagande tror jag dock jag kommer tröttna. Jag gillar att få det serverat av mamma för det blir alltid gott då.


körde på jeansskjorta idag från primark

FLYGET = BOKAT

Jag säger bara...mycket trevligt !

Mamma och jag bokade precis flyget till Piza den 13 juni till 27 juni. Vi har inte riktigt bestämt boende men det blir säkert bra, det brukar det ju bli. Det känns bra att ha en resa att se framemot i alla fall. Det lär vara mycket folk i italien i mitten av juli men mamma fyller år(inte vilket år som helst, 50 år) så man får ju lämna landet.

Det bästa är att det inte bara familjen som åker iväg i två veckor. Våra goa res-kompisar(familjen pettersson) åker med. Det här är nog sista resan tillsammans skulle jag tro. Sjukt bra kommer det bli. Sol, bad, god mat och allt sånt!


Italien it is

TRÄNING = TIDSFÖRDRIV?

Jag ska snart dra och träna hade jag tänkt. Det är bara ett litet problem. Hur ska jag ta mig till hälsostudion? Jag näst intill vägrar att cykla för det är bitande kyla idag. Men nu hörde jag min bror i trappan. Han kan nog köra!

kram

EGEN PIZZA

Tips från camilla gjorde jag mig en egen pizza. Gott var det också!



Pizzabotten är Libabröd

På min pizza:
Ketchup
Riven ost
Salami
Tomat
Roccola
Kryddor

EN LEKTION



Innan jag gick till skolan imorse så fick jag reda på att vissa delar av skolan var avstängda. Undra varför? jo, snön! Men vår del var inte avstängd så gick till skolan och hade tyska. Våra andra två lektioner var inställda.

Jag drog och tränade vid tolv i en timme. Lite småjobbigt men gött.

Den här dagen har jag bestämt ska bli bättre än min dag igår. Ingen är hemma än så länge och det är skönt. Jag får unna mig en tv-eftermiddag efter hård träning(?).

Tv-tablån
15.05 - Sex and the city
15-45 - One tree hill
16.00 - Top Model 8
17.00 - Förkväll



ONE OF THOSE DAYS

Jag har haft en sådan där dag då ALLT är tråkigt.

Nu kollar jag resor igen. Jag är beroende av att ha någon resa framför mig. Det är verkligen underbart. I veckan ska vi försöka beställa något hoppas jag. Då blir jag garanterat glad. Allt blir mycket lättare om man har något att längta till.

Puss och kram

SUNNY SUNDAY



Det är söndag och jag har inget direkt planerat. Ganska skönt men ändå inte. Jag har redan städat på mitt rum och tv:n lockar mig inte alls idag. Det börjar pratas om sommarjobb mycket så funderar på att skriva ett CV och tänka på möjliga ställen att jobba på. Det återstår att se hur det blir med det.

Igår var jag, manda och moa ute i snön i två timmar. Vi gick runt hela kullingsberg för att hitta bästa backarna. Det blev lite pulkaåkning men det roligaste var när vi körde "herren på täppan". Det var helt insane kul. Jag fällde moa i snön två gånger så hon föll pladask. Det var länge sen jag skrattade så mycket.

Det sista jag och moa gjorde var att springa ett varv runt huset i 1 meter djup snö. Tyvärr förlorade jag med cirka 1 meter.



NÄR BLIR SNÖN TILL REGN?

Det har typ kommt 2 dm sen igår kväll. Seriöst, det finns inget att göra när det snöar så förbaskat mycket.

Jag ska iallafall försöka göra något med Moa och Amanda idag. Det blir nog en sväng på stan och sen mys eller något. Det borde inte finnas sådan här dagar eller man borde kunna få sova bort dem iallafall.

Ha en fin dag ändå!

NYTT


LITE FRÄSCHARE

Nu har jag fixat lite med designen. Jag kände för att ha en vit bakrund för att den ska vara stilren. Den kommande tiden kommer jag inte skriva i bloggen regelbundet. Jag kommer återkomma när jag har tid och lust och inspiration.

Den lila stilen hade jag tröttnat på rejält och vitt känns lättare.

Klicka på F5 om den nya ENKLA designen inte syns.

Ha en god kväll !

LONDON !

Jag kan ju bara säga att resan blev otroligt lyckad. Vi har shoppat, chillat, fikat och bara haft det bra. Idag har jag london-ångest. Jag vill bara tillbaka. Sverige och snö eller England och plusgrader? England. Lite småkär i staden redan och vi har väl knappt sett hälften.

Första dagen drog Marcus (camillas bror) runt oss till Covent Garden, Oxford, Soho, Picadilly men det var ganska mörkt så man hann inte lokalisera sig. Vi fick se mycket av london på 2 timmar kan man säga. På kvällen somnade jag i soffan efter allt gående och alla intryck.

flyget till london
(tog inte så mycket bilder första dagen)

Efter 9 timmars sömn så var vi redo för shopping! Vi tog bussen till Oxford och stannade där hela dagen. Primark och New Look var våra främsta mål den dagen. Vi stannade inne på primark i två timmar. Det var helt sjukt stort. Två våningar och massor av kläder och accosearer. Det blev fika och mat också. Det var regnigt men det gjorde oss ingenting. Lyckliga tog vi bussen hem till huset.

shopping och fika

primark och new look

I onsdags vaknade vi upp till strålande sol. Det var verkligen underbart och vi var gladare än någonsin. Vi åt vår enkla frukost (te, yoghurt, macka) och drog oss till oxford igen. Vi gick igenom samma affärer igen för att köpa småsaker som trosor, nagellack, väskor, armband m.m. Och lite andra butiker också såklart!


underbart med sol (kunde gå i bara tröja om man ville)

chocolate cake dount och latte

Innan vi skulle ta bussen hem satte vi oss i Hyde Park. Beställde en kaffe och åt choklad som vi köpt tidigare. Det kändes verkligen som vår och då kände vi att vi inte ville åka hem till snön. Underbart var det helt enkelt.


mysigt i hyde park

Igår var det bara hemfärd och vi var i god tid till flygplatsen.


hemfääääääääärd :(
Bildbomb kommer senare i veckan

(När beställer vi nästa londonresa camilla?)

JUST NU



Frukost och OS på tv. Det gillar jag.

Planer för idag är väl inte så många. Jag ska berätta om resan på bloggen (bilder och text), rensa min garderob och testa kläderna(igen) och bara ta det lugnt. Idag är jag lite depp eftersom man har kommit hem från en kanon resa. Men det är bara att bryta ihop och komma igen. Så det är vad jag ska syssla med idag.


HEMMA

Imorgon berättar jag om allt.

Nu har man blandade känslor. Kanon resa så det är tråkigt att vara hemma. Tråkigt att man alltid ska vara så feg när snygga killar är i närheten.

puss och godnatt

HEJDÅ !

Vi hörs om 4-5 dagar !

HELVETES JÄVLA SKIT

Inga morötter eller nötter för mig. Tandställningen på sne igen så måste dit innan planet går imorgon. Jag ska stå och banka på porten när dem öppnar. Varför kan jag inte vara lite försiktig? de har ju sagt att man inte ska äta "hårda" grejer. Förra gången som det gick snett åt jag ju nötter. Tråkigt att morötter och nötter är delar av mitt liv.

Pirr Pirr Pirr. Hejdå !

RESFEBER OM NÅGOT

Sista dagen är här, dagen jag och camilla längtat efter länge. Det är helt sick. Om exakt 24 timmar sitter vi på planer mot England, London. Resfebern börjar smyga sig på mig, förväntansfull men även lite nervös. Det hade varit ganska lätt om vi visste att marcus skulle möta upp oss på flygplatsen men det ska han inte. Vi ska ta oss med buss och tunnelbana själva till dit han bor. Men eftersom jag och camilla är sådana lugna och fina männsikor kommer vi klara oss galant. MEN JÄVLAR VAD KUL DET KOMMER BLI !!

Nu ska jag packa klart resväskan men också träningsväskan. Det blir ett pass innan lata dagar i London. Sen åker jag till Camilla och planerar och får instruktioner av hennes mamma. (Tur det!)

Puss och Kram, och ha det så bra i Sverige !<3


SVÅRT VAL

Det är sportlovslördag och jag kan konstatera att solen inte lyser idag. Jag har smått börjat packa och kan inte komma underfund med vad jag ska ha på mig. Det känns inte som jag har något kul i garderoben. Eftersom man kommer ha jacka på sig i stort sett hela dagen kan man ju inte ha för varma kläder heller. Ilandsproblem.

Jag får se vad jag tar på mig. En del kläder ska ju i smutsen för att bli rena till imorgon också.

En till sak jag kom att tänka på, JAG ÄR SJUKT AVUNDSJUK PÅ DE SOM ÅKER SKIDOR DEN HÄR VECKAN. Om inte london hade blivit av hade jag suttit på en buss till Åre vid det här laget. Jag och Stina pratade om förre årets resa i torsdags och oj vad bra det var i Åre. Saknar alla från resan !

Nej, nu ska jag försöka hitta något i garderoben, puss

INVIGDE LOVET PÅ MUSSES

Yes, nu är lovet här. Det kära sportlovet som vi i väst har nu. Egentligen hade jag kunnat gå i skolan en eller två veckor till för är inte skoltrött men alltid skönt med lov. Jag hade i för sig inte pallat vänta längre på resan så det är bra med lov.

Familjen invigde lovet på musses med en supertrevlig middag. Vår familj är bra rolig ibland. Det är så kul för jag och mamma och så lika varandra så det är alltid vi mot dem (pappa och fredrik). Varje dag nästan när vi äter middag så är det någon konflikt, fast alltid med en glimt i ögat eller vad man säger.

Jag ska strax klicka igång ett one tree hill avsnitt. Imorgon blir det en hel dag i götet med Amanda och Moa. Det kommer säkert bli mysigt som vanligt. Först shopping och sedan bio. Och däremellan mat.


mat

HELGENS PLANER

Nu tänkte jag berätta vad jag ska göra i helgen. Det blir "fullt upp". Den här helgen behöver jag inte träna men kommer nog göra det ändå någon dag. Det kommer jag främst göra för att jag inte kommer kunna träna så mycket nästa vecka.

Fredag. Skola, träna(på håltimman), skola, hem och sen resturang besök med familjen
Lördag: En heldag i Göteborg med shopping(ska vara smakråd) och bio med M och A.
Söndag: Förbereda resan med Camilla hela dagen.

Vilken nice helg !

Vi ska på resturang imorgon för pappa ska börja nytt jobb på måndag. Mamma hade tänkt att fira med egna hamburgare hemma men blir inte riktigt så. Pappa bjuder hellre på godare mat! Nice!


önskar man kunde sitta ute och äta i värmen

ursäkta min fruktansvärt dåliga hållning (!!!!!)

EFTERMIDDAG I SOFFAN

Det var ett tag sen jag kom hem och slängde mig på soffan direkt. Men idag var en sådan dag. Jag var så sjukt trött efter skolan idag. Min hjärna höll på att explodera på sista lektionen. Egentligen hade jag nog tänkt träna men sket i det idag. Det får bli träning imorgon på morgonen eller på vår håltimma. Inget jag har bestämt ännu.

Som sagt, jag slängde mig på soffan direkt. Pappa rusade ut och frågade "vad är det med dig?". Sen låg jag kvar i ett antal timmar. Och det var rätt skönt faktiskt. Halvsov lite också tror jag.

Imorgon är sista dagen innan lov. Men det känns inte som det är lov och londonresan är overkligare än någonsin. Jag kan verkligen inte förstå att vi ska åka dit själva. Visst, vi ska bo med camillas bror men det är ju inte så att han kommer ta hand om oss. Vi kommer klara oss galant men ändå... det kommer bli galet.

Det är fredag, lördag och söndag kvar. (Förlåt för mitt tjat men det är crazy bara). Jag kan ju tacka camilla här för att jag får följa med <3


ONE TREE HILL

Nu blir det till att bädda ner sig i sängen för ett avsnitt av one tree hill. Den serien är ju bara för bra. Jag tror det är sjätte säsongen som är igång och man tröttnar ju aldrig. Eller jo, de avsnitten som går på tv:n vid fyra är lite uttjötade eftersom man sett dem typ 2-3 gånger.


SNART DAGS ATT PACKA

Jag och Camilla ska dela på en resväska så man kan inte ta med alltför mycket. Vi ska ju shoppa en del där nere (förhoppningsvis) och fortfarande ha en resväska på hemvägen.

Vad ska man packa?
Jag tror vi ska ha med sängkläder så det tar rätt stor plats. Sen är det ju det vanliga, underkläder, tandborste, handduk, mjukiskläder, ett par jeans, leggings, någon tröja..

Ja, det var väl allt typ?

INGET PLUGG

Det senaste veckorna har vi haft ganska mycket plugg när jag tänker efter. Men ikväll kan jag bara ta det lugnt och inte behöva känna att jag måste plugga. Det är rätt skönt. Förra veckan hade vi redovisning, inlämning och prov och så hade vi ett stort prov i tisdags.

Klockan är halv sju och snart är det dags för mat. Korv och bröd tror jag det blir.

Amanda är sjuk och det är tråkigt att träna själv. Jag har inte kört någon styrka dessa dagar för det är just det, Tråkigt att köra själv. Jag har istället passat på att springa på bandet. Det är något man kan göra själv. Det blev 27 minuter idag med. Varför inte springa 30 min kanske några tänker. Men efter 27 min är jag rejält trött.

När jag springer sätter jag upp mål. Jag brukar ta 5 minuter i taget och spela två låtar som blir ungefär 5 min. Om man t . ex ska springa 20 minuter är de första 10 min jobbigast. När klockan tickar upp mot 11 minuter går det bara neråt och då går det fort. Ni förstår säkert.



4 dagar kvar



1, 5 KG

När jag började träna för ungefär en månad sen så vägde jag mig. Och idag vägde jag mig igen och jag fick ett resultat jag inte väntat mig. Det var ju inte så att jag blev chockad men jag har gått upp 1,5 kg på en månad. Det är förmodligen bara muskelmassa jag har ökat i vikt med.

Och om en månad igen ska jag väga mig och se om det ändras igen. För den kommande tiden kommer jag inte träna lika mycket. På måndag åker jag till London och då har jag verkligen inte tid. Där ska jag glömma tid och rum och bara njuta med min älskade vän camilla.

Japp, där har ni dagens viktigatse information !

Nu ska jag till toan och borta tänderna och sen sooooova.

SUPERBRA DAG

Ååh, jag gillade den här dagen !

Just nu ligger/sitter jag i sängen men datorn i knät. Och det har jag förtjänat tycker jag. Idag har vi haft stort naturkunskaps prov och det gick väl sådär. Alla frågor kunde jag inte svara på men hoppas på ett vg i alla fall.

Sen får vi reda på att vi har håltimma i 4 timmar. Jag och Ronia drog till stan och sen mötte vi Rasmus och Oscar för fika. Det var mysigt och defenitivt skönt. Efter det var det bara att åka tillbaka till skolan för en sista lektion.

När jag kom till gymmet kändes allt bra. Jag var pigg i kroppen. Det var längesen jag sprang så tänkte springa 20 minuter men var inte trött så sprang 27 istället. Nu är benen lite sega faktiskt men egentligen bara skönt. När kroppen gör "ont" vet man att man gjort något bra oftast.

Det är bara 5 dagar kvar nu, I´m happy !


NY DESIGN?

Jag funderar på att göra en ny design men orkar verkligen inte. Det kommer ta timmar och den kommer ändå inte bli särskilt bra.

Nu är det så att jag har gett upp pluggandet. Jag är en sådan person som inte kan sitta timmar i sträck dagen innan. Som tur är har jag ju gjort lite dem andra dagarna. Nu rullar svaren bara i mitt huvud. Allt jag kan göra nu är att göra mitt bästa på provet imorgon.

Klockan är halv åtta och jag har ingen aning om vad jag ska göra de kommande timmarna. Förslag?



100208

Nu blir det en kopp te och macka till sex and the city som går på kanal 5.

Sen blir det massa plugga. Det blir nog så att jag skippar spinningen i alla fall. Plugg får faktiskt gå före men imorgon då jävlar ska jag till gymmet igen.


Vi hörs senare !<3

TANDREGLERINGEN

Igår när jag åt kände jag att något var fel med tandställningen. Ett gummiband hade lossnat. Idag när jag vaknade ringde jag till tandvården och fick en tid, klockan nio. Mitt besök tog 2 minuter högst så det var bara att cykla hem igen.

Nu lyssnar jag på musik och ska ganska snart dra mig till skolan. Jag börjar ju tio idag. 

I eftermiddag/kväll blir det att plugga naturkunskap och så ska jag träna spinning.


SOMMAR BILDBOMB

Slovenien


Grekland



norrland


kroatien

Dalsland




ÄNTLIGEN..

.. kom tårarna. Fy fan vad skönt !

ÄLSKA SÖNDAGAR

Jag tackar Emma och Rebecca som har fått mig att fullkomligt älska söndagar. Inga krav och man kan njuta hela dagen, antingen själv eller med kompisar. Eller kanske både och?

Förut hade jag kunde jag få ångest för ny skolvecka men icke sa nicke. Jag bara njuter av söndagar nu.

Idag sov jag till halv tio och sen åt jag frukost med mamma. Efter det blev det lite tv, Summerland. Den serien har jag länge velat se och det verkar som den går på söndagar vid tio. Perfekt. Eftersom vi har naturkunskapsprov på tisdag satte jag mig med det innan jag satte igång datorn. Pluggandet blev därför koncentrerat och jag fick gjort mycket. Så testa att plugga utan musik och utan internet.

Planer för resten av dagen lyder... Kolla på A-lags match! Det var sjukt längesen jag var nere i Nolhaga och fick uppleva stämningen. Idag möter Alingsås Guif och det kommer bli en grym match tror jag.


och så den vanliga cam-bilden

Over and Out

NÄRA TILL SKRATT HELA KVÄLLEN

Klockan fem kom familjen Pettersson hit. Oj vilken kväll. Vi fick ta igen lite ikväll. Alla samlade har vi inte varit på ett år så det var nära till skratt hela kvällen.

Det är alltid kul att träffa folk man inte träffar alltför ofta. I början lite ovant men man kommer snabbt in i det. Och det blir förmodligen en resa i sommar med dem. (Hoppas)


The hair

3 RÄTTER

Förrätt: Brieost med salami
Huvudrätt: Fläskfilé och potatisgratäng (grönsaker)
Efterrätt: Ovanlig cheescake. Digestive botten och med choklad överdrag.

Lovely dinner tonight !

IT´S OVER

Nu är jag hemma igen och det är över. Det känns otroligt skönt nu och jag är stolt. Jag trodde inte jag skulle orka faktiskt men nu vet jag. Kroppen tål mycket och även psyket. Att packa väskan varje dag och ta sig till hälso 30 dagar är bra jobbat.

Imorgon ska jag avnjuta att inte träna. Jag ska förmodligen träffa Moa och Amanda. Sen kanske vi drar och kollar a-lags matchen. Viktig och bra macth imorgon.

Nu: Göra i ordning mig för snart kommer gäster.


druckit en kopp te nyss.


THE FINAL DAY

Dag 30/30 är här. Idag är alltså vår sista träningsdag under dessa 30 dagar. Men vi kommer såklart fortsätta träna men inte lika extremt. Det ska bli sjukt skönt att slippa konka runt på träningsväskan. Tung med kläder och skolböcker.

Om en timme ska jag möta Amanada. Sen träning och efter det SOPPA !

Ikväll kommer det gäster hit. Innan det ska jag försöka plugga lite också.



Så nu ska jag nog hinna med att träffa folk mer. Ha det gott !

(Igår träffade jag flickor från 9B och det var mycket trevligt. Skratt och prat)

KEEP DREAMING

Det är bara att inse. Det är bara att fortsätta att drömma.

Men är trött på det. Jävligt trött faktiskt.

VILL SHOPPA NU NU NU


jag älskar den. Hm 199;-

det enda jag tänker på just nu. london och shopping

I´M IN LOVE


Eurosko 699;-

BLOGGAR

Jag har börjat skära ner på att läsa kända bloggare. Just nu läser jag bara de jag har på "bloglovin". Där finns mest intresstanta och kompisars bloggar. Förut var jag tvungen att kolla bloggar hela tiden. Sjukt behov.

Idag har jag hunnit med:
Skola
Stan (växla pengar, lösa in en sverigelott)
Långrast (hemma)
Skola (redovisning)
Träning (1 timme och 15 min)
Mat (pratade med mamma)
Plugg (skickat in filmanalysen)

Hunnit med massor känns det som. Snart ska jag ut i köket och hämta min kära fruktsallad. Sedan ska jag lägga mig i sängen och kolla sista avsnittet på how I met you mother av säsong två. Och efter det ska jag sooova !

AKTIV

Jag har just gjort klart en uppgift från adminstrationen. Jag kan inte photoshop ännu så det fick bli paint. Inget vidare resultat men det får gå den här gången.

Efter det här korta inlägget ska jag fortsätta med svenskaanalysen. Förhoppningsvis är den snart klar. Om jag lämnar in den imorgon får jag sovmorgon på torsdag. Det skadar aldrig.

Imorgon har vi vinteridrottsdag i skolan. Jag har valt spinning som "idrott". Men först måste man gå på föreläsning om hälsa och kost. Det känns som jag kan allt sånt. Jag menar, det är nödigt att gå dit. Dem jag vet ska köra spinning är, jag, Amanda och Camilla.



REDO

Jag är mer än redo att åka till London nu. Pengarna är inväxlade. Punden ligger i min bryålåda. Tidigare idag var jag och hämtade ut dem. Mannen bakom disken frågade vart jag skulle. Då sa jag London och han kontrade med  att säga att london är en fin stad.


nu drar vi camilla !

På displayen i mobilen skriver jag upp saker jag inte ska glömma. Nu står det "lämna domarlapp". Och det måste jag verkligen göra idag. Varje dag åker jag förbi kansliet men går aldrig in och lämnar den. Antingen glömmer jag, är kansliet låst eller så har jag ingen lapp med mig. Men idag ska jag göra sådant jag "måste".

Det står också vad jag ska plugga på. Lite plugg får det bli ikväll efter träningen. Ronia skulle hängt med på gymmet idag men hon kan inte så jag får gå själv. Trist och livet är hårt. Haha.

DAGENS

Dagens humör: bra men "orka skola"
Dagens planer: skola, vila, träna !
Dagens artist: Savage Garden
Dagens jobbigaste: göra iordning sig
Dagens låt: Fallen Angel - Chris Brown
Dagens önskan: slippa tjockjacka, mössa och vantar
Dagens smink och hår: utsläppt med mössa, mascara
Dagens väder: - 6 och grått grått grått

Dagen bild:

hade inte tackat nej

DAGENS ROLIGASTE..

..Amanda nyper mig i stjärten när jag står och drömmer mig bort i duschen. Jag hoppar till och skriker som det värsta. Sen stod vi i varsin dusch och skrattade i fem minuter. Livet är allt bra ibland. Mandis är go hon !



såhär go är hon

(Endast två veckor till london med millan)

UTVILAD

Nu känner jag mig mer utvilad. Efter några timmar i sängen är jag FIT FOR SPINNING. Tagga.

Jag sitter och laddar med en kopp te och bara väntar på att få åka och träna. Det känns som skolarbete ligger och lurar. Något jag måste göra men när jag sätter mig med det så kan jag det. Men ändå för jag lite ångest över att jag inte gör något. Störande. Lite har jag skrivit på svenskan i alla fall.

Imorgon är det engelska redovisning men känner ingen oro. Jag ska inte säga så mycket så jag är glad.

Hoppas alla har lagt till min playlist !


your love is my drug

MY SPOTIFY PLAYLIST

Hannis blandade

den rockar


RSS 2.0